Nema države Hrvatske bez pomirenja hrvatskih partizana i ustaša

Pin It

Politika protiv ustaša je temeljnica svih velikosrbskih ideologija. Jesmo li mi Hrvati toliko politički glupi da to ne vidimo pa čak podržavamo Srbe! Komunističko ponašanje u Hrvatskoj je bolest, za koju nije niti Vrapče dozrijelo. Komunizam u Hrvatskoj se mora iskorjeniti europskim metodama poput onih pod Berlinskim zidom 1989.

Samo velikosrbske imperijalističke pohlepne, genocidne osvajačke, pljačkaške, vandsalske i ovima srodne ideologije izazivaju ratove među narodima jugoistočne Europe i Balkana.

Dosada su se uspješno suprostavile širenju Velike Srbije samo ustaše i zato ih sve velikosrbske ideologije kleveću i sotoniziraju, a ima dosta hrvatskih budala (svi komunisti) koji stoje na strani velikosrbskih ideologija i ratuju trajno protiv ustaša.

Nakon pada ustaša 1945. godine, ne radi njihove slabosti, ustaše su bili najhrabrija vojska svih vremena, nego zato što su ratovali za Hrvatsku pod nametnutom doktrinom Sila osovine Berlin - Rim uslijedila je najveća hrvatska tragedija i to od udruženih hrvatskih komunista i srbskih partizanočetnika.

Još gore od pada ustaša, padom Hrvatske pod hrvatskim komunistima koji su ratovali pod najstrašnijom komunističkom doktrinom iz Moskve, Hrvatskom narodu Srbi oduzimaju: Bosanski Sandžak, Hrvatski Srijem i Hrvatsko-mađarsku Bačku i Banat. Na Jugu Hrvatskom narodu oduzima se Boka Kotorska, od BiH napravljena je nova država i daje joj se hrvatski Neum, kojeg su stoljećima ranije Turci okupirali Jadranu. Nije u pitanju gubitak Neuma, nego podjela Hrvatske na dva dijela.

Velikosrbska komunističko-četnička Jugoslavija uz poraz hrvatskih komunista i ubojstvo vođe Andrije Hebranga pretvara Hrvatsku u prostornu kiflicu i još je po davno propalom turskom kolonijalizmu razdvaja na dva dijela. Ovako nešto ne pozna politički zdravi svijet.

Jesu li spomenuta hrvatska gubišta nagrada hrvatskim komunistima, što su zajedno sa srbskim fašističkim četnicima rušili, umjesto reformirali Nezavisnu Državu Hrvatsku?!

Još živi hrvatski komunisti i njihovi potomci nisu ni danas okrenuli leđa srbskim četničkim fašistima, nego se s njima ljube i zajedno kleveću hrvatske ustaše.

Nije hrvatske komuniste osvijestilo niti to da su iz istog skota srbski fašistički četnici i komunisti, Jugooslaveni u JNA i Crnogorci okupirali i razorili trećinu Hrvatske, pripojili trajno sebi lijevo Hrvatsko podunavlje i uzeli pola BiH, u kojoj su napravili Republiku Srpsku, s kojom Zagreb ima odnose.

U odnosu na srbske zločince i zločinstva trajno je zakazala hrvatska komunistička pamet, a slijedi je i katolička pamet jer ekumenom omogućuju sirenje i jačanje državnopolitičke SPC u Hrvatskoj, darivaju joj crkvene zgrade i izgrađuje srpska gimnazija u najhrvatskijem dijelu Zagreba - Svetom duhu. Bože, imali Te u glavama dostojanstvenika Katoličke crkve u Hrvata?!

Srbi ne odustaju od Velike Srbije i nakon poraza petokolonaških Srba u Hrvatskoj!

Srbi se nikada ni pod Turcima ni iza njih niti sada nisu odrekli niti izliječili od bolesti nacionalnog ludila Velike Srbije na hrvatskom prostoru i drugdje. To srbsko ludilo ima dugu povijest, koja počinje snagom oružja u osvajačkim ratovima cara Dušana samozvanog silni i snagom srpskog pravoslavnog krsta u rukama odmetnika iz Katoličke crkve Rastka Nemanjića samoproglašenog Svetog Save.

