ZA DOM SPREMAN! - ZA DOM SPREMNI!

Pin It

Tko to u Hrvatskoj nije ZA DOM SPREMAN?! 

Tko je u Hrvatskoj protiv pozdrava ZA DOM SPREMNI! Ako ima takovih, a izgleda da ih ima jer se predstavljaju vandalizmom u Splitu (i drugdje!) prema pozdravu uklesanom u spomeniku... Takove treba ili takovoga treba  poslati u psihiatrijsku instituciju po potvrdu da je teško duševno bolestan. 

Ako pak ne dobije potvrdu da je duševno bolestan, onda ga treba svrstati u hrvatske neprijatelje i držati ga pod nadzorom, da ne sruši nečiji dom jer je protiv pozdrava domu, protiv odanosti domu, protiv poštivanja doma, a dom je svojevrstna svetinja nad svima svetinjama: dom je kolijevka ljudskog života, izvor svake dobrote, stjecište ljudske sreće i svega dragoga i ožalošćenoga za izgubljenim, što čovjeka u životu prati. 

U rodnom domu izgovaramo prve riječi: "mama, tata, seka, braco!" U domu smo prviput zaplakali i u domu smo pokazali svoj prvi smješak i zapjevali. 

O domu i domovini ima najviše hrvatskih pjesama. Kad si u svijetu vraćaš se doma u domovinu Hrvatsku uz suze u očima pjevaš domu i domovini.

Malne svaki hrvatski pjesnik pjeva o domu, o domovini, o Hrvatskoj.  Primjerice, evo prve  kitice iz pjesme od Silvija Strahimira Kranjčevića:

MOJ DOM

"Ja domovinu imam; tek u srcu je nosim,

I brda joj i dol;

Gdje raj da ovaj prostrem, uzalud svijet prosim,

I... gutam svoju bol!"

Što tek reći na pjesmu STARI DOME! iz Rakovičko-Slunjskog kraja, gdje su ustaše Eugena Kvaternika 1871. pozdravljajući ZA DOM SPREMNI! podigli ustanak protiv tuđinskog ugnjetavanja. Vidi djelo Augusta Cesarca: DOMOVINE SIN!.

Ovu pjesmicu učile su majke već predškolsku djecu Rakovičko-Slunjskog kraja, a tko ju nije znao naučio ju je u I. razredu Osnovne škole.

STARI DOME

Stari dome otca moga

Stari dome djeda mog,

Mio mi je svaki kamen,

Svaki ug'o zida tvog. 

 

U tebi me majka rodi

U tvom krilu rastem ja...

Bosilje u loncu miri, 

Na ognjištu vatra sja.

 

Ja u tebi još vidjeh:

Zlato svilu ni šifon,

Al' si meni ti jajdraži

Moj hrvatski mili dom!

 

Stari dome otca moga,

Stari dome djeda mog,

Uvjek budi čvrst ko kamen

I dobri te čuv'o Bog!

Koji je to i kakav je to žitelj u Hrvatskoj, koji je protiv pozdrava ZA DOM SPREMNI, a živi u domu, u kući u stanu, u vojarni u Domu za nezbrinutu djecu u Domu umirovljenika - u najvećem i najvoljenijemu domu - Domovini, a ta najdraža riječ svakog žitelja počinje u domu misaono i sadržajno.

Ako žitelj Hrvatske, bez obzira na to je li genetski Hrvat ili nacionalnomanjinac - državljanin Hrvatske mrzi pozdrav ZA DOM SPREMNI! onda se takav predstavlja kao hrvatski neprijatelj. 

Za što je takav spreman, ako nije spreman za dom. Takvome treba psihološka pomoć, a ako i ova nije dovoljna onda mu treba psihiatrijska pomoć onog oblika i stupnja, kojeg odredi psihiatrijski stručnjak.

