S riječi na djela!

Pin It

Preinačiti oblik pisanja, ponašanja i djelovanja. U Hrvatskoj je zakazalo sve baš sve, što bi čovjeku, narodu i državi koristilo i usmjereno vodilo u napredak popraćen zadovoljstvom, sigurnošću i pojmom, kojeg nazivanmo srećom.

Zakazali smo glede uspjeha i mi koji pišemo knjige, medijske rasprave i članke. Stvorili smo jedan oblik pisanja, koji će dobiti i svoje ime: Antikriminalistička spisateljska era (ili tome slično).

Nažalost iz našeg pisanja nitko ne uči i ne koriste ga vlasti za razne pouke, niti se na njega obazire institucija koja se zove pravosuđe.

Izgleda , da mi pišemo za sebe i jedan drugome javljamo, kako nam je poznat ovaj ili onaj lopovluk, a time ne utječemo na baš nikakvu promjenu na bolje.

Ne znam bili mi uspjelo pobrojiti sve naslove knjiga objavljenih za postojanja ove države, nazvane po Zavnohovskom ustavu: Republika Hrvatska, a medijske rasprave i članci poprimaju milijune naslova i možda čak milijarde redaka i riječi. Sve to je bezuspješno ili s vrlo mršavim uspjesima. Starinskom izrekom: "Žali Bože vremena i truda!"

Opći uspjeh je vrlo mršav u usporedbi s uloženim vremenom, trudom i sredstvima!

Stavimo li sve naše izljeve dobronamjerne pameti, mudrosti, dara zapažanja i prosvjedne vještine na jednu stranu i postignuti uspjeh kao željenu učinkovitost na drugu stranu ne možemo biti zadovoljni. Uspjeha nema. Hrvatska tone. Mutež joj već do nosa stiže...

Često zavaravamo sami sebe dobivenim pohvalama za objavljenu knjigu i brojem pristiglih replika na raspravu ili članak, a najveći uspjeh bilježimo ako se našom knjigom ili drugim oblicima pisanja protiv nas pozabavi režimska institucija netočnog naziva "Pravosuđe".

Osobno, kao nekakvo piskaralo postupno prestajem pisati kritike na knjige i pisati nove članke pa sam pristupio objavljivanju svojih piskaranja iz vremena Srbske genocidne agresije na Hrvatsku (i na BiH!), koju mi pogrešno nazivamo Domovinski rat pa tako štitimo Srbiju za sva vremena od ratno-okupacijske i poratne ili mirnodobske genocidnosti u Hrvatskoj i u BiH.

Suočimo se sa stvarnošću!

Nakon ovoga nazovi uvoda predlažem da preinačimo način pisanja i ponašanja pa prijeđimo s riječi na djela.

Kritiziramo, karikaturiramo, ismjehivamo i izvrgavamo svakovrstnom ruglu političare u Hrvatskoj, a zapravo u svemu tome problematičnome, negativnome i ružnome smo velikom udjelom mi, koji smo ih takove izabrali da nas lažu, pljačkaju, rasprodaju narodnu imovinu i vode u sigurno izčeznuće, nestsanak i propast. Mislim, da nije dosta samo "Mea culpa...", nego čvrsta odluka da ne ćemo više griješiti: mišlju, rječju, djelom i propustom.

Promijenimo se!!!

Promijenimo se mi, na izborima birači, na izgubljenim radnim mjestima djelatnici, u administraciji birokrati, na oranicama mudrijaši, koji uzgajaju samo one kulture za koje treba manje raditi (povrće uvozimo!); ne kopajmo po containerima, nego kopajmo po neobrađenim zemljištima; ne zakapajmo dragocjenu vunu i kožu, nego vunu prerađujmo, a kože štavimo pa ćemo proizvoditi vlastitu odjeću i obuću; od našeg drveta pravimo mi sve potrebštine, a ne izvozimo drvo da drugi prave od njega namještaj za nas; ne bacajmo voće ako ga radi uvoza ne možemo prodati, nego ga preradimo u trajne proizvode ili hranimo njime domaće životinje; pokušajmo uvoditi samozapošljavanje, kako smo to činili prije komunističkog mraka, kojega neki pogrešno nazivaju socijalizam.

