Od zla koje se ne krije uvijek i puno gore, odnosno najopasnije je ono koje dolazi u obliku krijeposti

Pin It

Za Srbe znamo tko su. S komunistima znamo na čemu smo. Protiv udbe znamo što nam je činiti. Ono pak što neki danas zovu ili na žalost, lako zaboravljivom i lako praštajučem hrvatskom narodu, predstavljaju kao tzv. "domoljubnu opciju" nije nikakva alternativa već zlo. A i ono je tim veće kada dolazi u kombinaciji sa ljudskom glupošću.

Ne bitno je li na vlasti trenutni SHDZP ili će to sutra biti HSDPZ jer cilj im je isti. Kontrolirani nered u kojemu bi dvije partije ( sa njihovim podrepima) beskonačno dugo glumile "dobrog i lošeg policajca" stvarajući u narodu lažnu percepciju demokracije, odnosno izbor od dva zla manje. A u kojemu su oni zapravo jedno te isto, JEDNOUMNO zlo. I zato Hrvatska danas ni po čemu nije demokratska već dekorativna zemlja višestranačkog jednoumlja u režiji udbe i dvaju komunističkih frakcija ali istoga i jednoga zla. I zar još ima onih koji nisu i ne mogu shvatiti udbaško komunistički sustav višestranačkog jednoumlja po kojemu bi nam vječno vladala partija i udba. Njihov postkomunistički perpetum mobile, kružni tok vlasti u kome su red i pravila tako postavljeni da je zapravo svakome onemogučeno ozbiljno ih ugroziti.

Pa zar se svi ti preobraženi apologeti socijalističkog samoupravljanja, a danas prvoborci liberalnog kapitalizma, nisu prodali hrvatski suverenitet i priklonili se novoj nehumanoj, bolesnoj, štetnoj i totalitarnoj ideologiji neoliberalizma i neoliberalnog kapitalizma kao sustavu za kojega svi govore isto, kako nema alternative. I zar ih taj sustav isto tako ne štiti njih smatrajući upravo komuniste svojim jer dokazano da kao servilne i anacionalne ništarije najbolje izdaju i napadaju svoje države za šaku judinih škuda.

Domoljubna alternativa dakle može biti samo treća opcija, odnosno svi oni koji idu protiv partijskih blizanaca hdz-a i sdp-a, te u svome gospodarskom programu imaju prvenstveno LUSTRACIJU, odgovornost i povrat opljačkanog u pretvorbi i privatizaciji, ZERP, Hrvatsku banku, Hrvatsku bez GMO i suspalionica opasnog otpada (euRopskog smeča), promjenu Ustavnog zakona o nacionalnim manjinama (50% umjesto 33%), jačanje suvereniteta i razvijanje demokracije kao temeljne vrijednosti Domovinskog rata i rasvjetljavanje ubojstava političkih čelnika (Ante Paradžik i dr.), te hrvatskih domoljuba počinjena od 91. do 2000.g. ..... itd.

Tko god to nema u svome programu on je LAŽOV, njihova je opcija odnarođena i antidomoljubna odnosno LAŽNA, a svi oni koji je zagovaraju su LAŽNJACI ili što je još gore, GLUPANI.

Jer "GLUPOST JE OPASNIJI NEPRIJATELJ DOBRA NEGO ZLO!

Glupost je "grijeh propusta", dakle, proizvod ljenosti duha da se koristi onim što mu je priroda dala ili pak upotreba toga na neispravan, pogrešan ili izopačen način...

Glupost je nešto što sami sebi ne želimo priznati, a glas o njoj odbacujemo kao tobožnju mržnju na nas, glasnika o njoj, kao u antičkome svijetu donosioca loše vijesti, ubijamo. Ništa čovjek ne voli toliko kao svoju glupost. U stvari, ona je jedini njegov Bog, a sve drugo samo loše opravdanje. (iz Povijest ljudske gluposti)

HRVATSKA NAM JE UNIŠTENA UPRAVO ZAHVALJUJUĆI GRIJEHU STRUKTURA I GRIJEHU PROPUSTA. I nije se čuditi zlima jer izvor njihove motivacije je jasan i poznat svakom laiku. Međutim, poražavajuće je što glupani toga nisu i ne žele biti svijesni ni do danas.

Predstavljati se kao ujedinitelj, a istovremeno biti anacionalno politički destruktivan je isto kao i agresor koji nas osvaja ne bi li nas oslobodio od nas samih. Isto kao i svaki izdajica koji se drži moralnim stupom u jednom duboko amoralnom i sluganskom sustavu.

Dakle, nazivati to "domoljubnom opcijom" je ne samo LAŽ i LICEMJERJE odnarođenih kriminalaca i politikanata ili pak nekih režimskih medija, nego i prokletstvo onog dijela hrvatskih glupana zbog kojih kao narod imamo ono što ne/zaslužujemo.

 

ČINJENICA