Lustracija komunizma je najvažnija akcija za spas Hrvatske

Pin It

Hrvatska treba na čelu 42 vjerske sljedbe svoga "papu Franju". Najveći lopovi svih lopovskih oblika u Hrvatskoj su komunisti - ostaci starog komunizma i legalno obnavljanog komunizma, koji se je usidrio u svima vlastima i u svima oblicima uništavanja Hrvatske.

Odmah valja reći da je zabluda gledati komuniste samo u SDP = KPJ. Među lopovima, KP-jotovci ili SD-peovcioni su lopovi koji sa svojom crvenom knjižicom priznaju svoju pripadnost u krdu prljavocrvenih, Marx-Staljin-Titove sljedbe.

U hrvatskoj komunističkoj kaljuži koja stvara i održava nasljednu Marxovu, Staljinovu i Titovu gamad ima komunista svuda, baš svuda od uličnih beskućnika preko obezposlennog radništva do svih razina trovlasti, a ne smijemo ispustiti niti u 42 vjerske sljedbe.

Zar ovo nisu komunisti, pretežno sljedbenici "42 boga", koji odmrznutoj komununističkoj lignji Ivi Josipoviću daju najvišu ocjenu među državničkim lopovima i birat će ga sljedeće godine još jednom za predsjednika države ili točnije za predsjednika Republike Hrvatske jer ova Hrvatska i nije država po mjeri potreba Hrvata, nego je država pred stečajem - bankrotom.

Dakle, postojećim izbornim mentalitetom hrvatskih birača s natruhama komunizma ima Hrvatska zajamčeni komunistički sustav barem kroz sljedećih 5 godina crvenog agnostika Ive Josipovića,gospodara na Pantovščaku sa sugospodarom i crvenim šefom Stjepanom Mesićem.

Što tek reći za razne komunističke vucibatine poput onih, kojima čeluje Zoran Milanović ili Tomislav Karamarko, prvi s crvenom knjižicom u džepu, a drugi je drži u ormaru.

Hrvatsku može spasiti od komunizma samo temeljita lustracija ili bankrot, koji će je odvesti u gnijezdo fenix-ptice, u kojemu je preživjela čitavu svoju povijest.

Iako zvuči kao otrcana fraza, kojom se je javno poslužio Petar Šegedin: "Svi smo mi odgovorni!" - u toj frazi je prava istina. Odgovorni su oni najnedužniji uličari i obezposleni proletarijat, kojeg neolibaralni marxisti nazivaju prekarijat. O vlastodržcima ne treba gubiti riječi niti trošiti slova, nego treba postaviti pitanje odgovornosti svih nas pa i vjerskih sljedbi, koje ne pozivaju na ispovijed komuniste u Hrvatskoj, nego participiraju s komunistima u "multivjerskoj, multiagnostičkoj i komunističkoj ekumeni".

Odgovornost svih nas je u tome, što glasački dajemo vlast onima, koji svjestno uništavaju Hrvatsku.

Ovo "Svi smo mi odgovorni" treba staviti pod lupu i sprovesti lustraciju

Gore je podnaslovljeno da Hrvatska treba na čelu 42 vjerske sljedbe svoga "papu Franju". Taj hrvatski "papa Franjo" bi trebao srediti ekumensku Hrvatsku od 42 bogoštovne sljedbe, u kojima je inkorporirana i četrdesetitreća protubogoštovna i agnostička sljedba - crvenih nadbogova. Ako nije tako, tko može razumjeti, da uz 42 vjerske sljedbe može u Hrvatskoj vladati komunistički protubog.

Ne ću ulaziti u raspravu o međusobnostima u 42 vjerske sljedbe, nego tragom odgovornosti zapitati za njihovu suodgovornost za ateistički, agnostički i u svemu lopovski komunizam u Hrvatskoj.

Naime, sve vjerske sljedbe imaju glavnu ulogu dužebrizništvo naroda, u kojemu djeluju. To dušebrizništvo se sastoji u sprovedbi i u poštivanju DESET BOŽJIH ZAPOVIJEDI ili drugčije zvanih zakona i borilišta protiv ljudskih grijeha.

Kad je tako, a tako jest, kako se u Hrvatskoj može održavati na vlasti ateistički, agnostički i lopovski komunizam, a taj je umrežen u zloporabu svih DESET BOŽJIH ZAPOVIJEDI i srodnih vjerskih propisa.