Mehmed i Makarije

Zanimljivo je podsjetiti na dvojicu braće u 16. vijeku - poturčenog Srbina Mehmeda Paše Sokolovića i patrijarha Srpske crkve Makarija. Sokolović za proširenje Turskog carstva u kojem je i srpski pašaluk ratuje na kopnu i na moru (Siget, Lepant...) . Mehmedov brat pećki patrijarh Makarije crta 1557. srpskim krstom granice Srpskog pravoslavnog carstva Jadranom i kopnom do Trsta pa od Trsta do Budima i Temišvara, i preko Vidina do Soluna sa srpskim pravom na Carigrad. Ovakav plan može praviti samo manijak, a ne normalan čovjek iz malog balkanskog naroda imenom Srbi, od latinskoga "serv" - serb = rob.

Pojašnjnje: servus, -i , m. = rob, -i robovi = Srbi. Nominativ jednine jest servus, uklonimo -us i dobijemo serv-, te na tu osnovu dodajemo ostale nastavke. Vidu u svakoj latinskoj gramatici.

Nikakvo čudo da se Srbi - oslobođeni robovi ovako divljački ponašaju, kako se ponašaju prema susjednim narodima, napose prema Hrvatima.

Ta velikosrpska ideologija ludila dobiva svoje vrhunce kroz pravoslavni krst patrijarha Čarnojevića - "Seoba Srbalja", koncem 17. stoljeća koji od hrvatsko-mađarske Panonije pravi Srpsku Vojvodinu. To je za razliku od nemenjićke ekspanzije preme jugu, nova srbska ekspanzija na sjever u hrvasko-mađarsku ravnicu...

Velikosrpska ideologija je iznjedrila brojne prvake i zaludila sve Srbe

U tom stilu i ritmu velikosrpska ideologija ludila dobiva svoje prvake. Evo imena samo nekih približno ovim redom: Dositej Obradović, Vuk Stefanović Karadžić, Ilija Garašanin (Načertanije), Petar Karađođević, Aleksandar Karađorđević, Milan Stojadinović, Dražo Mihailović, Aleksandar Ranković, Memorandum SANU(Dobrica Čosić...), Slobodan Milošević, Vojislav Šešelj, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić...i junak ICTY-a Vojislav Šešelj... Ovo su samo možda najbolestniji luđaci velikosrbske ideologije.

Neka mi se oprosti, što ne znam, koji je od bolestnih luđaka velikosrpske ideologije SPC-krsta proglasio Srbiju do zadnjeg srbskog groba, a takvih ima po cijelome svijetu...

Dakle nije samo nebo srbsko , u kojem "Sedi i caruje spski bog!", nego je i sva Zemlja srpska.

Takve poruke su dolazile i iz grla bolestnih velikosrbskih komunista kao na primjer: "Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska", dakako srpska.

Petokolonaški Srbi u Hrvatskoj i u BiH prihvaćaju i šire ideologiju velikosrbskog ludila

Velikosrbska ideologija ludila imala je ima i sada svojih provoditelja u Hrvatskoj i u BiH. Evo samo nekoliko najistaknutijih jer za sve bi trebao podeblji leksikon: Branko Čubrilović, Svetozar Pribićević, Stevan Moljević, Momčilo Đujić, Branko Dobrosavljević, Jovan Rašković, Radovan Karadžić, Ljiljana Plavšić, Ratko Mladić, Milan Babić, Milorad Dodik, Savo Štrbac Vojislav Stanimirović, Milorad Pupovac...

Iz takvih velikosrbskih gnijezda rađa se širi i potencira mržnja na ustaše!

Od takvih pojedinaca i iz svih gnijezda ludila velikosrpskih ideologija u politici, u vojski, u SPC-u... čak u sportu i u folkloru rađa se, obnavlja se i sprovodi se neugasiva mržnja na ustaše = Hrvate jer su im ustaše, kao nitko u povijesti spriječavale velikosrpsku ideologiju imperijalističkog i genocidnog ludila.

Velikosrbska ideologija je stvarala među ustašama zločince iz obrane i osvete!

Nitko živ ne tvrdi da među hrvatskim ustašama nije bilo zločinaca jer ih ima među svima ratnicima i u svima ratovima pa ni ustaše nisu iznimke. Ali velikosrpska ideologija ludila ne vidi svoje zločine, s kojima su izazvali ustaše na zločine prema sebi, a ustaške ustostručuje, pripisuje ih svima Hrvatima i od njih pravi lažni mit od 1929. (stvaranja ustaša) pojačano 1934. (atentat na kralja Alekssandra "Hitlera Drugoga) i napose od 1941-1945. (četničko-fašistički rat protiv Hrvatske) do danas.

