Tito je sa svojim zločincima 7. lipnja 1945. mučenjem ubio Milu Budaka i kćer Grozdu

Pin It

Image result for grozda mile budak

MILE BUDAK I KĆER GROZDA BUDAK SU ŽRTVE TITOVIH ZLOČINSTAVA

Ta strašna viest se je je već oko 10. lipnja 1945. proširila po okupiranoj Hrvatskoj i kroz učiteljice Jelenu Cindrić, Luciju Cindrić, i razrednu učiteljicu pisatelja ovih redaka Katicu Štefanac znala se je u Slunju. Ciela Hrvatska se je zgražala radi toga najstrašnijeg ubojstva pravednika Mile Budaka kao najboljeg domoljubnog književnika i ponos Hrvata.

U Slunju bili su u omiljenoj ličkoj trojki svoga vremena: Mile Budak, Jure Francetić i poglavnik Dr. Ante Pavelić. Takav najvoljeniji hrvatski pisac bio je Mile Budak ne samo za vrieme Nezavisne Države Hrvatske, nego uoči Drugog svjetskog rata i koa neprežaljeni pokojnik za sva vremena.

Imenom i bivstvom Slovinj Grad = Hrvat Grad - skraćeno Slunj

U najhrvatskijem gradiću u Hrvatskoj, kojemu je u imenu Hrvatska, u Slovin ili Slovinj Gradu = Hrvat Gradu, Slunju se je govorilo, dakako vrlo opreznim prepričavanjem, da su Titovi zločinci ubili u Zaprešiću najvećeg hrvatskog književnika Milu Budaka i njegovu 16-godišnu kćer Grozdu.

Ljudi - žensko i muško su se zgražali i plakali skrivennim suzama u očima i onima u dubini ljudskih duša. Kao utjehu ljubili su pojedovane knjige najvećeg, najdomoljubnijeg i najvoljenijeg hrvatskog pisca svih vremena. Nema u Slunju kuće, u kojoj nisu čitana Budakova djela počev od najomiljenijega Ognjišta preko Rascvjetale trešnje... i Doktora Križanića "dobrotvora"... do Hajduka, Gospodina Tome, Dida Vidurine i Kresine...

I sada se u Slunju čitaju sačuvana književna djela i posljednji Budakov roman iz Kresojića grozda Bazalo, koji je spašen i objelodanjen zaslugom nekolicine Hrvata, uključujući i dvojicu iz diaspore: Branka Dilberovića i Dragana Hazlera. Knjigu BAZALO se može kupiti na zahtjev u Matici hrvatskoj. Svaka Hrvatica i svaki Hrvat treba pričitati posljednji Budakov roman BAZALO.

BAZALO je Ličanin u traženju hrvatskog putokaza

Ponavljam radi značaja i pouke: Svaka Hrvatica i Hrvat bi trebali pročitati budakovog Bazala, koji se je iza brojnih lutanja našao na Velebitskom Svetom brdu. U polnoći Bazalo tu susreće živog Isusa Krista. Svjetlostnim sjajem obdanio je Isus sav Hrvatski Velebit i savjetuje Bazalu važnu poruku svekolikom Hrvatskom narodu. Ostario Bazalo umire s neuništivim Hrvatskim kamenom, kojeg je cielog života nosio uz srce prislonjenog. Kamen je ostao iza Bazala da bude vječiti čuvar i simbol neuništive Božje Hrvatske.

Tu, na tlu Hrvatske Like, kolijevke Budaka, Francetića, Kurelca, Starčevića, Mirka Norca i Tomičića...Lička bura sa svojom snagom pjeva himnu Velebitu:

"Velebite, divna goro naša - Ti su kuća hrvatskih Ustaša!"

Bez Ustaša nema prave države Hrvatske, nego surogat s 23 petokolonaške vlade - placebo država - ostatak ostataka Hrvatske u obliku kiflice.

Živuće Hrvatice i Hrvati bi trebali idejom, voljom, snagom, pravom i pravosuđem, da nakon pada Jugoslavije sprovedu Ostavinsku razpravu, prema kojoj svaki narod, treba dobiti natrag, ono, što je 1918. unio u Jugoslaviju...

Vratimo se na najzločinačkije ubijstvo u poviesti zločina na nedužnim ljudima

Ubojstvo hrvatskog književnika Mile Budaka i njegove kćeri 16-godišnje Grozde je bilo najzločinačkije komunističko-partizansko ubojstvo, dakako ne jedino, nego VIŠE OD MILIJUN POUBIJANIH HRVATA, ponajviše uz predhodno mučenje žrtve. To je komunizam " S ljudskim licem" od ŽIDOVA KARLA MARXA I FRIEDRICHA ENGELSA.

Strašno ubijstvo otca Mile Budaka i kćeri Grozde Budak, izveli su komunistički zločinci 7.lipnja u Zaprešiću. Trebalo bi bar sada, ako nije dosada doći to strašno ubojstvo u javnost da kroz njega . današnja pokoljenja Hrvata, kakav je ubojica bio poljski Židov Josip Broz, kojega je Staljin, nakon što je strieljao Josipa Broza bravara bez prsta iz Kumrovca imenovao sekretarom KPJ i dao mu ulogu sekretara Tajne Internacionalne Terorističke Organizacije, što se po prvim slovima piše i izgovara TITO.

