Komunist ili komunjara Mesić je lažljivac

Pin It

Pozor! Ovo je jedan stariji članak objavljen početkom 2011. jedino na portalu HAZUD-a, koji je onda tek započeo s radom pa još nije imao veliki broj čitatelja kao sada. Obzirom da Stjepan Mesić ima sve zasluge da preko "Oranice" i "Remetinca" dođe na dulji odmor u društvo Sanaderu, valjalo bi objaviti ove biografske podatke o Mesiću i dodati im barem "izgubljeni" ček na nekoliko milijuna australskih dolara....

na plaćenje njegove izborne kampanje i vile pod Sljemenom, izgrađene novcem darovanim od prijatelja. Jeli taj dar oporezovan? Možda se radi o prijateljima Lijanovićima, koji imaju vilu uz Mesićevu, a sada su na "zasluženome odmoru". Mesić je prijateljevao i s drugaricom županicom iz Siska...

Red bi bio da Hrvatsko pravosuđe ne zanemari ovakovog "kapitalca! kao što je Mesić pa valja i ovim relativno skromnim prilogom podsjetiti na Stjepana Mesića, kojega plaćamo na Pantovščaku godišnje 3 (tri) milijuna kuna, da nas štiti od "fašista", kao i njegov nasljednik Ivo Josipović, koji nas štti od "fašističkih zmija".

Dopisao Dragan Hazler, 21. lstopada 2014. potaknut najnovijim izletima po turističkim stazama od Oranice do Remtinca...

Komunist ili komunjara Mesić je lažljivac

Komunizam i partija su bili vlast i mast u Titovini

Na sinoćnjem HTV - 1, Dnevniku 3 ( 8. veljače 2011) Mesić je toliko toga nalagao, da "to ne bi ni gladan pas s maslom pojeo". On okrivljava narod, odnosno NOB za ubijanje Hrvata iza rata, na Križnom putu i u poslijeratnim logorima, a znade se, da je Tito svoje komunističke i četničke partizane preimenovao u Jugoslavensku armiju koncem 1944. i komunističku Oznu u komunističku Udbu s glavnom ulogom ubijanja Hrvata.

Komunisti i njihovi saveznici fašistički srbski četnici, koji se nakon kapitulacije Italije većim dijelom nazivaju partizani su 100-postotni krivci za svekoliku hrvatsku tragediju u Drugom svjetskom ratu i poraću, a ne Hrvatski narod, kako to uporno tvrdi komunistički lažljivac Stjepan Mesić.

Mesić se boji lustracije pa izmišlja laži!

Komunjara Mesić, sin komunističkog udbaša i on osobno udbaš se odriče komunizma, a u džepu nosi partijsku knjižicu i u prljavome srcu crvenu komunističku zvijezdu. Izrabljuje i danas sa svojom funkcijom sekretara komunističkog antifašizma osiromašeni Hrvatski narod.

Kao i svi komunisti, Mesić nema ni stida, kad laže.

Komunisti su bili, jesu i ostali su profesionalni specijalisti za laž. S masovnim ubijanjem protivnika, čak i svojih po potrebi (Goli Otok!) i s lažima komunisti su pobijeđivali u svojim revolucijama i ratovima.

Kad bi se komunistički zločinac Tito ustao iz groba, poslao bi Masića na Goli Otok jer poriče "nadljudske zasluge Komunističke partije Jugoslavije, avangarde naših naroda!" u ubijanju Hrvata i svih drugih ljudi, koje je smatrao protivnicima.

Antikomunist sam odkad u sebi osjećam čovjeka

Kao protivnik komunizma od djetinjstva do danas i zauvijek podsjetit ću Mesića, da su svi zidovi na kućama "u oslobođenim selima i gradovima" bili ispisani, isključivo komunističkim parolama i to u slavu Komunističke partije Jugoslavije i Komunističke partije bratskog sovjetskog saveza.

Svuda i svakuda su nas gledale slike idejnih vođa komunizma: Marxa, Lenjina, Staljina i Tita.

Dnevnik "Borba" je nosio naslov: List Komunističke patije Jugoslavije, a list "Naprijed" je bio od Komunističke partije Hrvatske. Izlazili su dugo iza rata pod komunističkim nazivima.

Mesić kao zaslužni komunist je sudjelovao na komunističkim kongresima?!