Ima u Hrvatskoj ostataka komunista i njihovih potomaka 

Većina komunista je za Marxa, Staljina i Tita , a ne za Dom. Oni su ionako umobolnici i zločinci određeni za lustraciju po EU rezoluciji 1481. Postavlja se najozbiljnije pitanje: Zašto još uvijek nije u Republici Hrvatskoj sprovedena lustracija komunista, a Hrvatska je postala članicom Europske Unije?! U tome duetu vlada velika inkompatibilnot i kroz nju EU gubi u međunarodnom ugledu.

U Hrvatskoj još uvijek vlada kult komunističkim zločincima!

U Hrvatskoj postoje još uvijek toponimi s imenom najvećeg zločinca svih vremena na našem prostoru: Josipa Broza Tita, kojeg je Međunarodni ocjenjivački sud stavio na deseto mjesto najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca, dvadesetog stoljeća u cijelome svijetu i na četvrto mjesto u Europi. 

Taj velezločinac Tito je poslao u smrt više od milijun Hrvata, a u bijeg iz domovine radi spašavanja golih života od Titovog genocida pobjeglo je  više od milijunipol Hrvata. 

Tito je bio zločinac i prema svima drugim narodma po zlo stvorene Juoslavije. Uzmimo samo jedan primjer dodatnog Titovog zločinstva. Po Titovoj zapovijedi je poubijano i prognano iz Vojvodine i susjedstva više od 600.000 Podunavski Nijemaca, nedužnih marljivih seljaka. Pitamo se, zašto država Njemačka šuti o poubijanim Nijemcima, o prognanim Nijemcima i o konfiskaciji njihove imovine, koja je data pretežno komunističkim i četničkofašističkim zločincima. Zašti država Njemačka šuti o tome?! Gospođa Bundeskanclerin Angela Merkel bi trebala znati nešto o Titovom genocidu nad Nijemcima, a taj velezločinac Tito je odlikovan u Njemačkoj.  Je li zaista toliko moralno prljava ta europska politika?!

Zašto Njemačka ne poništi odličje dato velezločincu Titu??? To je sramota države Njemačke, koja upravo sada sudi Titovim udbašima, a najveći udbaš Tito stoji u državnim vitrinama.

Taj velezločinac Tito je tijekom rata uništio vandalizumom malne čitavu Hrvatsku: demografski, gospodarski, kulturno i ino... Potrudio se je Tito svojim genocidnim zanatom  i u JASENOVCU natječući se da nadmaši Filipovića i Luburića... Zato Tito nije nikada posjetio Jasenovac.

Tito je Akademik HAZU ex JAZU!!!

Nije velezločinac Tito samo nacionalna sramota sa svojim imenom na trgovima hrvatskih gradova i mjesta, obala i perivoja, Brijuna i rodnog sela Kumrovec, kojeg je Bog ili vrag kaznio rođenjem toga budućeg velezločinca, nego, primite se za stolac da na padnete čitajući sljedeće podebljane rečenice:

Josip Broz Tito je počasni i redovni član HAZU ex JAZU. Puninom, molim jer je to jedva za vjerovati:

Josip Broz Tito je počasni i redovni član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti - one Srossmajerice: Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti preimenovane u HAZU!

O Bože, zašto si dozvolio da se pošteni i domoljubni Hrvatski narod kažnjava s velezločincem Josipom Brozom Titom?!

Previše je o mrziteljima DOMA u HRVATSKOJ jer se slova već bune protiv njih!

S takvim  psihičkim bolestnicima, okorjelim komunistima, koji vole Tita i partiju se nema što raspravljati. Oni su bolestni i treba ih izolirati radi njih samih i radi toga da neki od njih ne ugrožava okolinu. Poželimo takvima ozdravljenje, a ja i mi, koji volimo svoj dom, ostajem - ostajemo uz najdomoljubniji, najdraži i najljepši pozdrav:  ZA DOM SPREMNI!

 

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik od kolijevke pa do groba - ZA DOM SPREMAN!!!

Basel, 31. siječnja 2015.