Mesiću toliko zatvora koliko Gotovini i Markaču

Pin It

Ovaj članak pod naslovom "Quo vadis Croatia" bi zasigurno obradovao osnivača riječkog Novog Lista Frana Supila, kad bi ovih Uskrsnih dana taj najrazboritiji hrvatski političar svoga vremena ustao iz groba.

Obradovao bi ga zato jer je riječ o razodkrivanju i narodnoj osudi najvećeg mirnodobskog izdajice i ratnog zločinca za vladavine u Beogradu Stjepana Mesića, a veliki Pokojnik Supilo je već onda znao, kad je sudbina Hrvatske bila na stramputici, tko je vodi pravim putem, a tko je gura u stramputično bezpuće.

Stjepan Mesić je i komandant JNA, koja je vršila genocidni vandalizam u Hrvatskoj. Mesić udbaški lažljivac, sprovoditelj komunističkog fašizma, parazitski trut na Pantovčaku, izdajica i svekoliki griješnik protiv Hrvatske i treba ga osuditi na najstrožu kaznu zatvora doživotno.

Trodjelna Hrvatska vlast mora kazniti Mesića

Ne sprovede li nadležna hrvatska vlast (predsjednik RH, Vlada RH, Sabor RH kroz Pravosuđe RH) tu kaznu na doživotni zatvor Stjepanu Mesiću onda toj cjelokupnoj vlasti treba pripisati politički, državni i nacionalni grijeh zataje, izdaju svih prava i svih ideala Hrvatskog naroda i dati joj naslov mesićevaca.

U slučaju neposluha Hrvatske trodjelne vlasti za osudu Stjepana Mesića Hrvatski narod mora plebiscitom osuditi suvremenu Hrvatsku vlast i zločinca Stjepana Mesića i kao takove ih smjestiti zajedno u povijesnu ropotarnicu jer je ta vlast ne samo svestrano nesposobna, bezidejna, nego i pasivna, bezbrižna i neodgovorna za sva vitalna pitanja Hrvatskog naroda.

Hvala Novom Listu!

Prenosi se u daljnjem čitav članak radi doslovnog osvrta na njega uz zahvalnost riječkom Novom Listu, koji je uvijek znao na svojim stranicama naći mjesta za pohvalu dobroga, ali i za zdravu kritiku svega što ne valja.

Riječki Novi List je znao svojedobno, iza Supila poručiti Mađarima:

"Nije Rijeka mađarska, neg' je Rijeka hrvatska

Van s Mađarima, van s njima, ne ćemo ih mi!"

I za ovaj članak "Quo vadis Croatia" zaslužuje riječki Novi List svaku pohvalu. Osvrt i dopuna iza članka. Ispričavam se radi izostanka imena člankopisca jer je takav bez imena autora stigao na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

"@Quo vadis Croatia? Objavljeno: 22. travnja 2011. u 22:30 Riečki Novi List

Komesar mesić opet priča bljutave i neuspješne viceve i MASNO LAŽE kao i uvijek kad je ugrožena njegova ljigava koža otrovnog daždevnjaka!!!! Devedesetih većini nije bio poznat i 'na šarm' je 'zaludio' čitavu naciju - priznajem i ja sam tada bio njegov gorljivi pobornik (mlađahan, naivan i blesav). U deset godina grijanja svih pozicija na vlasti ili jako blizu vlasti - čak u dvije države od kojih se jedna tek rađala, a druga, sva metastazirana, raspadala, crkavala i gušila u nevinoj krvi tek rođenih nasljednica, taj smiješni klaun u obje ima, gle 'čuda' odlučujeće pozicije u presudnim trenutcima! Pravi double-špiclov i, k tome, francuski 'državljanin' tj. AGENT OBAVJEŠTAJAC zamlje koja nam nimalo nije sklona!!!! I onda od 'političkog leša', da li baš slučajno?, netko ga 'uskrsuje' uz pomoć priglupe mase kojoj je dojadio (zaista) arogantni i autoritarni POLITIČAR Tuđman - pa zato i neće 'opet' nesimpatičnog POLITIČARA Budišu (niti ikoga drugoga), nego estradnog lakrdijaša, seosku vucibatinu i bjelosvjetsku protuhu 'simpatičnog izgleda' OKORIJELOG UDBAŠA mesića! I eto rezultata političke 'pismenosti' našeg malog čovjeka kojem je i DANAS - nakon svega - VAŽNIJA FORMA OD SADRŽAJA!!!! I sada su za 'ljubimca narodnih masa' SVI KRIVI - pa čak i ta masa koja ga je dva puta birala, a on 'siroče' nevin je k'o nerođena kurva!

Ma idi mesiću u vražju mater jer, nakon svega, ne zaslužuješ ni zagorčev bordel, iz kojeg se kreveljiš čitavom svijetu veličajući svog brata (po ZLOČINU) gadafija! Ima li još netko 'naivan' tko i treći put može povjerovati toj MORALNOJ NAKAZI i 'simpatiènom' MONSTRUMU! Ako nisi VELEIZDAJNIK Republike Hrvatske, onda si VRHOVNI ZAPOVJEDNIK agresorske jna koja je pod tvojom komandom masakrirala VUKOVAR, VINKOVCE, OSIJEK, SISAK, KARLOVAC, GOSPIĆ, ZADAR, DUBROVNIK, sve od ILOKA do PREVLAKE!!!! Ali da ne bi bilo 'zabune', mesiću, TI SI I JEDNO I DRUGO, i puno više od toga TI SI I PIONIR HDZ-a - ne zaboravi, USTAŠA IZ SYDNEJA, NAJMLAÐI PARTIZANSKI HEROJ, DOUŠNIK HAAŠKOG TUŽITELJSTVA u slučaju Blaškić.... TI SI SVO ZLO HRVATSKOG NARODA U POVIJESTI, KONCENTRIRANO U KARIKATURALNOM HUMANOIDNOM LIKU - TI SI DEMON, LUCIFER, BELZEBUB I ANTIKRIST U JEDNOM!!!! Pa nek' ti tvoje sluge i dalje vjeruju! Ali lanci koje si namjestio i priskrbio drugima OKOVATI ĆE TEBE - USKORO I JEDNOM ZA SVA VREMENA!!!!