Neka nam Mesić odgovori, na koliko Kongresa Komunističke partije Jugoslavije je sudjelovao, a bilo ih je na desetke od Vukovarskoga 1919. (tada se Mesić nije ni rodio) do jubilarnog i ujedno zadnjega Mesić-Miloševićevoga Kongresa komunističke partije (1989).

Dakako, Komunistička partija Jugoslavije je mijenjala nazive kao zmija kožu: KPJ - SKJ - SDP. Današnji SDP u Hrvatskoj je idejni i materijalni nasljednik KPH odnosno SKH.

Postojali su za vrijeme rata razni listovi, uglavnom pod nazivom "Komunist", "Revolucija", "Proleter", "Borba", Naprijed... i slično.

"Avangardna Titova omladina" zvala se je SKOJ: Savez Komunističke Omladine Jugoslavije.

"Narodno-oslobodilačka borba" vodjena je od Komunističke partije, u kojoj su bili "najbolji sinovi i kćeri naših naroda".

Glavni junaci, čija imena su nam uši probijala bili su "avangardni komunisti", neizostavno spominjani: Marx, Engels, Lenjin, Staljin i Tito, a ideologija se je zvala: Marxizam, lenjinizam i komunizam...

Socijalizam se je pomalo uvlačio u uporabu kao sinonim za komunizam tek, kad su Amerikaci počeli pomagati Tita u njegovom protivljenju Staljinu. Amerikanci su prisilili Tita na naziv socijalizam i na puštanje cardinala Alojzija Stepinca iz Lepoglave u krašićki kućni zatvor.

Ovdje valja napisati jednu pripomenu. I danas čujemo, napose od političara kad je riječ o propaloj Jugoslaviji: "U vrijeme socijalizma!" To nije bio socijalizam, nego diktatura ili diktatura proletarijata, za koju se je rabila maska "socijalizam".

U svakoj pjesmi za vrijeme rata i u poraću slavila se je komunistička partija, Crvena zvijezda, Staljin i Tito. Čak i danas se sportski klubovi u Beogradu zovu: Crvena zvezda i Partizan.

Kao antikomunist proživljavao sam strahote Skoja i kominizma

Navest ću samo tri banalnija primjera vezana uz SKOJ: Godine 1947. kao odličan učenik nisam primljen u gimnaziju i u internat u Karlovcu jer nisam bio skojevac. Odbila me je članica komunista drugarica Ružica Sekuliuć uz podržku skojevaca.

U Zagrebu, u Srednoj farmaceutskoj školi našao sam se među nekoliko učenika(-ca), koji nismo dali svoj glas za skojevku Nedu Radaković kao predsjednicu razreda. Radi toga je iz škole bilo izbačeno petero učenika (sjećam se još izbačene Katice Dasović, Ivana Devića, Slavice (?) Lujetić, Andrije Čolaka(?)..., a ja Dragan Hazler sam bio izbačen iz internata. U razredu me je spasio od izbacivanja iz škole skojevac Ivan Mihočka jer sam ga podučavao skoro sve predmete. Bio je gluplji, nego teži i bez mojih gratis instrukcija ne bi niti kao skojevac mogao završiti Srednju farmaceutsku školu.

Na Farmaceutskom fakultetu u Zagrebu, kao odličnog studenta stalno me je prisiljavala drugarica Neda Barbača da uđem u Savez komunista Jugoslavije, odnosno SKH. Govorila je javno, da mi ne trebamo odličnih strebera, nego ideološki, komunistički zrele studente. Kad sam to jasno i glasno odbio, bio sam izbačen iz Studentskog doma (kod "džamije").

Za vrijeme rata u nijednoj pjesmi nije spominjan NOB!

Sve partizanske pjesme mirisale su na tamjan komunista, Staljina i Tita, a u nijednoj nema Mesićeve "narodno-oslobodilačke borbe", iako se je tu i tamo po potrebi rabila ta sintagma. Evo, prvih strofa od nekoliko takvih pjesama s mirisom crvenog tamjana:

"S Dona, s Volge i Urala, visoko je zatreptala, pa na naše kape pala zvijezda crvena..."

"Uz Tita i Staljina, dva junačka sina, nas ne će ni pakao smest..."

"Čiča Staljin preko Tita, posla' nam je sto vagona žita!"

"Partijo naša, pod suncem slobode, duh tvoj nek ponosno u vjekove sja; Putevi slave nek te vječno vode i stjeg tvoj crveni samo za pobjedu nek' zna..."

