Zamolba za osnivanje naoružane postrojbe: TERITORIJALNA STRAŽA HRVATSKIH BRANITELJA

Pin It

Svima Udrugama Hrvatskih branitelja proizašlih iz Domovinskog obranbenog rata: Drage i poštovane Hrvatske braniteljice i Hrvatski branitelji! Hrvatska akademska zajednica domovine i dijaspore moli sve Hrvatske udruge proizašle iz Domovinskog obranbenog rata protiv srpske genocidne agresije na domovinu Hrvata, da osnujete naoružanu postrojbu pod jednim od niže predloženih naziva ili naslovite vi kako hoćete takovu postrojbu najboljim imenom. Smatramo da je ista sada i ubuduće potrebna u Republici Hrvatskoj i u Republici BiH. Na primjer:

TERITORIJALNA STRAŽA HRVATSKIH BRANITELJA ili

POČASNA TERITORIJALNA STRAŽA HRVATSKIH BRANITELJA ili

HRVATSKA STRAŽA BRANITELJICA i BRANITELJA HRVATSKE ili

izaberite vi najbolji naziv oružane postrojbe prema nazivima sličnih postrojba, koje su Hrvati imali kroz povijet do našeg vremena uz uvjet da naziv najbolje odgovara svojoj svrsi i namjeni.

Povijesni nazivi naoružanih postrojba, koje su čuvale Nrvatski narod od svih zala

Podsjećamo vas razvojačene Hrvatske braniteljice i Hrvatske branitelje na povijesna imena hrvatskih postrojba, koje su u nevolji branile narod hrvatskih sela i krajeva, mjesta i gradova od neprijatelja izvana i iznutra. Takve zaštitne postrojbe su bile:

Pučki ustaše, od 4. stoljeća naovamo (navodi Ferdo Šišić), Gusari (knez Domagoj); uskoci, senjski uskoci, seoske i mjestne patrole (razni povijesni izvori); pučki ustaše (1905. navodi Ivan Košutić); rakovički ili Kvaternikovi ustaše 1871. navodi August Cesarec; seoske, mjestne i gradske straže Hrvatske seljačke stranke (Radić, Maček...); Općinski panduri ili redari; Hrvatska teritorijalna obrana za vrijeme Socijalističke Republike Hrvatske (rasformirao komunist Ivica Račan i predao oružje neprijateljskoj JNA).

K tome su postojale dragovoljačke posve civilne službe: poljari, šumari, nadzornici poljskih puteva i kanala, seoski i mjesni starješine... Svi su oni bili naoružani od batine do kubure i austrijskih karabina.

Dakle, Hrvatska je uvijek imala pored regularne vojske i regularne policije još jedan ili više oblika oružanih postojbi u civilu ili u specijalnim odorama (Gradska straža) za zaštitu ljudi i svih dobara, a sada Hrvatska nema jake regularne vojne postrojbe, nego se oslanja na NATO. Upitne su i izvanredno jake policijske postrojbe pa se Hrvatska oslanjala na međunarodni unprofor, interpol... Današnja Republika Hrvatska nema niti jednu zaštitnu postrojbu u smislu naprijed spomenutih. Ima zaštitare političara, ali to su najizvježbaniji prefesionalci.

Srbija je uvijek bila, jest i ostaje najveći hrvatski neprijatelj

Svjedoci smo da je najveći hrvatski neprijatelj Srbija naoružana do zuba, drži okupirano lijevo Hrvatsko podunavlje i ne vraća ga. Politika u Hrvatskoj ne brine dovoljno o čuvanju hrvatskog prostora. Kroz obadvije Jugoslavije Srbija nam je otela vjekovni Hrvatski Srijem do ušća Save u Dunav, a Crna Gora nam je otela Boku Kotorsku ponajjaču hrvatku kolijevku. Političari Hrvatske nisu ništa, baš nista poduzeli, da ono "ŠTO JE NAŠE, DA NAŠE OSTANE I U DAN HUD I CRN" (Nazor, iz Šikare, spjevane upravo u vrijeme srbske i crnogorske otimačine hrvatskog prostora).