Vrhunci su nam poznati, primjerice: izmišljanje srbskih grobova i multipliciranje žrtava, ugroženost Srba, Memoranduma SANU 1986. godine, "Delenje leba po srpskim zemljama", Genocidni i okupacijski rat Srba protiv Hrvatske i BiH 1991-1995/97. (Vukovar... Srebrenica...) i mirnodobski nastavak srbskog klevatanja, sotoniziranja i demoniziranja ustaša = Hrvata iz svih srpskih izvora, u svima "srpskim zemljama" istaknuto u Hrvatskoj, gdje je vrhunac velikosrbskog ludila pod zaštitom Milorada Pupovca, Srpskih političkih stranaka, SPC-a, srpske Prosvjete, srpskih škola i srpske ćirilice, knjiga i srpskih tiskovina, koje plaća Hrvatski narod i prevršio je sve granice klevetanja ustaša = svih Hrvata.

Hrvatski komunistički partizani prihvaćaju velikosrpske četničke klevete ustaša!

Problematično , tragikomično... i žalosno je da dio Hrvata u svima društvenim strukturama, napose komunističko-partizanskoj prima srpske laži, klevete, demoniziranja i sotoniziranja ustaša = Hrvata kao točne, što ima za posljedicu međusobno klevetanje hrvatskih partizana i hrvatskih ustaša u vremenski nedogled.

Hrvatska pamet, ako je imamo trebala bi staviti točku na rat između hrvatskih partizana i ustaša i (ako ne ide drugčije?!) Hrvatski sabor treba obznaniti Zakon o obveznoj pomirbi svih Hrvata i svih nacionalnih manjina u Hrvatskoj.

Hrvatska, ako je država trebala bi se ugledati i ponašati kao sve europse države!

Sve države u Europi i svi narodi, koji su međusobno ratovali su se pomirili unutar svoje zavađenosti i s državama koje su ratovale jedna protiv druge.

Čak u Srbiji što treba posebice istaknuti pomirili su se međusobno fašistički četnici i komunistički partizani, ali je ostao otvoren trajni hladni rat i mržnja Srbije protiv Hrvatske...

Francuzi i Nijemci jedni drugima neprijatelji kroz čitavu povijest, sada su nakon jako brutalnog Drugog svjetskog rata najveći prijatelju u Europi.

Hitlerovi Nijemci i Staljinovi Rusi su desetkovali Poljake i osiromašili narod pljačkom i feritističkim (pradivljačkim) vandalizmom, a danas cvate razmjena svih dobara i prijateljski odnosi između Nijemaca i Poljaka bolji, nego ikada u povijesti. To vrijedi i za odnose Poljske i Rusije.

Austrija, kao uvjetna najbolja savaznica Hitlerove Njemačke pomirila se je i uspostavila uzorno dobre odnose sa svima državama Europe i izvan Europe.

Finska se je pomirila i sprijateljila s Rusijom i s Njemačkom iako je uvjetno ratovala s obadvije države i protiv obadvije države.

Velika Britanija, kao osvajački cilj Hitlerove Njemačke je strahovito stradala u Drugom svjetskom ratu, a sada su Britanci i Nijemci povezani gospodarskim, polititičkim, kulturnim i svima drugima međudržavnim odnosima.

Kolijevka fašizma Italija se je pomirila sa svima državama u Europi i uspostavila sve oblike međusobne suradnje. Treba posebice naglasiti da u kolijevci fašizma osim Mussolinija nitko nije radi fašizma proganjan niti ubijen.

Nažalost u državama, gdje su Talijani nametnički i silom posijali fašizam dvije strane su se ubijale do istrebljenja i još i danas među preživjelima nije prestala medjusobna mržnja...

Mađaska i Mađari kao uvjetni i vjerni saveznici Hitlerove Njemačke i njihov vladar Mikloš Horthy - zvani Hitler Drugi se nisu međusobno progonili niti ubijali. Horthy je pobjegao iz Mađarske i umro u emigraciji 1957. Suvremena Mađarska mu je posmrtne ostatke prenijela u zavičajnu domovinu i počastno sahranila u Budim Pešti među Mađarskim znamenitim osobama.