K tome obvezno: Komunistička Internacionala i pjesma njemačkih komunista u prijevodu: "Budi se istok i zapad // Budi se sjever i jug // Koraci tutnje u napad // Naprijed uz druga je drug..."

Kompartijo naše cvijeće, tebe nitko pobijediti neće!"

Što tek reći na parole, koje je Mesić zaboravio:

"Komunistička partija, avangarda naših naroda!"

"Tito, Partija! - Staljin, Rusija!" ili: "Proleteri svih zemalja, ujedinite se!" ili: "Komunizam može pobijediti samo revolucijom!" uz poznati dodatak: "Revolucija guta vlastitu djecu."

Mesić s komunističkom zakletvom zaboravlja da je komunist

Mesić kao sin udbaške obitelji ima skojevsku, partijsku i udbašku zakletvu pa kako je mogao 8. veljače 2011. negirati ulogu Komunističke partije Jugoslavije i udbe u masovnom ubijanju svih protivnika. To je zataja "zasluga" KPJ/SPD, kako je Tito nazavo svoju KPJ davne 1943. Zatajiti komunistička ubijanja protivnika je nepriznavanja najvrijednijih zasluga KPJ/SDP.

Doduše na jednom (ne znam koji po redu?!) komunističkom kongresu u Zagrebu, Tito je "stavio crveni saobraćajni znak na ubijanje" i dao gas brzom transportu za slanje bolesnih komunista u "liječilište" na Golome Otoku.

Za one "manje bolesne komuniste poput Milovana Đilasa i nekomuniste" namijenio je Tito oko 40 logora i masovnih mučilišta za mirnodobsko mučenje kao na primjer: "Via Roma - Nikad doma u Rijeci, Lepoglavu, Zenicu, Mitovicu, Požegu, Foču, Glavnjaču...

Jeli, druže Mesiću: "I Goli Otok je osnovao Hrvatski narod", a ne Tito i kompartija!

Zamjerka ide i na HTV, a ne na voditeljicu Dnevnika 3, HTV-1

Zašto HTV-1 za emisije o komunizmu ne pozove pokajnike komuniste poput na pr. Zlatka Tomac i Marka Veselicu ili poštene povjesničare poput Josipa Jurčevića i Ivu Banca, a ne lažljivca Stjepana Mesića i protuhrvate poput Goldsteina, Puhovskoga (nešto se je popravio u zadnje vrijeme) i iskompleksiranoga protuhrvata Tvrtka Jakovinu. Odkud tome relativno mladom povjesničarau toliki kvantum protuhrvatstva?! U kakovoj obitelji i u kakovim školama i fakultetima je taj "Prof. Dr. povijesti" diplomirao i doktorirao protuhrvatstvo?!

Voditeljica HTV-a se je trudila, ali bezuspješno

Voditeljica Dnevnika 3, gospodja Diana Čuljak Šelebaj se je zaista trudila, uvjeriti Mesića u odgovornost komunista za zločine na Hrvatima, ali toga profesionalnog komunističkog lažljivca i zločinca je nemoguće uvjeriti u istinu o zločinima komunista.

Taj komunistički zločinac, predsjednik komunističke Jugoslavije i vrhovni komandant komunističke JNA okrivljava narod u NOB-u za "eventualna ubijstva neprijatelja u borbi".

Mesić je komunist, a komunisti su lažljivci. Ima Mesić podugačku trakavicu komunističkih grijeha pa prekomjerno laže jer se boji EU rezolucije 1481 za lustraciju komunista.

Titovi komunisti su počinili oko milijunipol žrtava rata i poreaća

Od oko milijun i sedamsto tisuća žrtava Drugog svjetskog rata plus poraće, kako navodi službena statistika za 1948. s punom istinom se može sve nacističke, fašističke i kolaboratorske vojske procijeniti na oko 200.000 žrtava, a jugoslavenski komunisti su počinili milijun i petstotisuća žrtava, među kojima je najviše Hrvata i Bošnjaka.

Neka nam komunist Mesić odgovori, jeli pobjeda komunizma vrijedila milijunipol ljudskih žrtava???

Hrvatska je bez komunističke revolucije mogla proći rat s najviše 50.000 žrtava, a Jugoslavija s oko 200.000 žrtava, koliko ih je imala (bez komunističke revolucije) Rumunjska, slična Jugoslaviji po miješanom stanovništvu i ukupnom broju stanovnika, po površini, po sudioništvu u ratu na strani Sila osovine.

Rumunjska je bez revolucije postala komunistička, a Jugoslavija s Titom i komunistima je izazvala i počinila 1,7 milijuna žrtava.

