Dawn Dawns: Politički aktivizam u duginim bojama- slikovnica protiv šahovnice

Pin It

Na prošlotjednoj paradi, glavni hit bio je transparent s porukom: „Bolje gej slikovnica, nego ustaška šahovnica.“, a na dnu je stajao „potpis“, Forum mladih SDP. Taj je transparent ponosno nosio mladi gej aktivist. Sam transparent jasno dokazuje  da se radi o antihrvatskom skupu usred hrvatske metropole, a kordoni hrvatske policije „čuvaju“ parajlije od Hrvatskog naroda, umjesto da Hrvatski narod zaštite od ovakvih pljuvača. Kakva je to logika?

Taj se njihov „ponos“, pretvara u farsu i sramotu, jer kroz mržnju spram šahovnice i svega hrvatskog, oni veličaju yugu i njihovog neprežaljenog „ ljubičicu“, koji se  s takvima nije  gnjavio, nego ih je bez suvišnih  riječi dao strijeljati. Zanimljivo bi bilo znati što je pretegnulo u nastojanju  gnjusnog ustrajanja protiv naroda i njegove  zemlje, u kojoj i sami slobodno žive, glupost ili zloća naspram cijelog jednog naroda?

Gej slikovnica je postala ideološki alat za iskazivanje mržnje prema hrvatskim simbolima i još jednom jasno pokazala kako određene skupine žive od provokacija. 

Na tim paradama, redovito sudjeluju lijevi političari, protivnici svega hrvatskog.  Ove godine su viđeni SDP-ovci  Davor Bernardić s natpisom na majici „gender madness“(rodno ludilo) koje on podržava, Arsen Bauk, HNS-ovci Vrdoljak i Štromar, Anka Mrak Taritaš , Vesna Pusić, poznata po tome što je bila na čelu prve parade u Zagrebu, kad je besramno pozvala udovice branitelja i žrtve četničkog silovanja da im se pridruže!

 I onom izgubljenom sinu časnog oca i hrvatskog heroja Siniše Glavaševića, draže biti „gej“ nego Hrvat, pa to pokazuje  redovitim „ponosnim“ paradiranjem. Svaki sin bi se mogao naveliko ponositi slavnim likom i djelom takvog oca, a mali Bojan je, svojim ponašanjem i izjavama, pljunuo na  njega već bezbroj puta. 

Članak 349. Kaznenog zakona RH glasi:  Tko javno izvrgne ruglu, preziru ili grubom omalovažavanju Republiku Hrvatsku, njezinu zastavu, grb ili himnu, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

Zbog  izrugivanja „šahovnici“, vlast  ne mari, pa nema ni kazne, makar je u zakonu propisana.

Iako su paradirali i neki saborski zastupnici, nismo čuli da je bilo tko od njih osudio izrugivanje hrvatskih simbola, a kamo li da bi to kazneno djelo još i prijavio. 

Kao što se, baš svaki put događalo, neće biti kaznene prijave, nego će s puno „razumjevanja“ biti shvaćeno da se radi o slobodi govora, izražavanja, umjetničkoj slobodi ili jednostavno satiri, pa će  počinitelj ovog kaznenog djela ostati nekažnjen.  Taj guzičar s transparentom,  prvenstveno je  politički aktivist. 

Uobičajeni verbalni napadi, obavezno  sadrže optužbu kako su Hrvati  nazadni, klerofašisti, ustaše, dok su oni napredni.  Jesu, ali, jedino ako nose guzicu sprijeda. 

Predsjednik HNS-a Vrdoljak, na Prajdu izjavljuje: „Želimo otvorenu i tolerantnu Hrvatsku.“  Kako izgleda ta njihova  tolerantna Hrvatska,  vidi se iz njegove izjave  da je usvajanjem  IK, poslana poruka kako  "ekstremi više nemaju pravo upravljati Hrvatskom"?!?  To su  poruke upućene hrvatskoj većini i  svima ostalima, koji nemaju ambicija učestvovati  u ovakvim događanjima.

Vrijeme i okolnosti su takve da pedera, čak i onog, koji se javno deklarira na paradama, ne smiješ nazvati pederom, nego ga moraš zvati „gej“, što uopće nije hrvatski jezik, ali svaki takav može tebe nazivati ustašom, klerofašistom i slično,  bez ikakvih posljedica, pa i to spada u tekovine Životinjske  farme, na koju nas je još davno upozorio George Orwell.