Već 23 godine Srbija drži okupirano Hrvatsko Podunavlje na lijevoj obali

U zadnjem Srbskom genocidnom i agresorskom ratu na Hrvatsku, kojeg mi pogrešno nazivamo Domovinski rat i time štitimo genocidne i agresorske Srbe, okupirali su Srbi oko 1000 km/2 lijevog Hrvatskog Podunavlja, Slovenci Svetu Geru, Bošnjaci (Zavalje i oko Martin Broda), a o povratku okupiranog Hrvatskog Podunavlja, Svete Gere i Zavalja... političari u Hrvatskoj šute.

Srbija može svakog dana napasti Hrvatsku, čak se i sprema na takav zločin novim SANU-memorandumima, obnovom četništva... i pjesmama: "I kad postanemo Evropa // Klat ćemo Hrvate // Do srpske granice svete.." Tako pjevaju ovih dana srpski politički pobjednici.

Milorad Dodig na svoj način prijeti, odvođenjem Republike srpske s desnom Hrvatskom Posavinom u Srbiju.

Novoizabrani srbski čelnik Aleksandar Vučić je ovih dana izjavio preko javnih medija da su Ogulin i Karlovac srpski gradovi.

Taj prvak Srbije, ranije kao “Zvezdin” “delija” tukao se s “grobarima”, navijačima “Partizana” i “Dinamovim” BBB-ovcima. Shvaćajući nacionalizam kao produžetak navijaštva, krenuo je za liderom “Zvezdinih” navijača Željkom Ražnatovićem Arkanom u “oslobađanje” srpskih krajeva u Hrvatskoj i Srbiji i kao medijski ratnik na “Kanalu S” na Palama od 1992. do 1993., kada je pristupio Šešeljovoj Srpskoj radikalnoj stranci (SRS).

S 24 godine preuzeo je mjesto generalnog sekretara SRS-a. Nakon pobjede te stranke na lokalnim izborima, u Zemunu je 1996. postao direktor Sportsko-poslovnog centra “Pinki”.

Sada taj novoizabrani srbski čelnik Aleksandar Vučić je potencijalna opasnost za Hrvatsku, a starica Vesna Pusić mu se podređuje tropoljupcem.

Srpski fašistički četnici i hrvatski komunisti zajedno slave obljetnice

U Hrvatskoj velečetnik Milorad Pupovac slavi četničke jubileje u Srbu i pridružuju mu se hrvatski komunisti, agnostici i protuhrvati poput Vesne Pusić i Ive Josipovića, koji u Srbu hvali petokraku... Pritom vrhovni zapovjednik HV i predsjednik RH Ivo Josipović policijski izolira Hrvatske branitelje, koji su mirnim prosvjedom pokušali ukazati ne nepoželjne manifeste srbskog četništva i komunističke petokrake...

Jedino Slunjani su omeli četnički dernek i nogirali Pupovca u Veljunu!

Isto sa slavljem četničkog jubileja na pokolju mirne 8-člane hrvatske obitelji Mravunac i kažnjavanja četnika za taj zločin, pokušao je velečetnik Milorad Pupovac s dernrkom u Veljunu pa su ga omeli, nogirali i spriječili veterani Hrvatskog domobrana grada Slunja uz pomoć Hrvatskih branitelja iz Slunja.

Svi mediji u Hrvatskoj su stali uz Milorada Pupovca i pokrenuti su sudski postupci protiv Hrvatskih branitelja, protiv invalida iz Domovinskog obranbenog rata gospođe Lugarić i protiv predsjednika Urv. Hrvatski domobran - Dragana Hazlera. Hrvatski sud nije kaznio tužene jer su bili u pravu rastjerati srpske fašističke četnike u Veljunu. Koliko u Hrvatskoj imamo sudova, koji osuđuju fašističke četnike Titove/Marxove koljače Hrvata?! Vrlo malo ili nimalo.