O ovome neka razmišlja svaki Hrvat i Hrvatica, po liberalno-komunističkoj retorici - svaki građanin i građanka, a ja se usuđujem naglasiti suodgovornost za sve komunističke lopovluke u 42 vjerske sljedbe u Hrvatskoj.

Ne ću ni ovdje puno raspravljati, nego postaviti najjednostavnije pitanje u nekoliko oblika:

1. Ne vide li vjerske sljedbe u Hrvatskoj svoga i vjerničkoga najvećeg neprijatelja u komunizmu?

2. Zašto vjerske sljedbe mirno gledaju ili se tu i tamo s ponekom rečenicom okome na neki "sporedni" komunistički ispad pa se nakon toga ispričavaju, da su krivo shvaćeni.

3. Najveći broj glasača na svima izborima su vjernici, pripadnici u spomenute 42 vjerske sljedbe, najviše u katoličkoj. Još nismo čuli iz čelničkih grla pa niti od onih, što u bogomoljama daju puku vjerski odgoj: "Ne glasujte za komuniste!" Suprot tome: Zabranjuje se svećenstvu politika pa je time narod prepušten komunističkom predvodništvu.

4. U Remetincu i u "remetincima" ima više grješnika, nego bi stalo u zagrebačku prvostolnicu i u druge bogomolje s "jednim Bogom" u 42 vjerske sljedbe. Kako se je moglo nagomilati toliko komunističkih griješnika uz tisuće patira u 42 vjerske sljedbe?!

5. Nisu li hierarhije u te 42 vjerske sljedbe suodgovorne za toliko sanaderovaca... marinovica, sabovaca... i u repu čekajućih za Remetinec: mesićevaca, linićevaca, jakovčićevaca... Sve su ovo "ovnići" i "ovčice", koje su pastiri pustili iz svoga "pastirskog vidokruga" u nedozvoljenu "pašu" hrvatskih žitnica, banaka, tvornica, energetike...

6. Zašto se 42 vjerske sljedbe u Hrvatskoj ne udruže u "Ekumenu za lustraciju komunizma" slijedom EU rezolucije 1481..., koju je čak ratificirao Sabor RH?!

7. U Hrvatskoj pred općim rasulom nema jače sile, nego su to 42 vjerske sljedbe s jednim Bogom, ali s "više božanstava" i zašto k svojim ispovijedima ne pridruže EU rezoluciju 1481 i druge rezolucije EU, koje ozakonjuju lustraciju komunizma.

Radi ovih ukaza bit ću napadnut ja, a ne Josipovići, Ostojići, Mesići, Sanaderi...!

Evo blaže izrečene moje zamolbe na 42 vjerske sljedbe u Hrvatskoj:

Dragi naši pastiri i vjerski o(t)ci!

Pozabavite se vi mnogo više našom životnom predgrobnom patnjom, koju je Bog dao na volju (ne-) ljudima, a brigu o zagrobnom životu prepustite Bogu, koji je zasigurno predvidio, što će s nama, kad se oprostimo s ovozemaljskim životom.

Evo konkretnih kritika/prijedloga na čelnike 42 vjerske sljedbe:

1. Mjesne, općinske i gradske sudove je upropastio jedan komunistički "mudrac" na štetu vaših "ovčica i ovnića", a vi niste primjenili "bić božji", kojeg posjedujete.

2. Bolnice, neophodno potrebne sa svojom pristupačnošću "ovčicama i ovnićima", napose starima prekraja jedan komunistički mudrac, a vi "sveti o(t)ci" se ponašate pasivno, kao da to nije vaša briga.

3. Riječki liječnik Jovanović je ustoličen za ministarstvo znanosti, sporta..., a nedorastao svojim ulogama unosi nered u osnovno i srednje školstvo u Hrvatskoj... Hrvatska je jedina država "znanosti" ili znanja, a nije članica najistaknutijih europskih znanstvenih institucija, poput CERN-a u CH-Ženevi. Mogu li na tom poslu reći i učiniti nešto više čelnici u 42 vjerske sljedbe i barem se aktivno pridružiti narodnom referendumu na tom polju?!

4. Ministar rada u RH nameće Zakon o radu, koji umanjuje radnička prava ispod razine u feudalizmu. Koliko pratim događaje još nisam čuo glas čelnika iz 42 vjerske sljedbe, kojim bi utjecale na stvaranju dobrog zakona o radu.