Grčka je poslije rata imala komunističko-partizanski rat protiv imperijalističkog fašizma pomaganon od Britanaca...

Osim poginulih u međusobnim ratnim okršajima, nitko nije ubijao ni zarobljenike niti civile iz međusobnih ratujućih strana. Partizani su izgubili rat, ali ih suprotna strana nije ubijala.

Jeli uopće zamislivo ovako nešto u Hrvatskoj?

U Hrvatskoj su komunisti preorali i uništili sva vojnička groblja ustaša i domobrana, masovne grobnice drže u tajnosti; ne znamo niti za grob književnika i ustaše Mile Budaka, kojeg su objesili komunistički partizani 7. lipnja 1945. u Zaprešiću i pred njim pod štrikom su silovali njegovu 17-godišnju kćer Grozdu, koju su zatim ubili. Zar to nije hrvatska komunistička sramota, kakovoj nema ravne niti u najprimitivnijim narodima u svijetu.

Ovakove zločine nisu radili ni Hitlerovi nacisti ni Staljinovi berijevci i crvenoarmejci!

Svi narodi sa svima su se pomirili i međusobno priznali, samo zaraćeni međusobno i to po diktatu izvana hrvatski partizani i hrvatski ustaše se nisu pomirili. I to je nacionalna sramota s katastrofalnim posljedicama Hrvatskoga naroda - međusobna mržnja na temelju nametnutih tuđinskih ideologija. Dokad će to tako naopako?!

Ne trebamo tražiti ni uzroke, ni hrvatska međusobna zločinstva ni nametnute ideologije niti vaganje krivnje ovih ili onih Hrvata, nego pred sve i iza svega staviti hrvatsku nacionalnu pamet i pomiriti se bez odlaganja.

Zar nije nacionalna sramota za Hrvatski narod da je još uvijek međusobno zavađen. Partizani su ratovali protiv ustaša i ustaše su ratovele protiv partizana i red bi bio da se barem njihovi potomci međusobno pomire i posve odbace tuđinske ideologije.

Kako će se to dogoditi, kad Hrvatska ima komunističku vlast i čak predsjednika države komunističkog agnostika Ivu Josipovića.

Ivo Josipović bi svojevoljno trebao odstupiti iz vlasti u Hrvatskoj!

Taj komunistički agnostik Ivo Josipović, sin poznatog zločinca Ante Josipovića (zapovjednika Golog Otoka...) se natječe za drugi predsjednički mandat u Hrvatskoj.

Ako Ivo Josipović nema poštenja da se sam odrekne uloge predsjednika Hrvatske, Hrvatski narod mu to treba zabraniti primjenom EU rezolucije 1481 za lustraciju komunizma, koja izričito zabranjuje sudjelovanje komunistima u ulogama vlasti.

Zašto predsjednički natjecatelju na nastupe s EU rezolucijom 1481?!

Ne kritiziram niti ne promičem nijenog hrvatskog natjecatelja (-icu), ali mi se gadi slušati međusobna ogovaranja, što ne čine ni kumice na tržnicama, a od nijednoga niti od nijedne nisam čuo: Od danas uz pomoć Brüssela sprovodim EU rezoluciju 1481, kojom zabranjujemo kandidaturu Ive Josipovića i demokratskom šibom tjeramo udbaškog komunjaru Stjepana Mesića sa skupo plaćanog trona na Pantovščaku.

Moji gospodarski planovi su ovo i tražim suradnike da ih odmah provodimo.

Lažnih obećanja smo se dosta naslušali. Narode kaže: "Obećanje ludom radovanje!" a u Očenašu stoji: "Daj nam danas...!"

U zabludi su biti ustaše i hrvatski partizani

Za vrijeme Drugog svjetskog rata, obadvije strane su govorile da ratuju za svoju državu Hrvatsku, a 1945. su ustaše i partizani izgubili rat i izgubili državu i što je nagore iz toga rata, uz obostrane žrtve i pustošenja svih oblika i golemih razmjera ostala je trajna mržnja i nepomirljivost između još živih partizana i malobrojnih preživjelih ustaša i ta mržnja prelazi na potmostvo partizana i ustaša.

Jesmo li mi Hrvati najveći barbari i sebemrzci u čitavom svijetu i to radi tuđinskih ideologija?