Nije potrebno  braniti, niti napadati ljude s ovakvom devijacijom.  Makar mislili  da  to nije zdravo stanje, ne treba se baciti kamenom ni na koga. Ako im nismo  od pomoći, bolje ih pustiti  da se nose sa svojim stanjem kako znaju i mogu, jer podilaženje i izmišljanje nekih novih „ljudskih prava“ nije pomoć i ne može riješiti njihov problem.

No, neoprostivo je  upotrijebiti ove ljude u političke svrhe i nemoral je onih, koji ove nesretnike koriste za svoje planove, usmjerene  protiv svega hrvatskog.

Ovdje se zapravo radi o crvenim  (anti)fašistima koji  zlorabe jednu skupinu, lažno nastupajući u njihovo ime,  kako bi poskrivečki provodili jedan oblik  antihrvatske djelatnosti. Modus operandi kod  samozvanih predstavnika  nacionalnih i tzv. seksualnih manjina,  potpuno je jednak i prepoznatljiv.

Oni na svojim paradama, pljuju po onima, koji financiraju  njihov aktivizam i  silno  policijsko osiguranje, koje im treba biti navodna obrana od nas koji im  to, svojim novcem omogućavamo.  Koje li perverzije! Obostrane, čak!!!!!  Jer ni mi baš nismo normalni, kad sve njihove uvrede i pljuvačine po nama, trpimo i još  ih plaćamo.

U neuspjelim pokušajima izbacivanja iz sebe, svog teškog jada, generiranog  činjenicom da Hrvatska postoji,  oni pljuju i  grubo nas vrijeđaju. Time sebe nisu olakšali, ni izliječili, pa im uvijek ostaje nada da će im sljedeća parada njihovog jada, kojeg  očajnički nazivaju ponosom, donijeti olakšanje. Možda bi se oni, s takvom svojom orijentacijom uspjeli nekako i nositi, da im nije tog antihrvatskog bijesa, koji ih razdire. 

Čini se da na svakoj paradi  nema, baš niti jednog Hrvata, niti Hrvatice, tu su samo likovi bez  imalo hrvatskog domoljublja. Svijest i osjećaj pripadnosti  jednom narodu i ljubav prema svojoj domovini, ili  nedostatak istog, nikako se ne mogu povezati sa seksualnom orijentacijom. Zašto bi ova vrsta devijacije, u sebi nužno  sadržavala patološku mržnju spram vlastitog naroda!? Valjda ni oni ne znaju odgovor.

Sve sami hrvatomrsci na paradi. Neki se proglašavaju pripadnicima drugih naroda.  Sve im je bolje, samo da nisu Hrvati,  jer „gej je OKej“, a Hrvat je za svoj dom spreman, pa  je odmah ognjištarac, primitivac i klerofašist. 

Razgovarajući  s novinarom,  jedan sudionik parade kaže da je prvi put u Hrvatskoj, došao je iz Banja Luke, gdje nema ovakvih parada, pa obilazi susjedne zemlje dajući im podršku, jer je i sam član te zajednice. I prijašnjih godina su stizali  iz okolnih zemalja, kako bi pripomogli i omasovili svoje paradiranje.  

Nema dovoljno domaćih gej parajlija, pa ih za svaku paradu uvozimo,  jednako kao što iz raznih „vukoderina“ uvozimo gnjilo voće i povrće, kojima nas truju trgovački lanci, dok plodna Slavonija propada, pripremajući  se za tuđe  gospodare.

Zato ne čudi, obilje antihrvatskih poruka na tim feštama, jer sudionici i nisu Hrvati, nego izgubljena  jugoslavenčad  iz nekadašnjih jugo republika, uz  čvrstu potporu domaćih ljevičara. Svima njima je zajednički stav da je bolje biti „gej“ nego Hrvat. Hrvati su dobri jedino za financiranje njihovih  iživljavanja.

„Paradu ponosa“, redovito prati kostimografija primjerena pokladama, jer su one zapravo komunjarski maskenbal, koji se održava izvan vremena karnevala. Valjda da ne bi bilo zabune.

Stara je i mudra izreka: Čega se pametan stidi, budala se time ponosi. 

Dawn Dawns