Hrvatska treba novi USTAV za lustraciju od komunizma

Pin It

Važeći Ustav RH je zasnovan na kultu Titu, na komunizmu i na avnojevskom Zavnohu. Ustav Republike Hrvatske na bazi zločinačkog komunizma, velezločinca Tita i njegovih protuhrvatskih tvorevina - partije KPJ=SDP i avnojevskog Zavnoha je najveća hrvatska nacionalna sramota današnjice i poraz Europske Unije, koja je primila u svoje redove Hrvatsku s neosuđenim i neodbačenim balastom komunističkih zločinstava

Zato se ovaj kritički uradak protukomunističkog sadržaja šalje čelništvu Europske Unije u Brüssel, da uvidi svoju pogrešku na slučaju komunističke Hrvatske, koja je upozorena EU rezolucijom 1481 da izvrši lustraciju komunizma, a Hrvatska to nije učinila, iako je Hrvatski državni sabor nostrificirao Rezoluciju 1481. Dakle, komunističke vlasti u RH lažu čak u Europsku Uniju.

Komunizam je naveće zločinstvo 20. stoljeća i čitave ljudske povijesti i kao takav je osuđen od svjetske javnosti isto kao i fašizam. Većina bivših komunističkih država u Europi su osudile odbacile komunizam u povijesnu ropotarnicu. Očišćene od komunističkih zločinstava krenule su putem suvremene i demokratske Europe, a jedino Republika Hrvatska zasniva svoj Ustav i postojanje na kultu veloezločincu Titu, na zločinačkom komunizmu i na načelima komunističkog avnojevskog Zavnoha.

Svi vidimo da u Hrvatskoj nema u ničemu napretka jer komunisti u vlastima iz svih stranaka pljačkaju Hrvatsku, rasprodaju nacionalna dobra hrvatskog naroda, zadužuju se enormno, ukidaju proizvodnju, stvaraju masovnu nezaposlenost, osiromašuju narod i prisiljavaju mlade ljude svih obrazovanja na odlazak u tuđinu... Sva ta zla su automatizmom utkana, zasnovana i zaštičena vežećim Ustavom RH na kultu velezločincu Titu, na marxističkom genocidnom komunizmu i na avnojevskom Zavnohu.

Titov komunizam je isprao mozak narodu i kult Titu prekrio je sva njegova zločinstva

Taj kult Titu vlada i danas, kod znatnog broja Hrvata jer im je Titova lažne propaganda oprala mozak i prekrila zaboravom sva Titova zločinstva i ne žele prihvatiti međunarodnu ocjenu velezločincu Titu, prema kojoj je Tito na desetom mjestu najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca 20. stoljeća u svijetu ili na četvtom mjestu najvećih zločinaca u Europi. Zar takav velezločinac Tito može biti kultni uzor Hrvatskom narodu?! Ne, Ne i NE!!!

Kakav je to Ustav Republike Hrvatske zasnovan na tekovimana Titovog zločinačkog komunizma, avnojevskog Zavnoha?! Taj zavnohovski Ustav RH treba ukinuti!!!

Bez ukidanja Ustava RH na načelima Titovog zločinačkog kominizma i avnojevskog Zavnoha nema promjena u RH, nema nikakvog napretka i nema zadovoljstva naroda!

-Nema odbacivanja marxističke petokrake i nema lustracije crvenih ni crnih banda!

-Nema ukidanja kulta velezločincu Titu, iako je za njegove podanike bio drugi Hitler.

-Tito je za vrijeme rata počinio veća uništavanja Hrvatske u svemu, nego svi ratujući zajedno.

-Tito je odgovoran za smrt i progon od najmanje milijunipol nedužnih Hrvata i Hrvatica.

-Tito je sljedbenik Marxa, koji je ideologijom proklamirao planski genocid na Hrvatima.

-U genocidu na Hrvatima Tito je djelovao suradnički s fašistom Dražom Mihailovićem.

-Tito je ubijao i svestrano zlostavljao Hrvate u ratu i u miru; titovci to nastavljaju 1991...

ALI,Tito je imao sustav, koji mu je izgrađivao kult i utkao ga je u gene podanicima!

-Tito: ljubičica bijela, Titovo kolo, Titova štafeta, Titovi spomenici i slike, toponimi...

-Tito je gradio sebi i međunarodni kult radeći za interese blokovske podjele svijeta.