Tako nešto ne pozna niti sprovodi nijedan narod u svijetu, čak niti susjedni Srbi, koje mi smatramo zaostalijima od nas Hrvata. Srbi fašistički četnici i Srbi crveni komunisti su se međusobno pomirli. Čuvaju u Beogradu spomengrob najvećeg komunističkog zločinca Tita i podižu spomenike najvećem voždu fašističkih četnika Draži Mihailoviću.

"Kulturni" hrvatski komunisti predvođeni splitskim orjunašem Vickom Krstulovićem su već 1945. uništili sve grobove hrvatskih vojnika - ustaša i domobrana, a drugi splitski orjunaš Ivo Sanader u našem vremenu ruši spomenkriževe †Juri Francetiću u Slunju i † Mili Budaku u Svetom Roku.

Gdje nam je izostala nacionalna ljubav, domoljubna ljubav kulturni i vjerski odgoj?!

Sve je to zakazalo u nas Hrvata i još uvijek 75 godina iza Drugog svjetskog rata ratujemo i mrzimo se međusobno pod kišobranom tuđinskih ideologija. Premalo je reći: hrvatska nacionalna sramota! Mi još nismo završili Drugi svjetski rat u Hrvatskoj između Hrvata, a stvaramo sa svima načinima i metodama "bratstvo i jedinstvo" sa Srbima - najvećim hrvatskim neprijateljima svih vremena!

Hrvatski sabor, ako je hrvatski trebao bi donijeti Zakon za obvezno pomirenje hrvatskih partizana i ostataka hrvatskih ustaša, dakako i potomaka jednih i drugih.

Hrvatski komunisti i njihovi potomci su pomirljivi s velikosrpskim ponašanjem u RH

Protuustaška politika u Hrvatskoj, koju vode preživjeli komunistički partizani i njihovi potomci jest prihvaćenje i toleriranne politike velikosrbskih ideologija.

Evo pojašnjenja: Srbi svih ideologija dobro pamte i znadu, da su im hrvatski ustaše jedina najveća i nesavladiva prepreka u ostvarenju Velike Srbije na hrvatskome prostoru. Baš zato Srbi kleveću, sotiniziraju i demoniziraju hrvatske ustaše i svakog Hrvata, kojemu je Hrvatska na prvome mjestu sotoniziraju kao od davnine sotoniziranog ustašu.

Hrvatski komunisti su skloni Srbima u protuustaštvu i čak saveznici, koji prihvaćaju sve velikosrpske klevete i u njima temeljnice za ostavrenje Velike Srbije na hrvatskom prostoru. To su:

- Protuhrvatska srbska nacionalna manjina u Hrvatskoj u trajnoj ulozi "pete kolone" Srbije.

- Srpske nacionalnopolitičke stranke u Hrvatskoj sa srpskim protuhrvatskim programom.

-Srpsko društvo Prosvjeta s preko 250 pododbora u Hrvatskoj - širitelji srpstva.

-Srpska pravoslavna crkva, od Makarija i Čarnojevića do sada nameće srpstvo u Hrvatskoj.

-Srpske škole u Hrvatskoj i nametanje srpske ćirilice su u službi velikosrbskih ideologija.

-Srpski tisak u Hrvatskoj, plaćen od Hrvatske i uvozni iz Srbije djeluju protuhrvatski.

-Za srbski agresivni i genocidni rat protiv Hrvatske i Hrvata u BiH od 1991. do 1995. kojeg mi krajnje pogrešno nazivamo Domovinski rat, može se reći da su petokolonaški Srbi izgubili sve bitke, ali nisu odustali od rata.

-Država Srbija se niti ne smatra ratnim gubitnikom, nego teritorijalnim dobitnikom lijevog Hrvatskog Podunavlja oko 1000 km/2, kojeg ova kilava komunistička Hrvatska niti ne traži u povrat. Ne traži ta Hrvatska ni hrvatsku Svetu Geru ni dijelove Hrvatske u BiH...

-Srbija je naoružana do zuba i ima vojsku i policiju respektirajuću u Europi, a Hrvatska daje svoje vojnike da čuvaju red, u državama, gdje su Amerikanci počinili nered...

-SANU je već stvorila Memorandum II za osvajanje Hrvatske i čeka na primjenu.

-Svi Srbi ne samo Vojislav Šešelj javno govore i pišu u knjigama i tiskovinama o granici Srbije od Karlobaga do Virovitice... i o srpskom Vukovaru...