Do ere komunizma iz Hrvatskog Zagorja smo izvozili purane, a sada zavnohovska Republika Hrvatska izvozi ljude. U zagorskim birtijama umjeto "purice z mlincih" jedemo čevapčiće i eventualni bečki odrezak od uvoznog belgijskog mesa. Užas! Zar ne?!

Ovome i ovakovome nabrajanju nema kraja. Mijenjajmo se mi i mijenjajmo sve što se treba i mora mijenjati.

Ostajem na primjerima!

Ostat ću u sljedećem samo kod nekoliko primjera jer za bilo kakove potankosti o lošem stanju i o bezperspektivnosti, ako se ne probudimo zaista trebaju knjige, iz kojih (kako se je dosada pokazalo!) ne uči nitko.

Tko bira ove štetne ili nesposobne i čak neprijateljske političare u Hrvatskoj?

-Tko je birao udbaša, izdajicu i kradljivca Stjepana Mesića čak dva puta za predsjednika države? Mi hrvatski birači!

-Tko plaća tri milijuna kuna plus "džeparac" za tu pokvarenu komunističko-udbašku bitangu Mesića? Mi Hrvatice i Hrvati!

-Tko je birao kleptomanskog pljačkaša Ivu Sanadera za predsjednika Vlade RH? Mi hrvatski birači!

-Tko je birao krajnje nesposobnog "odmrznutu lignju" Ivu Josipovića za predsjednika RH? Mi hrvatski birači i birat ćemo ga za još jedan mandat!

-Tko je birao ovu komunističko-esdpeovsku bagru na čelu sa slučajnim predsjednikom "slučajne države" Zoranom Milanovićem? Izabrali smo ih mi: hrvatske biračice i birači i birat ćemo ih opet u verziji SDP-a ili u verziji HDZ-a (Isti su!). Gdje su nam treći???!!!

-Tko dozvoli u Hrvatskoj da rovari po ljudskim i nacionalnim sudbinama jedna mrziteljica svega hrvatskoga Vesna Teršelič? Dozvolimo mi Hrvati sva tri spola i spolića.

-Tko dozvoli srbendi Miloradu Pupovcu, da u Hrvatskoj sprovodi srbskočetničku fašističku politiku beogradsko-čaršijske Srbije? Dozvolimo mu mi Hrvatice i Hrvati i još ga plaćamo!

-Tko dozvoli da u Hrvatskoj vlada državno-politička Srpska pravoslavna crkva i umjesto da ona barem plaća Hrvatskoj najamninu, da može u Hrvatskoj obitavati, hrvatski platiše poreza plaćaju neprijateljsku SPC. Dozvolimo djelovanje SPC-u mi Hrvatice i Hrvati i ekumenski je ljubi naša presveta Rimokatolička crkva u Hrvata. Čak joj dariva zgrade RKT-crkve i gradi joj Srpsku gimnaziju u najkatoličkijem dijelu Zagreba, na Svetom Duhu. Absurd nad apsurde!

-Tko dozvoli da srbovlah Rade Šerbedžija čuva zapadnu granicu velike Srbije na Brijunima? Dozvolimo mi Hrvatice i Hrvati i još ga za to debelo plaćamo! Zašto ne damo Brijune u zakup ili u najam za neke institucije UN ili EU pa ćemo na njima zarađivati najamninom i cjelogodišnjim turizmom, a Radu Šerbedžiju i Srbe, koje dovodi na Brijune moramo plaćati!

- Tko dozvoli da Hrvatska uvozi prehranbene proizvode za 3 (tri) milijarde Eura, a trebali bi na izvozu zarađivati barem tri milijarde Eura pa nas ne bi ovi vladajući nesposobnjaci prisiljavali na monetizaciju autocesta za tri milijarde Eura. I to dozvolimo mi Hrvatice i Hrvati umjesto da batinama istjeramo iz svih vlasti štetne, za Hrvatsku neprijateljske političke bitange i lažljivce!