K ovim žrtvama Titovog komunističkog terora treba pribroiti još oko 600.000 vojvođanskih i srijemskih Nijemaca, koje su komunisti jednim dijelom masovno ubijali, a kad su se komunisti umorili ubijanjem njemačkih civila uključujući i djecu onda su preživjeli ostatak transportiralu u Njemačku.

Upitno je zašto Njemačka ne tuži Jugoslaviju kod međunarodnog pravosuđa radi genocida, kojeg su Titovi komunisti počinili na nedužnim njemačkim civilima i uz to popljačkali svu njihovu imovinu.

Čak niti okupatori Hrvatske i Jugoslavije ne bi bili tako okrutni, da ih Titova komunistička revolucija nije izazivala.

Za ostvarenje komunizma nije trebalo Titove krvave revolucije. To je bio Titov sadistički i ubilački hohstapleraj.

Komunizam je industrija smrti

Komunizam i komunistička partija Jugoslavije se od Vukovarskog kongresa (1919) pojavljuje kao crveni bog, a od 22. lipnja 1941. dodatno kao batina ("Bog" i batina!), bolje rečeno: komunistička industrija smrti i prije ubijanja obvezni komunistički obred mučenja žrtve.

Jedinu istinu je Mesić rekao da komunisti nisu imali logora za vrijeme Drugog svjetskog rata. Komunisti nisu trebali logore jer su sve zarobljenike odmah ubijali. U tome su čak nacisti bili "bolji" od komunista jer je bar netko mogao na ovaj ili onaj način preživjeti logor, a komunistička stratišta nije mogao preživjeti nitko.

Komunisti su osnivali logore tek po završetku rata

Komunisti su započeli s logorima po završetku rata, a to su bili logori mučenja i smrti. Zabunio se je Mesić kad je rekao, da su na Križnom putu stradavali zarobljenici, a onda je to opet opravdao lažima, o nekakvoj svemoći križara.

Uostalom, zašto su komunisti masovno i bez alternative strijeljali križare (u Rakovici, imam poimenični popis 31 čovjeka, među njima i jednu ženu u visokoj trudnoći, poubijala je udba 1947.). Skupinu "Kavran i drugovi" oko 50 Hrvata strijeljala je Titova udba 1948/1949. negdje u Zagrebu.

Komunizam je bio antifašizam nakon svađe prijatelja Staljina i Hitlera

Nitko ne osporava komunistima antifašizam jer su oni (doduše kao raniji prijatelji!) postali i bili ideološki neprijatelji. Ali, komunisti, napose sovjetski i jugoslavenski su pod maskom antifašizma bili najjača i najmasovnija industrija smrti, a najveći industrijalci smrti u Europi bili su Lenjin, Staljin i Tito.

Ako se takav komunistički antifašizam (industija ubijanja ljudi!) može slaviti, onda je nešto trulo u živim mozgovima čovječanstva 20. i 21. stoljeća.

Takove komuniste, industrijalce smrti, pa makar se oni odijevali antifašizmom od pete do glave treba barem lustrirati, po Rezoluciji Europske Unije 1481 za lustraciju komunizma.

Stjepan Mesić ima zasluženo pravo na lustraciju i neka se ona na njemu sprovede. Nota bene!

Obnoviti Goli Otok

Za lustrante bi trebalo obnoviti odmaralište i liječilište Goli Otok! Na Golom Otoku bi Mesić mogao biti generalni sekretar. On je to zaslužio! Uz brojne Mesićeve zasluge, mnogi niti ne znaju, da je Stjepan Mesić bio udbin agent u Francuskoj i kao takav bio je opasan za nas "ustaše" i ustaše u Švicarskoj. O Mesićevoj udbaškoj specijalizaciji u Francuskoj postoji dokument.

Želim komunjari Stjepanu Mesiću,da se na njemu uspješno sprovede EU Rezolucija 1481 za lustraciju komunista!

Mr.sc. Dragan Hazler - u svima ulogama dragovoljnih djelatnosti za Hrvatsku

Za dom i domovinu Hrvatsku - Uvijek spreman!

Basel, 9. veljače 2011.

Na obljetnički dan Ustanka Matije Gubca, 9. veljače 1573.

I danas bi Hrvatska trebala svoga Matiju Gubca da je spasi od komunista pretvorenih u korupcionaše, pljačkaše, nepotiste, klienteliste i sve ine banditiste. D.H.