-U Vukovarskom okružju Srbi imaju autonomiju i srpske škole, u kojima se ne pjeva hrvatska, nego srpska himna: "Bože hrani, bože spasi srpske zemlje srpski rod..."

-Srbi kolonizirani u Vojvodini i bjegunci dolaza na glasovanje u Hrvatsku za svoje interese, a ta ista prokomunistička Hrvatska otežava pravo glasovanja Hrvatima u dijaspori...

-Srbi, povratnici iz bjegstva dobivaju obnovljene kuće, razne socijalne i novčane pomoći, a Hrvati i progonsta ne dobivaju ništa, čak niti Hrvatski branitelji nisu izjednačeni s pravina - nadpravima srbskih zločinaca u Hrvatskoj...

-Hrvatske branitelje se sudi (Mirko Norac 12 godina!), a srbski zločinci poput Vojislava Stanimirovića sudjeluju u Vladi RH.

- Srbi silovatelji Hrvatica šeću slobodno po Hrvatskoj.

Prokomunistička Hrvatska zabranjuje biti spreman za Hrvatsku!

U ovakovim opasnostima i neprilikama za Hrvatsku (Ovo su tek primjeri, u kojima nije niti spomenuta Repubkika srpska u BiH ni opasnosti iz nje.) hrvatski političari komunističkog kova i nasljeđa su ne samo protiv tragova ustaštva - jedine prave hrvatske obrane kroz čitavu povijest, nego komunisti zabranjuju u Hrvatskoj starinski zavjetni hrvatski pozdrav kao što je:

ZA DOM SPREMNI!

Neka nam jasno i točno odgovore komunistički i prokomunistički političari:

ZA ŠTO BI TO HRVATI U HRVATSKOJ TRBALI BITI SPREMNI, AKO NE ZA SVOJ DOM, ŠTO ZNAČI ZA SVOJU OBITELJ?!

Komunističko ponašanje u Hrvatskoj je bolest, za koju nije niti Vrapče dozrijelo. Komunizam u Hrvatskoj se mora iskorjeniti europskim metodama poput onih pod Berlinskim zidom 1989.

Ako nema pomirenja, onda se protiv komunista i njihovih potomaka u Hrvatskoj zatrovanih komunizmom mora sprovesti lustracija po Rezoluciji Europske Unije 1481.

Po toj EU Rezoluciji 1481, koju je službeno usvojio Hrvatski sabor, ALI JE NE SPROVODI - NIJEDAN KOMUNIST NE MOŽE OBNAŠATI ULOGE VLASTI U HRVATSKOJ.

Stanje u Republici Hrvatskoj, kao članici Europske Unije je posve protueuropsko i protuhrvatsko:

- U Hrvatskom saboru su pretežno komunisti i nadproporcionalno srbskofašistički četnici.

- U Vladi Republike Hrvatske je komunistička i četnička slika i prilika Sabora RH.

- U trećem - pravosudnom obliku vlasti u RH su pretežno pravnici komunisti i nasljednici komunističke ideologije iz SRH.

S takvom strukturm komunista i profašističko četničkih Srba poput Milorada Pupovca i srodnika u svima oblicima i svima razinama vlasti u Republici Hrvatskoj nema državi Hrvatskoj ni obstanka ni napredka.

Lustracija kominizma i srpskog fašizma u Hrvatskoj se mora sprovesti po EU rezoluciji 1481 i za tu sprovedbu, ako ne ide po slovu hrvatske politike, Hrvatski narod mora zatražti svestranu pomoć od Euroske Unuje i od svih antikominističkih i antifašistikih država Europe.

Lustracijom se Hrvatska mora osloboditi Ive Josipovića i Stjepana Mesića i svih josipovićevaca i mesićevaca...

Republika Hrvatska i Hrvatski narod kao temeljni nositelj naconalnog suverenuteta ne smije dozvoliti nijednom koministu i nijednom srbskom fašistu (hrvatskih fašista nema i ne trebamo ih. To su Mesićeve vjetrenjače za pljačku hrvatskog novca.) da drži Hrvatski narod u podjeli, naslijedjenoj iz Drugog svjetskog rata. Nota bene!

Zaključno: Hrvatski partizani i hrvatski ustaše se moraju pomiriti jer bez toga nema solidne i napredne države Hrvatske!

ZA DOM SPREMNI!

Mr.sc. Dragan Hazler - hrvatski djelatnik u dijaspori