Anti Josipoviću treba se suditi

Pin It

Reakcija na članak  'Hoće li Italija tražiti izručenje Ante Josipovića zbog ubojstva 9-godišnje Rosemarie Ševo'

U jednom razgovoru, imam i svjedoka za to, govorio nam je Vjekoslav Čižek, 12-godišnji mučenik u Zenici, da je Ante Josipović bio vrhovni komandant logora Zenice kao i svih 30 velikih logora u Jugoslaviji.

Poštovani, Vi ste u prilogu predstavili Antu Josipovića u samo jednom kompleksu zločinstava, koja je u mirno doba vršio kao visoki funkcioner u Titovom zločinačkom aparatu. U prilogu o zločincu Anti Josipoviću, navodi se da bi mu trebalo suditi talijansko pravosuđe radi njegove uloge u smaknuću obitelji Ševo s djevojčicom u Italiji. Anti Josipoviću i njemu srodnim jugoslavenskim udbašima trebale bi suditi sve države Europe, države obe Amerike i Australija.

Po svima državama svijeta su šetali udbini agenti i svestrano zlostavljali Hrvate i poubijali su više od stotinu Hrvata. Svi nisu niti popisani. Tako na primjer. Udba je ubila u mirnoj Švicarskoj trojicu Hrvata: Nižića, Udovčića i trećem sam zaboravio prezime. Ante Josipović je bio visoki funkcionar (kako se je tada zvalo) u Udbinoj Mordmašini za Hrvate u dijaspori i bio je najodgovorniji zapovjednik svih logora za mučenje ljudi u Jugoslaviji, istaknuto na Golom otoku.

Dakle Anti Josipoviću treba kao prvo suditi Hrvatsko pravosuđe, ako ga Hrvatska ima kao takovoga, a tek onda pravosuđa drugih država. U jednom razgovoru, imam i svjedoka za to, govorio nam je Vjekoslav Čižek, 12-godišnji mučenik u Zanici, da je Ante Josipović bio vrhovni komandant logora Zenice kao i svi 30 velikih logora u Jugoslaviji. Dakle treba Anti Josipoviću suditi Hrvatsko pravosuđe.

Njegov sin Ivo Josipović nije ništa bolji od svoga otca Ante Josipovoića. To se vidi po Ivinom druženju sa srbskim fašističkim četnicima i sa komunistima. Pred par dana bio je Ivo Josipović u Splitu na komunističko-partizanskom derneku, ali nije dan prije toga otišao u Dubrovnik pokloniti se nedužnim žrtvama, njih 52, koje su Titovi partizani strijeljali na Daxi.

Hrvatski narod mora zabraniti Ivi Josipoviću natjecanje za predsjednika Republike Hrvatske. Ne treba nam za to referendum, nego se treba organizirati jedno stotinu ljudi, koji će svakodnevno preko svih medija i u javnim govorima upućivati narod da ne glasuje za Ivu Jesipovića jer je isti kao njegov otac komunist s komunističkim karakteristikama i srbski guzolizac...

S punom odgovornosti: Mr. sc. Dragan Hazler - hrvatski djelatnik (od 1971-1990/91. zlostavljani hrvatski emigrant, iznad kojega se je nadvijala opasnost od udbe Ante Josipovića)