Ivo Snjeguljica i politički patuljci….!!!!?

Pin It

Naš facebook premijer u sjeni Zoki i skupina moralnih i ljudskih nakaza , stručnih i političkih patuljaka koje tako skupo plaćamo i odmila ih zovemo Vladom Republike Hrvatske zajedno sa političkim zaštitnikom Ivom Pravednim ovih dana narodu je nedvosmisleno pokazala smjer u kojem će ići kao i način na koji će nas izvući iz krize.

Naravno taj smjer je represija, zabrane ,diskvalificiranje političkih protivnika i svih koji misle drugačije. Meni to izgleda kao svojevrsni deja vu , kao nešto što smo već proživjeli u njima nikada prežaljenoj Jugoslaviji. Meni osobno sve to i nije baš jako čudno imajući u vidu tko su ti ljudi koji vladaju ovom zemljom , tko su im politički i moralni uzori. Imamo li pravo i očekivati nešto bolje od poklonika zločinca stoljeća Josipa Broza , naravno da ne samo što reći za narod koji je nakon pola stoljeća krvarenja u komunističkoj Jugoslaviji izabrao nasljednike Titovih zločinaca za političke lidere, premalo je reći naivno , glupo , vjerojatno ovaj narod ima nešto auto destruktivno u genima što ga tjera na takve bedastoće.

Dok nam je u zemlji raspad sistema , standard nezadrživo pada a cijene skaču u nebesa sasvim je razvidno da ova i ovakva vlada nema odgovor na probleme, uostalom izbore su dobili na blef a i nije im baš neki prioritet omogućiti hrvatskom narodu bolji život , upravo suprotno. Ova vlada po svojoj nesposobnosti , antihrvatskom djelovanju sasvim je logičan nastavak isto tako nesposobnih i štetnih vlada HDZa prije nje, ovi sada samo završavaju posao pod radnim nazivom „uništenje Republike Hrvatske“.

Eto kao spasonosno rješenje nude nam zapošljavanje mladih bez naknade, to je valjda modernija verzija Titovih omladinskih radnih akcija. Da bi ipak koliko toliko prikrili opću nesposobnost i nezainteresiranost za rješavanje gorućih ekonomskih i socijalnih problema skreću pozornost javnosti neviđenom medijskom kampanjom tobožnjeg jačanja ustaštva i nacionalizma u zemlji. Kamo sreće da to doista i je tako jer to bi značilo da se u zemlji budi onaj mali , godinama uspavani dio domoljuba ali to ipak nije tako.

Ma koliko se našem Ivi Srbijanskom priviđale ustaške zmije kao i svakom pravovjernom Jugoslavenu uostalom ustaštvo u hrvatskoj je ipak stvar koja pripada povjesti. I nemamo se uopće razloga sramiti tog djela naše povjesti , malo je problem što oduvijek tu povijest interpretiraju provjereni kroatofobi poput Goldštajna i njemu sličnih . Rade to iz više razloga od obične gole mržnje prema hrvatskom narodu koju smo kroz povijest itekako osjetili kroz žandarmerijsku represiju u Kraljevini Jugoslaviji, četničke masakre u 2. Svjetskom ratu , preko Blajburga i Križnog puta, Golog otoka do agresije u Domovinskom ratu, drugi razlog je prikrivanje tih zločina i prebacivanje krivnje upravo na žrtve ističući navodnu genocidnost hrvatskog naroda ili izmišljajući presude kao na Haaškom sudu.

Zabrana Mimohoda za hrvatske generale pod izlikom zabrane okupljanja nacionalističkih stranaka samo je paravan njihovih stvarnih namjera. A namjera je potpuno osiromašenje i ekonomsko a potom i političko uništenje zemlje. I za ostvarivanje tog cilja neće prezati od ničega, imaju u rukama moćan medijski stroj sačinjen od televizije i tiskovina kroz koji nam bijedni novinarčići svakodnevno nude njihovu istinu, svaki pokušaj nuđenja drugačijeg mišljenja osuđen je na propast. Kroz taj medijski poslušnički aparat mogu svakoga ko misli drugačije bez imalo problema proglasiti nacionalistom (u čemu nevidim problem) ali i nacistom , ustašom , fašistom ili što im već padne na pamet.

Kad bi Milanovića i Josipovića zaista brinulo jačanje nacionalizma onda bi se odavno pozabavili sa srpskim i jugoslavenskim nacionalizmom koji je u zamahu u zemlji , ali to su ipak njihovi pa će ih proglasiti antifašistima. Srpski iguman iz manastira Krka razbija hrvatski grb i prijeti smrću hrvatskom branitelju, kod Skradina SPC odbija pokopati hrvatskog branitelja srpske nacionalnosti jer je na sanduku hrvatska zastava i na groblju počasni vod hrvatske vojske, podmeću se bombe ispred braniteljske udruge u Kninu.

Eto ovih dana u posjetu nam je bivši tajnik šešeljevih radikala Aleksandar Vučić , danas u Nikolićevoj Naprednoj stranci. Vrlo su dobro poznate napredne ideje koje je Šešelj zastupao a i Nikolić koji mu je dugo godina bio desna ruka a navedeni Vučić je dugogodišnji svirač istog orkestra. Naše dušebriznike i čuvare mira nimalo ne brine što je Vučić član stranke u programu definirane kao nacionalističke, ne brine ih njegova politička prošlost u kojoj itekao ima teritorijalne pretenzije na granicama Virovitica-Ogulin-Karlobag a isto tako je umješan i u rušenje ustavnog poretka šaljući četnike u Hrvatsku. Sve to je čini se sasvim OK Milanoviću pa mu je dao i policijsku pratnju za njegovo neslužbeno našetavanje zemljom.

U javnosti su aktivni pojedinci i udruge razno raznih "antifašističkih" provincijencija koje veličaju komunističke zločince i nikom ništa, pojavila se i vrlo agresivna Crvena akcija koja je po programu anarhokomunistička organizacija sa jasnim naznakama da ne prezaju od nasilnih pa i terorističkih metoda i opet se nitko iz vlasti nije oglasio.

Sve to me jako neodoljivo podsjeća na devedesete i hodočašća Arkana i Šešelja i njima sličnih nakon kojih nam se desila balvan revolucija i oružana pobuna srpske manjine. Jedina je razlika što se to danas događa uz punu potporu i blagoslov hrvatskih institucija, Vlade i predsjednika. Što je sljedeće i hoće li me Zoki prozvati poradi govora mržnje a Ivo Pravedni proglasiti ustaškom zmijom zaista neznam a iskreno boli me…, ali moramo se kao narod zapitati kako dalje i što se to u ovoj zemlji mora dogoditi da otvorimo oči…..??????

 

Popaj