-Od Titovog "trećeg svijeta" nije imala koristi ni Hrvatska ni YU, nego njegov kult i stranci.

-Kult narcisoidnom Titu ostavio je u nasljeđe: "S Titom za života i s Titom bez Tita!"

-U Republici Hrvatskoj zaštićeni kult "Titu ljubičici" vlada sada jednako kao i za života Tita.

-U Republici Hrvatskoj vlada KPJ pod Titovom inačicom SDP čak bez "H" u nazivu.

Ovo je tek nekoliko primjera, koji su kultom Titu "ljubičici bijeloj i plavoj" prekrili najstrašnije zločine narcisoidnog Tita, koji je prema vlastitom narodu bio zločinačkiji od Hitlera i Staljina.

Titov lažno uljepšani kult je utkan u milijune stranica knjiga, u pjesme, u parole, u spomenike, u duše djece "pionira malenih", koji se ni kao odrasli nisu oslobodili kulta Titu, iako je Tito za svoje podanike, čak i za suradnike bio zločinac (Goli Otok...).

S Titom, njegovim kultom, bez spomena Titovih zločinstava protkan je važeći Ustav Republike Hrvatske. Taj Ustav je nemoguće promijeniti i osuvremeniti raznim kozmetičkim izmjenama i dopunama...

Ovaj važeći Ustav RH se mora staviti izvan snage u čitavoj svojoj titoljubivosti, u KPJ=SDP, avnojevskom Zavnohu i zvijezdi petokraki i svima dometima njenog zločinačkog sjaja.

Ovaj sadašnji Ustav Republike Hrvatske zadržao je sve značajke od dva planska genocida na Hrvate: crveni marxistički titoizam i crni velikosrpski četnički fašizam.

-Zato se ne može suditi komunističkim zločincima, primjerice Boljkovcu i "Boljkovcima".

-Zato se ne može izvršiti revizija visokih privilegiranih boračkih mirovina, oko 40.000.

-Zato u Hrvatskoj postoji i vlada KPJ preimenovana u SDP, kako ju je 1943. nazvao Tito.

-Zato u Hrvatskoj vlada kult Titu, iako je on deseti na listi najvećih zločinaca 20.stoljeća.

-Zato je u praksi Zakon o aboliciji i amnestiji zločinaca i srbskog genocidnog rata na Hrvatsku (1991-1995) jer je među njima veliki broj sljedbenika velezločinca Tita...

Republika Hrvatska treba posve novi suvremeni Ustav suverene države Hrvatske, zasnovane na pobjedama Domovinskog obranbenog rata i ulaska Hrvatske u UNO i u zajednicu naprednih naroda koji sačinjavaju Europsku Uniju.

Da bi Hrvatska mogla izaći iz kaljuže sa zadržanim komunističkim crvenilom i srbskočetničkim fašističkim crnilom mora se napustiti ovaj Ustav RH zasnovan na načelima titoizma, avnojevskog Zavnoha i stvoriti posve novi Ustav Republike Hrvatske na načelima suvremene demokracije po uzoru u naprednim državama Europe, Europske Unije ili Švicarske.

Za novi, suvremeni demokratski Ustav Republike Hrvatske treba uz hrvatske stručnjake uključiti stručnjake iz naprednih država EU i iz Švicarske, inače će svaki novi ustav biti krpanje i dodavanje komunističke kozmetike postojećem ustavu.

Po tom komunističkom Ustavu RH,iz kojega proizlaze pravosudni zakoni, obznanjen je:

-Zakon o aboliciji i amnestiji srbskih komunističkih i fašističkih zločinaca, sudionika srpskog genocidnog rata na Hrvatsku, koji slobodno šeću po Hrvatskoj i po biračkom pravu sudjeluju u svima oblicima i razinama vlasti u Republici Hrvatskoj.

-Vlasti RH, čak i vjerske zajednice prisiljavaju Hrvate da oproste srbskim zločincima za sve počinjena zlodjela: ubijanje Hrvata, 402 hrvatske djece, silovanje Hrvatica, pljačku hrvatske imovine, uništavanje svih hrvatskih vrednota, miniranje Hrvatske, što je najužasniji oblik trajnog genocida na Hrvatima, napose na djeci i turistima, na domaćim i divljim životinjama...