-Tko dozvoli da se zatvara i prodaje vrlo rentabilna proizvodnja seruma i vakcina u Zagrebu, za koju se bori odlični stručnjak, domoljub i pošteni čovjek - Hrvat Dr. Srećko Sladoljev. Dozvolimo mi Hrvatice i Hrvati, koji ne pomažemo Dr-u Sladoljevu i Sladoljevcima u razboritom ponašanju i djelovanju, nego pustimo raznim huljama i protuhrvatima da prodaju u bezcjenje sve hrvatsko...

Zaključno:

Za sve u Hrvatskoj, odgovorni smo svi mi Hrvatice i Hrvati. Dakle ne gledajmo pasivno i ne dozvolimo nigdje, u nijednoj djelatnosti i ponašanju nijedan lopovluk da ga neodgovorni sprovode, a nama to služi za naknadno piskaranje raznih žalopojka, kritika, karikatura, jalovih pritužbi pred nama samima i za "našu uporabu". Treba bolest lopovluka spriječiti, što je bolje nego liječiti.

Mijenjajmo se na bolje i na odgovornije prema svemu! S milijuna jalovih riječi u knjigama, raspravama i člancima, prelazimo na vidljiva djela, a sve one, koji na bilo koji način smetaju ili ometaju dobra djela za Hrvatsku, mičimo ih s puta.

Mijenjajmo komunističko-zavnohovski ratni Ustav RH

Mijenjajmo ratni zavnohovsku Ustav Republike Hrvatske, da bismo mogli ukinuti "aboliciju i amnestiju srbskih zločinaca" i sprovesti lustraciju komunista.

Dok je na snazi zavnohovski (komunistički) Ustav Republike Hrvatske nema sprovedbe lustracije komunista niti srbskih zločinaca po EU rezoluciji 1481.

Zar zaboravljamo da su Srbi (svih ideologija) i komunisti bili uvijek saveznici i najveći hrvatski neprijatelji. Komunisti (SDP=KPJ!) su i sada međusobno najveći prijatelji i saveznici.

Koalicije komunista i Srba svih ideologija djeluju u Hrvatskoj protiv Hrvata

Dok mi Hrvatice i Hrvati ne shvatimo ovdje spomenute i brojne nespomenute aktivnosti protiv nas i dok im se ne suprostavimo, nama neće biti bolje, nego suprotno, ovo stanje, ponašanje i djelovanje vodi Hrvatsku u propast.

Spriječimo to i budimo Hrvatice i Hrvati, gospodari u svojoj jedinoj domovini - državi Hrvatskoj.

Ako tako ne postupimo, onda uvježbavajmo završnicu iz Zrinskoga: "Hajdmo braćo da se zagrlimo... i zagrljeni prepustimo se općoj propasti i nestanku.

Naši pređi - bake i djedovi ostavili su nam Hrvatsku u nasljeđe

U slunjskoj Osnovnoj školi pjevali smo za vrijeme Banovine Hrvatske ovu pjesmicu:

Oj Hrvatsko oj, ponosno nam stoj!

Naši djedi domu vjerni bili,

Branili ga protiv svakoj sili!

Aj zašto li, aj ne bi mi

Našu Zemlju ljubili,

Aj zašto li, aj ne bi mi

Domovini vjerni bili!"

Dakle, ako smo Hrvatice i Hrvati, potomci onih, koji su nam dali Hrvatsku u nasljeđe, čuvajmo je i nedajmo nikome. Mi nemamo druge domovine niti svoje druge države osim ove Hrvatske, s koje moramo skinuti komunističko, srbsko-četničko i zavnohovsko ruglo.

Nota bene!

Budimo: Za dom i domovinu Hrvatsku - Uvijek spremni!

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik u svima ulogama, uključujući i ustašku!

Basel, 27. kolovoza 2014.