NoviList.hr/Hrvatska/Mesić

Slijedi gore najavljeni osvrt na komunističkog fašistu Stjepana Mesića

Da je Hrvatski narod politički zreo, ne bi trebalo pisati o Mesiću!

Nažalost, Hrvatski narod nije politički zreo pa bira čak dva puta za predsjednika RH toga najvećeg zločinca, odgovornog za tragediju trećine Hrvatske, koju je Mesićeva armija (JNA), pod njegovim vrhovnim zapovjedništvom pretvorila u masovne grobnice, opljačkanu pustoš i vandalsko (čitaj srbsko!) razaralaštvo.

Taj zločinac Mesić, inače kroz udbašku školu uvježbani klaun je bez sebi ravnoga lažljivac i prepredenjak, istaknuti protuhrvat čitavoga svoga života, a po udbaškim roditeljima takav je bio i u utrobi. Hrvatska vlada mora kao minimum staviti lopužu Mesića doživotno s onu stranu brave.

Mesić je ratni i mirnodobski zločinac poput Josipa Broza Tita

Mesić je uz Josipa Broza Tita najveći ratni i mirnodobski zločinac pa je zasigurno na prvome mjestu tablice komunističkih fašista u Hrvatskoj, ono što je Josip Broz Tito u bivšoj Jugoslaviji.

Tabele ne daju nikada točan redoslijed prema kvalifikaciji zločinstava. Tako na primjer, međunarodni kriterij je stavio Josipa Broza Tita na 10. mjesto najvećih zločinaca svoga vremena u svijetu, a znade se da Titu pripada više zločinačko mjesto.

Još veći propust Međunarodne tabele najvećih zločinaca jest zaborav na Karla Marxa, koji bez svake sumnje zaslužuje prvo mjesto na listi najvećih svjetskih zločinaca jer je on idejni tvorac komunističkog fašizma. Karl Marx je rodio Lenjina i Hitlera, Pol Pota i Tita...

Bit će, da idejnog začetnika svih zala 20. stoljeća Karla Marxa štite njegovi Židovi, poznati po Ponciju Pilatu?

U sljedećoj tablici od deset najvećih mirnodobskih zločinaca i sprovoditelja komunističkog fašizma u Hrvatskoj je Stjepan Mesić na prvome mjestu. Evo još nekolicine sličnih Mesiću u Hrvatskoj, među kojima su još neki na životu:

1. Stjepan Mesić

2. Jakov Blažević

2. Ivan Krajačić

4. Josip Manolić

5. Josip Boljkovac

6. Vicko Krstulović

7. Milan Babić

8. Milan Martić

9. Ivo Sanader

10. Ivica Račan...

Osim prvog mjesta za komunističkog fašistu Stjepana Mesića, dati izbor i redoslijed je provizoran i ne mora točno odražavati pravo mjesto hrvatskih mesićevaca niti su navedeni svi jer ih ima Hrvatskoj barem tisuću, koji zavrijeđuju ime mesićevca.

Neka se ne ljute razni Pupovci, Stanimirovići, Pusićke, Teršeličke, Fumići, Puhovski, Milanovići, Lovrićke... što nisu na listi desetero provizorno izabranih mesićevaca.

Ljigavi i protuhrvatski mesićevci, sami si izaberite mjesto među prvih 10, ali na Mesićevo prvo mjesto nema nitko pravo jer je on jedini Hrvat, koji je do 5. prosinca 1991. sjedio u Beogradu i naređivao (ili nije spriječavao!) svojoj JNA ubijati Hrvate, silovati Hrvatice, pljačkati i razarati Hrvatsku.

Taj Mesić kao sekretar komunističkog fašizma planduje po komunističkoj Kini

Dok 330.000 Hrvatica i Hrvata ne rade i još više ih životari na minimalcu, komunistički fašist Stjepan Mesić uživa u rezidenciji na Pantovčaku i raskošno troši hrvatske milijune kuna, s kojima bi se moglo otvoriti tisuće radnih mjesta.

Taj Mesićev parazitizam kao je još jedan u neizbrojivom nizu Mesićevih zločinstava i grijeha pa i zato ga treba pod hitno smjestiti u obnovljeno komunističko odmaralište na Golome otoku.

Mesićevo mjesto je u doživotnom zatvoru jer ga je on zasigurno zaslužio. Ne učine li to nadležne hrvatske vlasti, dobit će povijesni naziv mesićevaca i sudit će im Hrvatski narod.

Mesića odmah u doživotni zatvor s presudom Hrvatskog suda na točno toliko godina, na koliko godina politički Sud u Den Haagu osuđuje Hrvatske branitelje, najbolje hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača.

Za Hrvatsku - Uvijek!

Mr.sci. Dragan Hazler - u službi domovini Hrvatskoj

Basel, 24. Travnja 2011. na blagdan Kristovog Uskrsnuća