Pravosuđe u Hrvatskoj dozvoli međunarodnu kriminanizaciju hrvatskog pozdrava!

Svjedoci smo ovih dana da je FIFA kaznila hrvatskog nogometaša jer je pozdravio publiku s najljepšim starodrevnim hrvatskim pozdravom "Za dom spremni!" Taj stari hrvatski pozdrav je toliko lijep, da sui ga rabili i ustaše za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Hrvatsko pravosuđe dozvoli da FIFA napravi od najljepšeg hrvatskog pozdrava međunarodno kažnjivi premet. Pitamo se što je sljedeće na list zabrane u Hrvatskoj: Zabranjen je ustaški pravopis, koje je stvorio "ustaša" Ljudevit Gaj, Zabranjen je starodrevni "ustaški" pozdrav "Za dom spremni! Sad valjda slijedi zabrana "ustaškog" pozdrava "Hvaljen Isus i Marija" i zabrana spomena BOGA jer su ustaše zazivale BOGA u pomoć.

Pravosuđe u Hrvatskoj nije Hrvatsko pravosuđe jer ne štiti Hrvate!

Pravosuđe u Hrvatskoj, koje zabranjuje starodrevni hrvatski pozdrav dozvoljava i promiče uporabu srpske ćirilice, pod kojom se je pjevalo u Hrvatskoj za vrijeme srbske okupacije: "Slobodane, šalji nam salate, bit će mesa klat ćemo Hrvate.

Pod srpskom ćirilicom silovali su srpski četnici oko 3.000 Hrvatskih majka i djevojaka.

Nijedan srpski silovatelj hrvatskih majka, supruga, djevojaka i djevojčica nije kažnjen od Pravosuđa u Hrvatskoj. Svi su oni bili označeni srpskom ćirilicopm.

Pod tom nasilnom srbskom četničkom ćirilicom ubijeno je 402 hrvatske djece...

Srbskom ćirilicom označene su srbske ubitačne mine, od kojih malne svakog dana pogibaju hrvavatski vaditelji mina, hrvatska djeca, domaće i divlje životinje i zemlja se ne može obrađivati.

Pod srpskom ćirilicom pjevaju Srbi u Hrvatskoj: ..."Bože spasi, bože hrani, srpske zemlje srpski rod". Po ovoj himni, Hrvatska je srpska zemlja.

HTV, napose PRIZMA neštedimice vrijeđa Hrvatski narod s pozicija srpske nacionalne manjine. Čak u uvodu se prijeti - komu: Hrvatima. Još dalje u vrijeđanju Hrvata ide srpska novina "Novosti". Po svemu sudeći, Hrvati se trebaju podrediti srpskoj nacionalnoj manjini...

Hrvatsko pravosuđe je gluho, slijepo i nemarno, kad je u pitanju bilo koja zaštita Hrvata, a zalaže se za zaštitui srpskih zločinaca. Obznanilo je "aboliciju i amnestiju" srpskim zločincima, uključuje ih u sve hrvatske vlasti (Stanimirović), a četnik i velikosrpski nacionalist Milorad Pupovac ide po "ključu" u parlament EU.

U bivšoj hrvatsko-Mađarskoj Bačkoj, Banatu i u Hrvatskom Srijemu nema nijednog hrvatskog zastupnika u vlastima Srbije - niti po izboru niti po "ključu" kao Milorad Pupovac u Hrvatskoj.

Pravosuđe u Hrvatskoj nije još nikada zatražilo izručenje Srbske krajiške vlade i generalštaba iz Beograda, niti zločinca i lažnog svjedoka protiv Hrvata Savu Štrbca niti ozbiljno traži od Australije izručenje posredstvom Intrpola "drugog" Miloševića - kapetana Dragana.

Pravosuđe u Hrvatskoj dozvoli da Srbija kindapira, zatvara i muči Hrvatske branitelje. Veljko Marić, 12 godina robuje u Srbiji, a srbski ubojice, pljačkaši, mučitelji, silovatelji Hrvatica šeću po Hrvatskoj, grade im se nove kuće i dobivaju novčane i druge podpore.