5. Čelnik agnostike, sugospodar Pantovščaka s Mesićem, predsjednik RH Ivo Josipović, zvani "odmrznuta lignja" održava radni stol o ustavnim promjernama, a nema nijednog predstavnika iz 42 vjerske sljedbe. Evo doslovnog prijepisa s HTV 1, TTXT od 5.5.2014:

"U uredu predsjednika Ive Josipovića danas će se održati prvi radni stol o novom Ustavu - konkretno, o prijedlogu ustavnih promjena u vezi s mjesnom, lokalnom i regionalnom samoupravom.

Uz članove stručnog povjerenstva predsjednika Republike za ustavna pitanja, u raspravi će sudjelovati i istaknuti politolozi i ekonomisti koji se bave različitim aspektima lokalne samouprave, saborski zastupnici te predstavnici parlamentarnih stranaka.. Hrvatska ima 21 županiju, 128 gradova i 428 općina i stav je da takav ustroj treba mijenjati. Josipovićeva inicijativa je da se na niz radnih stolova raspravlja o globalnim projekcijama buduće lokalne i područne samouprave.

Pitanje na čelnika agnostike Josipovića i na čelnike 42 vjerske sljedbe u Hrvatskoj: Zašto u ovim radnim stolovima, gdje se raspravlja o prostorima živih ljudi, pripadnicima svih vjesrskih sljedbi se ne nalaze i čelnici iz 42 vjerske sljedbe?!

Tko je tu zakazao nebrigom: predsjednik RH Ivo Josipović ili 42 čelnika od 42 vjerske sljedbe?

Ovo je samo djelić iz brojnih pitanje, u kojima vjerske sljedbe u Hrvatskoj prepuštaju svoje vjernike na milost i nemilost sljedbenika Židova Karla Marxa, koji je ideološki obznanio genocid na Hrvatima, a Titovi marxisti sprovode taj genocid: u ratu i u poraću ubijanjem Hrvata od komunista i od Srba, a u miru ukidanjem radnih mjesta, uništavanjem svih gospodarskih potencijala i nastupa bezperspektivnosti pa mladi ljudi masovno napustaju Hrvatsku, što je sprovedba jednog oblika Marxovog komunističkog genocida na Hrvatima.

Zašto se na ovim kompleksnim pitanjima, od kojih je ovdje spomenut tek manji broj ne zauzmu 42 vjerske sljedbe u Hrvatskoj?!

Hrvatska treba na čelu 42 vjerske sljedbe svoga "papu Franju"

Koliko mi je poznato ove 42 vjerske sljedbe u Hrvatskoj nemaju niti svoje "Ekumensko vijeće" pa je iluzorno očekivati i čelnika "papu Franju", koji bi u Hrvatskoj trebao obračunati s komunizmom i spasiti hrvatski narod od svih oblika marxističko-komunističkog genocida na Hrvatima u Hrvatskoj, nažalost i drugdje.

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Basel, 5. svibnja 2014.

Na obljetnički dan - rođenja Židova Karla Marxa velikog mrzitelja Hrvata i još nekih malih naroda, za koje je Židov Marx obznanio genocid.

Karl Marx (5. Mai 1818 in Trier; † 14. März 1883 in London).

Nažalost, u Hrvatskoj vladaju sljedbenici Židova Karla Marxa i kult najvećem marxističkom zločincu Titu. Dokad će u Hrvatskoj ovako naopako?! D.H.

Prilažem Poziv i molim Odazov na:   K R U G    Z A      T R G

Građanska inicijativa za Hrvatsku bez totalitarističke simbolike u javnim prostorima

UKLONIMO MARŠALA TITA IZ ZAGREBA I HRVATSKE

Odlučno ostajemo pri zahtjevu da Gradska skupština grada Zagreba odobri ime Kazališni trg, Sveučilišni trg ili koje drugo prikladno ime zagrebačkom trgu nazvanom imenom maršala Tita. Maršal Tito odgovoran je za ubijanja, zatvaranja i mučenja protivnika komunizma i Jugoslavije tijekom svih godina svoje vladavine. Trg maršala Tita uvreda je žrtava, a također i zapreka razvitku demokracije.

Dođimo svi

u četvrtak 8. svibnja 2014. u 11 sati

na tužnu obljetnicu uspostave jugoslavenske komunističke diktature

pred Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu!

