Antifašist Ante Tomić u tajnosti opet zaliven kantom govana?

Pin It

Nakon što je Velimir Bujanec zamolio Svetog Nikolu da ove godine nekakvom jadniku Velimiru Viskoviću donese iste onakve darove kakve je prošle godine donio našem proslavljenom piscu Anti 'Govnovalju' Tomiću, u nevjerici se oglasio i portal Imbex.

"Dragi Sveti Nikola, ja se zovem Velimir, al' ne pišem ti sada zbog sebe, nego zbog mog imenjaka Viskovića... On je već izglancao svoju crvenu čizmu i stavio je na prozor. Očekuje poklon, ali nije bio dobar. Zato te molim da u ovo predblagdansko vrijeme, poklone kojima si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeriš na Velimira Viskovića!", napisao je Bujanec, aludirajući na napad na Antu Tomića, kojem je na splitskoj Pjaci napadač na izlio kantu punu fekalija na glavu, citat je s portala Imbex.

Obzirom da je sada 2016. godina, a Ante Tomić je (prvu) kantu govana popio početkom 2014. godine, situacija se zakomplicirala. Ili su na portalu Imbex zaista svi maloumni idioti koji ne znaju izračunati koja je godina bila prošle godine, ili je Ante Tomić i lani još jednom popio kantu govana. Ako je ovo drugo, zašto o tome ništa ne znamo? Zaista nije lijepo da javnost nije upoznata s još jednim ustašoidno-genocidnim napadom na antifašista Antu Tomića. I ne samo javnost, nego i Zavod za javno zdravstvo.

Podsjetimo,  Ante Tomić je bivši pitomac JNA, ljubitelj antifašizma, koji ubijene Hrvate od strane svojih ljubljenih antifašista naziva 'gnjilim truplima', dakle Ante Tomić je očito jedna kulturna i psihički zdrava osoba.