Hrvatska treba pomoćne postrojbe iz redova Hrvatskih braniteljica i branitelja

Kad bi postojale odgovarajuće postrojbe Hrvatskih branitelja ne bi četnik Milorad Pupovac i crvena Marina Lovrić Mencel iz Siska (poznata po raskoši poput skupe limuzine i skupih crvenih derneka) niti udbaš Stjepan Mesić ni Golootočki sin Ivo Josipović slavili i to zajednički: fašističko četništvo i marxistički genocidni komunizam sa zvijezdom petokrakom - u Srbu, u Brezovici, u Kumrovcu i titovanje u najljepšem dijelu Zagreba na Trgu Hrvatskog narodnog kazališta, kojeg su komunistički zločinci preimenovali u Trg maršala Tita.

To je hrvatska nacionalna sramota, poniženje i uvreda svih poštenih Hrvatica i Hrvata da Republika Hrvatska njeguje kult komunističkom velezločincu Titu, desetom na listi najvećih zločinaca u svijetu 20. stoljeća ili četvrtom najvećem zločicu u Europi: Hitler, Staljin, Lenjin, Tito, Berija...

Postrojbe Hrvatskih branitelja su nam potrebne u slučaju bilo kojeg iznenadnog napada na Hrvatsku iz brloga vjekovnih hrvatskih neprijatelja Srbije i Italije... Mi zaboravljamo da u Italiji djeluju revanšistička društva: Nostra Istia, gradsko poglavarstvo talijanskog Zadra "ZARA italiana"...

Dok nam stignu UN ili EU, odnosno NATO trupe, može do zuba naoružana i uvježbana srpska četničko-fašistička vojska pregaziti pola Hrvatske, razarati sela i gradove, ubijati ljude i silovati žensku hrvatsku čeljad...

Da nas ovakovi ekscesi ne bi neugodno iznenadili Hrvatski branitelji moraju biti uvijek spremni braniti dom i domovinu Hrvatsku za što treba naoružanje, a ne goloruki.

Nadalje, imamo unutrašnjih problema, koje treba sprječavati

Unutar granica Republike Hrvatske imamo raznih slučajeva kriminala, počev od rasprodaje droga čak pred školama, krađe obiteljskih stanova za vrijeme ljetovanja i drugih izbivanja, krađa banaka, trgovina... Za spječavanje takvih kriminalnih zločina može biti od goleme pomoći naoružana postrojba Hrvatskih braniteljica i branitelja...

Ima mnogo raznih promašaja i pogrješaka, koje naoružana postrojba može ispraviti

Na primjer: Pomoći silovanim i maltretiranim ženama u ratu, kojeg su u Hrvatskoj protiv Hrvatske vodili srbski genocidni, okupacijski i silovateljski zločinci. Silovane hrvatske žene i djevojke trebaju podnijeti tužbe MUP, DORH i Ministarstvu hrvatskih Branitelja. Ako nema uspjeha treba ići na sudove Europske Unije i Međunarodni sud UN-a. Silovanje je po međunarodnom kriteriju strogo kažnjivi ratni zločin , koji ne zastarjeva

U ovome zamolbenom podnesku na Hrvatske braniteljske udruge za osnivanje naoružane postrojbe iznijeto je samo nekoliko primjera za potrebne djelatnosti, a vi Hrvatske braniteljice i branitelji znadete najbolje, gdje ćete i kako ćete djelovati za zaštitu Hrvatskog naroda i sebe u sustavu Hrvatskog naroda... Želimo vam uspjeh u opisanom potrebnom ustrojstvu.

Uz izraze osobitog poštovanja, najljepše hrvatske pozdrave i želje za ovaj i svaki uspjeh!

Mr.sc. Dragan Hazler u ime HAZUD-a i osobno

Basel, 25. ožujka 2014. Na Dan Blagovijesti i obljetnički dan osnivanja HAZUD-a 1978.