Dolazi naše vrijeme

Pin It

Sam referendum ''U ime obitelji'' je pokazao, ne samo nama već i cijelom svijetu, kako dolazi naše vrijeme, odnosno vrijeme zaštite naše obitelji. Iako su kapitalistički komunisti-ateisti u slogi zloga antikrista skupno s homoseksualcima i pedofilima pomislili kako upravo dolazi njihovo vrijeme, ipak moraju priznati, kako njihovo vrijeme zapravo i uistinu prolazi, zauvijek.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali svatko nema pravo na svoje zlodjelo, osobito prema onima najmanjima među nama. Dakle, u jednoj maloj Hrvatskoj, koja je preko 90% katolička, antikrist je dobio izravan udarac u glavu i to samo od jedne trećine (i manje) hrvatskog naroda. Prema tome istinite su riječi, kako nisu bitni veliki nego mali narodi, pa i manjina među njima, koja u svojoj glasačkoj većini i misli i djeluje zdravo od postanka svijeta, te ne osuđuju ovaj isti svijet na nestanak, kako to čine rotirajući zločinci i domosjeci, samopostavljeni na vlast između zdravog naroda, zdrave obitelji, zdravog čovjeka na zemlji i sveprisutnog Boga.

Glava antikrista je ranjena, i on sada bezumno i žurno srlja u još veću propast, jer njegov cilj je bio i ostao Crkva, ne Crkva samo kao institucija, već Crkva koja je živa u svakom vjerniku, njegovoj obitelji, njegovom narodu i u svijetu, kao što su to svojom podrškom Hrvatima dokazali i dokazuju brojni narodi, pa i oni različitih religija. Sada sluge, serveri antikrista, u Hrvatskoj nastoje ukinuti i svaki referendum, kojima bi im Hrvati zadavali još veće i brojnije pravedne udarce. Tako je počelo s privođenjima dragovoljaca u prikupljanju potpisa za referendum ''Ne ćirilici''. Tako je počelo s masovnim privođenjima navijača na nogometnim utakmicama, od Splita do Zagreba, uzduž i poprijeko Hrvatske, a sve iz tog razloga što su na zagrebačkoj utakmici između Dinama i Hajduka navijači oba kluba bili zajedno i zajedno su izvikivali obiteljski starohrvatski pozdrav života: ''ZA DOM SPREMNI!'', i to upravo u dan referenduma ''U ime obitelji'', čime su javno dali svoj glas ZA!

Ali ranjena zvijer to nije mogla odtrpiti, jer je b rzoumna, brzonoga i brzoruka u činjenju zla, pa je preko svojih podanika/plaćenika uporabila nasilje, ne samo prema navijačima oba kluba, već i prema slučajnim prolaznicima. Jad i bjeda spoja komunističko-homoseksualno-pedofilskog fašizma, odnosno prljave okupacije zdravog naroda, čiji prljavi posao mora odraditi ''policija'', i to ne jurišna, lakonaoružana policija, kakova je bila u Domovinskom ratu, već troma, teška, maskirana (prikrivena/tajna) i oklopna kornjačadija. S jedne strane se brane feredže, dok se s druge strane feređuje policija, kako bi provodila što? Javni terorizam.

Što ti je moderna tehnologija. Dođe Robin Hood i sa jedne strane ceste odapne strijelu sa sajlom na drugu stranu ceste, a kornjačijada popada sama po sebi, kao hrpa starog željeza. A narod? Pomogao bi im iako izšiban sa svih strana da ustanu, iako bi opet bio izšiban i utamničen radi pružene ruke. Toliko o modernizaciji u stilu nazadnjačkih komunista i ostalih homofoba (domosjeka), a sve u službi protunarodne velikotruleži i protunarodnog velikocrvstva, s čime su i počela rušenja naših crkvi kao institucija i ubijanja naših crkvi u nama samima 1991 godine na dalje, od strane rušitelja, koljača, silovatelja i lažljivaca, koji sebe vide diskriminiranima od strane Boga, a ''ne vide'' sebe krimin(aliz)iranima od strane antikrista. Priznajem li takav narod? NE! Jer ako je za nekoga djelo – rušenje, vjera – pokolj, obitelj – silovanje, a istina – laž, taj netko je za mene nitko!

Dolazi naše vrijeme. Već tu je referendum nad referendumima:

BOG: „ZA DOM?!''

HRVATI: „SPREMNI!“

BOG: „VAŠ SAN JE OSTVAREN!“

HRVATI: „AMEN!“

Johnny Otočac