Pupovac u Lisinskom: 'Dosta je bilo proizvodnje mržnje'; prijeđoše Srbi na produktivniju proizvodnju, na klanje!

Pin It

U zagrebačkom Lisinskom, inače koncertnoj dvorani, umjesto glazbenog ugođaja održan je pravi pro-četnički miting(istine?) na kome se okupilo impozantnih 1700 vijećnika SNV-a iz 'vascelog regiona', Hrvatske, Srbije, BiH, Vojvodine…. Došli su i neki prečanski Srbi, umakli poput zečeva pred hrvatskom 'Olujom'; danas su to ugledni članovi Srbijanske narodne skupštine.

Stigoše i brojni 'SNV-delegati' iz (č)etnički pročišćene Dodikove RS u kojoj je što pobijeno što zauvijek protjerano više od 150 tisuća 'ustašoidnih' Hrvata.

Predsjednik SN-Vijeća, promućurni etno-biznismen Milorad Pupovac obratio se skupu emotivnim vapajem za svoje vječno 'ugrožene zemljake':

„Treba li se konačno obustaviti i proizvodnja mržnje prema Srbima u Hrvatskoj, proizvodnja mržnje prema drugim manjinama(LGBT?)….!?“

Pa, moglo bi se reći da se 'proizvodnja mržnje' prema srpskoj manjini u Hrvatskoj manifestira tek na 'benignom' skidanju provokativnih ćiriličnih natpisa po hrvatskim gradovima na što Srbi veoma 'maligno' odgovaraju klanjem hrvatskih mladića!

Dokazuju li time domaći Srbi, kako kaže Pupovac, da su uvijek uz hrvatsku Vladu, državu, njezin Ustav i njezine zakone'!?

A umjesto u Lisinskom mogli su održati pravi 'miting istine' u prirodi, kao nekad, 4. ožujka 1990. na Petrovoj gori pa bi naš Milorad usput mogao obići nedaleki Gvozd alias Vrginmost i barem izraziti ljudsku sućut roditeljima poklanih hrvatskih mladića. Ili, ako ništa drugo mogao bi upozoriti svoje 'zemljake' da su ipak malo pretjerali u svojoj međunacionalnoj (ne)toleranciji!

Nije mu to bilo ni na kraj pameti…pa, nije to zločin ravan razbijenom staklu kuće povratnika u Biljanima Donjim!

Prisjetimo se, na tom ratnohuškačkom 'mitingu istine' prije 23 godine pred mnoštvom okupljenih pro-četnika, general i 'narodni heroj' Dušan Pekić uz asistenciju 'hrvatske heroine' Milke Kufrin pokazali su jasno dokle ide njihova tolerancija prema hrvatskoj većini, poštivanje hrvatske Vlade, države, Ustava i zakona, kličući na sav glas:

Petrova goro, čuvaj nam Jugoslaviju’, ‘Slobodane, srpski sine kad ćeš doći do Udbine’, ‘Ovo je Srbija’, ubit' ćemo Tuđmana…tadašnjeg predsjednika HDZ-a!

Povijest kao da se ponavlja:

Upravo je Vrginmost(od 1996.-2012. Gvozd pa opet Vrginmost, u kojem živi 95% Hrvata!, nap. a.) nedaleko Petrove gore (na gori Gvozd je zaglavio posljednji hrvatski kralj Petar Svačić, 1097.g., nap. a.) postao simbolom 'proizvodnje' ali ne hrvatske mržnje nego produktivnog četničkog klanja. Očito su pravoslavni susjedi iz nedalekog 'srpskog Vojnića' dobro upamtili nedavne Pupavčeve riječi prijetnje …..'ne igrajte se vatrom, ne dirajte nam ćirilicu'; prijeđoše 'ugroženi' Srbi s riječi na djela, s mržnje na klanje!

Upravo je nevjerojatno koliko se taj, uistinu stravični zločin u velikoj većini 'neovisnih hrvatskih medija' nastoji pripisati 'benignom' zločinu iz strasti?

Počinitelj tog dvostrukog klanja iz obitelji je rigidnog 'SAO-pedigrea'(otac jedan od osnivača Pupovčeva SDSS-a!?) a njegova javna najava svega par sati prije ubojstava glasi ovako:

'Jebem vam mater ustašku, večeras će padati mrtve glave'!

Pripremljeni nož kojim je ubojica doslovno zaklao dvojicu svojih vršnjaka-Hrvata-umalo i trećeg-sasvim sigurno ne bi upotrijebio da su 'ljubavni suparnici' bili njegove, srpske nacionalnosti!?

Osim toga monstruozni ubojica famoznu je djevojku, pišu mediji, preoteo svojim konkurentima pa bi bilo logično da su ljubomorni (bosanski Hrvati?) bili naoružani i opsjednuti ljubomorom prijetili njemu…psujući mu usput srpsku majku! Osim toga i na svojim Facebook statusima ubojica je otvoreno najavljivao svoj krvavi pohod kojeg je mogla/morala pročitati i hrvatska policija, pa je tako jedna od, dakako javnih objava ovako glasila: „'ko se boji noža i pištolja taj i ne zna da je tuđa bolja, tuđa slađa a ja sam u stanju ako treba poginuti za nju!“

Unatoč svemu tome, Milorad Pupovac, iako je s tim zločinom svakako bio upoznat, uvjeren je kako će Hrvatska izdržati iskušenja kroz koja danas prolazi, kao i pokušaje da se ospore najveće vrijednosti koje su u Hrvatskoj učinjene tijekom posljednjih 15 godina u smjeru tolerancije, mira i suživota.

Nije li to rijetko viđeni cinizam licemjernog mirotvorca koji sa svojom pro-četničkom bratijom u Lisinskom kao da najavljuje 'neke nove ratove koji nisu sasvim isključeni'(poput Slobe na Gazimestanu)!?

A nezainteresirana Ostojićeva policija umjesto da izvrši hitnu i temeljitu raciju po 'srpskim Vojnićima' i oduzme sve oružje koje nađe, zadovoljit će se miroljubivom medijskom konstatacijom o 'zločinu iz strasti' kao uostalom i sva hrvatska politička 'elita'!

A Milorad Pupovac će i dalje hrvatskoj javnosti nesmetano 'prodavati (svoja, pro-četnička) muda pod bubrege'!

damir kalafatić