Govornici:

dr. sc. Jure Zovko

Zvonimir Hodak, odvjetnik

Hrvoje Hitrec, književnik

Glazba:

Klapa Prijatelji

Koordinacijski odbor: Ante Beljo, Goran Blažeković, mr. sc. Zdravka Bušić, Anđa Lovrić, Cika Mikolčić, Jasna Pavelić Jureško, Đurđa Puškaš, Maja Runje, Ivančica Sekula, Radovan Slade Šilović, Eduard Spahić, Maja Šovagović, Smiljana Šunde, mr. sc. Zorka Zane i dr. sc. Željka Znidarčić.

Poštovana gospođo Marija Runje i svi članovi Kordinacijskog odbora!

Jasno vam je da smo s vama, podupiremo Građansku inicijativu za Hrvatsku bez totalitarističke simbolike u Zagrebu, u čitavoj Hrvatskoj i svugdje, gdje je nametnut velezločinac Tito. Jedino Goli otok i tridesetak srodnih titovih mučilišta, uključujući i Titov Jasenovac trebaju nositi ime Tita najvećeg zločinca svih vremena na hrvatskome prostoru i drugdje. Studenti iz Ugande govore ovdje u Baselu, da je Tito sa svojim prijateljem Idi Aminom jeo dječje meso radi pomlađivanja. To je još jedno u dugom nizu Titovih zločinstava...Hrvatska mora očistiti sebe od Tita i od hipoteke svih njegovih zločinstava jer pogađaju svu Hrvatsku.Tito je na međunarodnoj listi među 10 najvećih ratnih i poratnih zločinaca.

Mi smatramo, da se KRUG ZA TRG treba udružiti s HAZUD-razredom za sprovedbu EU Rezolucije 1481 za lustraciju komunističkog i svakog inog totalitarizma. Čelnik inicijative za sprovedbu EU Rezolucije 1481, koju je ratificirao Hrvatski sabor je vrlo poznati po svima aktivnostima Hrv. akad. & visoki dužnostnik udruga Hrvatskog obranbenog domovinskog rata, gosp. Mladen Pavković. On će se sa svojim braniteljima pojaviti 8. svibnja 2014. u 11 sati pred Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu. Iskoristite tu priliku za udruženo djelovanje: Lustraciju živih i mrtvih komunističkih zločinaca iz javnosti u Hrvatskoj.

Bilo bi poželjno da Mladena Pavkovića kooptirate u Koordinacijski odbor jer je on supermaljiv i poduzetan čovjek s autoritetom i ne pozna umor, kad je u pitanju djelovanje za Hrvatsku...

Mi ćemo proslijediti ovaj poziv na Hrv. akademike HAZUDD-a u Hrvatskoj i na sve Hrvate u našem adresaru i na hrvatske portale Dragovoljac i druge sa zamolbom da objave ovaj poziv. Želimo da se Vaš trud "KRUGA ZA TRG" okruni uspjehom i da taj najljepši dio Zagreba dobije svoje pravo ime: Trg Hrvatskog narodnog kazališta i ispod ploča s imenom trga - treba postaviti ploču s povijestnim opisom kazališta u Hrvatskoj (Hvar, Dubrovnik...) s naglaskom na razvoj hrvatskog kazališta u Zagrebu. Ta ploča bi trebala biti napisana uz hrvatski, engkeskim i njemačkim jezikom, što bi služilo turistima za upoznavanja hrvatske kulture kroz predstavljanje Hrvatskog narodnog kazališta.

Želeći uspjeh vama i nama svima pozdravljam ispred Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori HAZUD sa sjedištem u Baselu i osobno

Mr.sc. Dragan Hazler - predsjenik HAZUD-a u Baselu

Basel, 2. svibnja 2014.

Šaljemo ovo i gradonačelniku, gosp. Milanu Bandiću i neka znade da će Hrvati iz dijaspore biti uz njega u svima izborima, ako pomogne da se ime velezločinca Tita ukloni s Trga Hrvatskog narodnog kazališta.

Pozdrav Gradonačelniče iz Tvojih i naših Gruda i Slunja od čovjeka suinicijatora gradova prijatelja Gruda i Slunja, Slunja i Gruda - Dragana Hazlera

Ako gradonačelnik Zagreba Milan Bandić hoće, sredit ćemo mogućnost za prijateljstvo gradova Zagreba i Basela ili Zagreba i Berna, odnosno Basela ili Berna sa Zagrebom. O tom bi me radovala svaka riječ od gradonačelnika Milana Bandića. D. Hazler