Ovakova zlodjela genocida i urbicida sa svima zločinačkim popratnostima, što su ih počinili Srbi pod petokrakom i po fašističkim znamenjem ne oprašta nijedna država onoj državi, koja ju je ratom napala i počinila zločinstva. Po medjunarodnim konvenijama država agresor, u našem slučaju Srbija mora snositi posljedice za zločine, vratiti sve popljačkano, obnoviti uništeno i nadoknaditi žrtvi sve ratne štete!

Vlasti RH pozivaju na povratak pobjegle srbske zločince, među kojima uopće nema posve nedužnih, obnavlja im kuće i plaća ih novčanim podporama, a ovi mole Boga da podari lijepo vrijeme u Šumadiji i spremaju se za sprovedbu SANU-Memoranduma II i prisajedinjenje hrvatskih pokrajina u Veliku Srbiju po regulama državne, političke i nametljive Srpske pravoslavne crkve: "Do zanjeg srpskog groba je Srbija!".

Srpska nacionalna manjina, koja je povela genocidni rat protiv Hrvatske ima po važećem komunističkom Ustavu RH na bazi avnojevskog Zavnoha sva nadprava, koja nadilaze prava matičnog naroda Hrvata... Štoviše, ne smije se za srpske zločince rabiti taj naslov, nego: pobunjeni Srbi, srpska paravojska, vojska RSK... Jedan Stanimirović nije odgovoran po zapovjednoj odgovornosti za tisuće poubijanih i prognanih Hrvata, Hrvatica i hrvatske djece iz Vukovara, a jednog Glavaša se sudi na 10 godina po zapovjednoj odgovornosti u Osijeku... Ne braneći ni jednoga ni drugoga tu nema ni "p" od pravosudne pravde.

Hrvatsko pravosuđe po Ustavu RH nije na razini svoje uloge!

-Hrvatsko pravosuđe ne traži izručenje zločinačke vlade i generalstaba RSK, koji djeluju protuhrvatski u Beogradu i k njima dolazi na savjetovanje Milorad Pupovac;

-Hrvatsko pravosuđe ne traži izručenje ratnog zločinca Savu Štrbca i srodne z l o č i n c e;

-Hrvatsko pravosuđe, ne traži efikasnim metodama izručenje ratnog zločinca kapetana Dragana...

-Hrvatsko pravosuđe nije na razini svoje uloge, kad su u pitanju srpski zločinci i komunistički zločinci.

Ove i njima slične nepravilnosti u sva tri oblika vlasti Republike Hrvatske nalaze zaštitu i podporu u važećem Ustavu Republike Hrvatske zasnovanom na načelima zločinačkog titoizma i avnojevskog Zavnoha, koji štiti sve pod crvenom zvijezdom petokrakom, pod kojom su marxistički titovci ubijali i svestrano zlostavljali Hrvate i pod tom istom crvenom petokrakom je razaran Vukovar i Hrvatska, proganjan je i ubijan hrvatski narod od "pobunjenih Srba..."

Pod tim istim Ustavom RH su crveni političari iz svih vladajućih stranaka sveli Hrvatsku na prosjački štap.

Hrvatska je od 1918. naovamo do vladavine po ovome Ustavu RH bila gospodarski, kulturno i u svemu drugome... najnaprednija jedinica u jugoistočnom dijelu Europe. U obadvije Jugoslavije i kao Banovina Hrvatska, kao Nezavisna Država Hrvatska i kao SR Hrvatska bila je Hrvatska u svemu vodeća.

Danas je Republika Hrvatska u svemu na dnu dna jer je vode u propast crveni i crni pljačkaši, korupcionaši, račanovci, sanaderovci, milanovićevci... koji skreću pozornost na sebe kroz uspješno negativno djelovanje.

Zaključno i ponovljeno najvažnije:

Ovaj komunistički Ustav Republike Hrvatske se mora zamijeniti novim suvremenim demokratskim hrvatsko-europskim ustavom, u kojega ne smije ući nijedna "tekovina" velezločinca Tita i njegovog marxističkog komunizma, avnojevskog Zavnoha.

Za novi, suvremeni demokratski Ustav Republike Hrvatske treba uz hrvatske stručnjake uključiti stručnjake iz naprednih država EU i iz Švicarske, inače bez sudjelovanja stranih stručnjaka će svaki novi ustav biti krpanje i dodavanje komunističke kozmetike postojećem ustavu.

Mr.sc. Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Basel, 16. lipnja 2014.