Kćer Grozdu doveli su zločinci da vidi mučeničku smrt svoga otca Mile Budaka.

K piscu OGNJIŠTA i brojnih veledjela hrvatske književnosti - pravedniku Mili Budaku, prije stezanja štrika oko vrata dovedoše Titovi zločinci njegovu 16-godišnju kćer Grozdu, gimnazijalku iz Redovničke gimnazije u Zagrebu blizu Savske ceste. Grozda je pohađala gimnaziju zajednia s Ličankom iz Svetog Roka Anom Vlastom Moharić, pokojnom suprugom pisatelja ovih redaka, majkom naše djece Alemke i Kroate.

Batinama izmučenu djevojčicu Grozdu silovali su pred otcem Milom Budakom prije, nego su mu micanjem stolice ispod nogu stegnuli štrik oko vrata. Još par sati, mučena batinama i silovanjem živjela je Grozda plačući za otcom Milom Budakom i od svestranih bolova, s kojima su je mučili Titovi komunističko-partizanski zločinci.

Gdje je grob pokojnog Mile Budaka i Grzde, da im postavimo nadgrobni spomenik?!

Ni danas se ne za za grob najvećeg domoljubnog hrvatskog književnika pa se postavlja pitanje na Društvo Hrvatskih književnika, na Maticu hrvatsku, na HAZU ex JAZU, na još žive komunističke zločince poput Josipa Manolića, Stipe Mesića i onih komunističkih-četničkih zločinaca, što se okupljaju na derneke u Kumrovcu, u Srbu u Jasenovcu... da barem pokažu mjesto, gdje su zakopali nedužne žrtve Milu Budaka i njegovu kćer - 16-godišnju djevojčicu, silovano i mučki ubijeno , maloljetno diete.

Zašto sadašnja Hrvatska šuti o ovome strašnom zločinu, kojeg je diktirao TITO?!

Među više od milijun Hrvatica i Hrvata, koje je zapoviedno poubijao taj velezločinac Tito i njegovi krvnici ima i dans živih. To su sadašnji dernekaši iz Kumrovca, mladoženja Josip Manolić i sin od velikog udbaškog zločinca Stjepan Mesić, koji si je uzurpirao pravo doživotnog predsjednika RH i komunističkog čelnika.

Zašto driema Hrvatsko pravosudje?!

Ima li ova placebo država Republika Hrvatska Hrvatsko pravosuđe, da osudi najveće zločince protiv Hrvatskoga naroda - žive komuniste i fašističke četnike ili je Hrvatsko pravosuđe specijalizirano za suđenje Hrvatskim Braniteljima poput Glavaša, Merčepa, Norca, Vlahova i junaka iz Lore...

Zločinac od Vukovarske Ovčare Vojislav Stanimirović i okorjeli srbskofašistički četnik Milorad Pupovac sudjeluju u najvišim vlastima placebo države s 22 petokolonaške vlade, koje plaća Hrvatski narod. K ovima spada i vlaško-srbski glumac Rade Šerbedžija, nasljednik Tita na Brijunima, umjesto da Hrvatska iznajmi Brijune za poslovnice UN-a ili EU-a pa bi imala ne samo najamninu, nego i cjelogodišnji državnički turizam.

Republika Hrvatska je po medjunarodnom kriteriju radi TITA zločinačka država!

Velezločinac Tito je na desetom mjestu Medjunarodne tablice navećih zločinaca 20. stoljeća u cielome svietu. Republika Hrvatska je po po kultu velezločincu Titu - inače poljskom Židovu, koji u Republici Hrvatskoj ima svestrani kult, napose u gradskim toponimima, Opatijskom šetalištu, u Kumrovcu. zavičaju pravog Josipa Broza "bez prsta" rodjenog 7. svibnja 1890. godine. Spomenici ovoga ili onoga oblika, napose biste lažnog JOSIPA BROZA TITA (Kumrovečki šloser Josip Broz bez prsta nije ima nadimak TITO i nije znao da postoji poljski skladatelj Frederic Chopin). Bista Staljinovog JOSIPA BROZA TITA, instaliranoga kao zamjenika za ubijenog bravara bez prsta njeguju se, primjerice u HAZU ex JAZU, u Družbi braće Hrvatskog zmaja, u HAZU-galeriji, u prostorijama nekih fakulteta...

Može li se Hrvatski narod udružiti i za sva vremena baciti u odpadu ropotarnicu velezločinaca Tita i sve njegove komuniste i fašiste.

U tome nam BOG pomogao i EU rezolucija za lustraciju Tita i Titovih komunista i Titovih fašista.

Dragan Hazler - u svima misaonim i djelatnim ulogama za Hrvatsku: Bog i Hrvati! Bože čuvaj Hrvatsku! Za dom i domovinu Hrvatsku - UVIJEK!!!

"Dok nam Sunce Zemlju grije // Dok nam hrašće bura vije // Dok nam živo srce za HRVATSKU bije!" D.H.

Basl/Zagreb,početkom liupnja 2017.