Vlada prčevito protiv 'svog' naroda!

Pin It

Umjesto da se pokriju ušima, sakriju u mišju rupu i priznaju apsolutni poraz na referendumu, vladini dužnosnici i dalje 'koče uzbrdo' nemoćni da 'preodgoje' vlastiti narod koji im je dvaput zaredom opalio pljusku; a možda će i treći put! Opa(n)čićka Markićki rezolutno poručuje:

„Obavili ste svoje, a sad je naš Sabor na redu da riješimo 'pedersko pitanje'. Ako i nemamo previše pameti imamo dovoljno ruku u našem glasačkom aparatu-Saboru da taj zakon izglasamo. Bez ikakvih promjena, jer to je naša politička odluka. Zakon će biti demokratski izglasan i gotovo“.

Po prilici ovakvim osvetničkim riječima zaprijetila je Markićkoj ministrica 'soc-politike i mladih'(-modni plagijat Severine-)čiji koeficijent inteligencije, IQ, jedva doseže vrijednosti sobne temperature; drugim riječima-'život damo naše drage homiće ne damo'!

Dakako, javiše se i drugi 'pederski mentori' kojima teško pada što njihova pristrana agitacija 'protiv' nije polučila rezultat a da su imalo osjetili 'bilo' svog naroda mogli su jednostavno zaokružiti 'za' i pokazati Europi i svijetu kako ni oni ne prihvaćaju 'čudnu i nastranu' queer-ideologiju i kako čvrsto stoje iza svog naroda.

A sad evo nešto što se ne može pročitati u 'našim' medijima:

Il popolo di Croazia sveglia l'Europa

Al referendum per il riconoscimento del matrimonio tra uomo e donna, il 65,8% dei consensi

Roma, 03 Dicembre 2013 (Zenit.org) Antonio Gaspari | 55 hits

Prijevod cijelog članka:

HRVATSKI NAROD BUDI EUROPU

Na referendumu za priznavanje braka zajednice muškarca i žene, 65,8% dali suglasnost

Rim, 03.prosinac 2013.(Zenit.org) Antonio Gaspari

Vlada, ministri, sredstva za masovnu komunikaciju, socijalisti izvršili su enormni pritisak na hrvatski narod.

Optužili su promicatelje referenduma koji priznaju brak zajednicom muškarca i žene da su homofobi, da žele diskriminirati, da gaze manjine, ali narod nije pokleknuo pod prijetnjama i demokratski se izrazio.

Sa 65,8% glasova za definiciju braka kao zajednice muškarca i žene, hrvatski narod pokazao je cijeloj Europi, kada se građanima daje pravo glasa, jasno se zalažu u obrani i promociji naturalne obitelji.

Protivna strana zaustavila se na 33,5%, samo je 0,6% bilo nevažećih listića.

Nijedna vlada u Europi nije imala hrabrosti pitati za mišljenje svoje građane slažu li se sa homoseksualnim brakovima i posvojenjem djece.

Španjolska i Francuska nametnuli su zakon bez da su imali hrabrosti poslušati glas i mišljenje naroda.

U Francuskoj je dapače podržan zakon, negirajući prigovor savjesti gradonačelnika i nepravedno uznemiravajući mirne prosvjede.

U tom kontekstu, promicatelji referenduma u Hrvatskoj, jasno su pokazali pravo lice demokracije i civilizacije.

Pozvali su građane na potpisivanje zahtjeva za referendumom. Usprkos prijetnjama i nasilju, i to ne samo verbalnom, u dva tjedna prikupili su 750.000 potpisa.

Nakon čega su čekali datum glasovanja.

Javna je rasprava prije glasovanja bila snažno neuravnotežena. Političke snage na vlasti koristili su sva sredstva kako bi utišali glasove promicatelja referenduma.

Na internet mreži svi favorizirajući glasovi bili su izbačeni. U sredstvima javnog komuniciranja samo protivnici braka kao zajednici muškarca i žene imali su širom otvorena vrata. Javne osobe koje su podržale referendum bile su izrugane i iskritizirane.

U tom kontekstu, velika pobjeda pristalica braka kao zajednice muškarca i žene nema značaj tek bilo koje izborne pobjede.

To je znak narodnog revolta protiv ideologije koja nastoji izokrenuti naturalnu obitelj.

Revolt mnogih naroda Istočne Europe.

U Europskoj su Uniji Hrvatska, Poljska, Madžarska, Bugarska, Letonija i Litvanija ustavno obranili brak i upisali je kao zajednicu muškarca i žene.

Crna Gora, Srbija, Ukrajna, Bjelorusija i Moldavija, iako još nisu u Europskoj Uniji brane naturalnu obitelj sačinjenu od muškaraca i žena.

Usprkos svemu, do ovoga trenutka, internacionalne vijesti pokušavaju minimizirati rezultate tog Referenduma.

Premijer Zoran Milanovic prijeteći je komentirao: „Ovo je zadnji puta da većina oduzima prava manjini.“

Neki su optužili Katoličku Crkvu kako je utjecala na rezultate, ne uzimajući u obzir da su se sve vjerske zajednice izjasnile u korist Referenduma.

Kao što se često događa, ideološke grupe, priznaju demokraciju i slobodu samo ako koristi njihovim stavovima.

U tom slučaju, makar volja naroda bila jasna, izražena i većinska, čini se da se ne uzima u obzir.

Ali realno stanje pobijedilo je nad ideologijom i u hrvatskom Ustavu brak je priznat zajednicom muškarca i žene.

I još nešto za kraj:

O događanjima oko referenduma u Hrvatskoj oglasio se Rabinski centar Europe (RCE), organizacija koja okuplja najuglednije židovske vjerske vođe europskog kontinenta.

U priopćenju koje su židovski rabini dali stoji kako je definicija braka koju građanska inicijativa U ime obitelji želi zaštititi Ustavom, „u potpunosti odgovara i u skladu je s učenjem židovske vjere.“

„U tom kontekstu, snažno podržavamo građansku inicijativu U ime obitelji koja je pokrenula referendum“, stoji u priopćenju.

Europski rabini komentirali su i medijske i političke napade kojima su ovih dana bili izloženi vodeći ljudi inicijative.

„Vrlo smo uznemireni izvješćima da su neki(poput Ognjena Krausa!, nap. a.) usporedili ovu inicijativu za brak s nacističkim režimom i ideologijom fašizma. Smatramo da su te izjave neprikladne i uvredljive za sjećanje na milijune nevinih žrtava“, rekli su iz RCE.

Zaključak:

Neće, ne može i ne smije ova protunarodna vlada preodgajati hrvatski narod i nametati mu nekakve nastrane kriterije kao pandan njegovim tradicionalnim kršćanskim vrjednotama. Sasvim obrnuto, ako ikoga u ovoj zemlji treba preodgajati to je ova prčevita Kukuriku-vlada koja ničim nije pokazala da poštuje svoj narod, da osjeća njegovo bilo i da štiti njegove interese!

priredio:

damir kalafatić