Je li Igor Kolman štovatelj lezbijki iz klape 'Riječke pi*ke' ili je i sam 'peder' po uvjerenju?

Pin It

Na jučerašnjoj sjednici potpredsjednica Sabora ni okom nije trepnula kad je 'filohomić' Igor Kolman(HNS) inicijativu 'U ime obitelji' nazvao 'prljavim pokretom' objašnjavajući kako istospolnim brakovima ne bi bila ugrožena institucija braka nego bi ona doživjela revoluciju; valjda 'homoseksualnu'!?

Uvrijedivši manirom prostaka 750 tisuća pripadnika po njemu 'prljavog pokreta' nije dobio niti zasluženu opomenu niti se je ispričao za izrečenu netolerantnu, prostačku uvredu….očitu fašistoidnu diskriminaciju!

Umjesto da ga zbog tih nečasnih riječi 'izbaci na glavu' iz časnog Doma Hrvatskog sabora, predsjedavajuća Dragica Zgrebec mu je nimalo časno i dalje dozvolila da nesmetano pljuje po časnim ljudima iz inicijative 'U ime obitelji'!?

Očito je njegov nakaradni svjetonazor s vlastitog moralnog stajališta za razliku od 'prljavaca' savršeno čist pa bi se jako dobro uklopio kao prvi vokal u avangardnu klapu riječkih feministkinja/lezbijki poznatu pod imenom 'Riječke pi*ke', te bi zajedno s tim, otkačenim damama mogao zapjevati produhovljenu baladu; u riječkom HNK-u ili pred ZG-katedralom:

„Moja Rijeka je najljepši grad

U njoj vlada rokerski sklad

Gitaru svira i star i mlad

I dok na lukobranu galebovi klikću

Ja najviše štujem

Riječku pi*ku!“

Nu, možda je Igor Kolman ipak aktivist muške gay-populacije poznate po brizi za čistoću, nesputanost i užitak kod 'pozadinskog'/analnog spolnog akta pa je valjda i dobro proučio edukativnu ISKORAK-ovu literaturu 'Stražnja strana' koju tako sjajno opisuje izvjesni literata Z.D. (a može ju pročitati svaki pubertetlija, na Internoj mreži, na Google-u):

„Na šezdesetak stranica, u sedam poglavlja (npr. igrice s guzom, guza na djelu, opasnosti, prostata i slično) nalaze se odgovori na većinu pitanja koja se gay muškarcu mogu motati po glavi, a i spominju se zanimljivi predmeti, tropsko voće(dakako, banane!), kontinentalno povrće(mrkve!) i razni udovi koji se gay muškarcu mogu motati po anusu(guzi). Na vrlo direktan, ponekad vulgaran(da ponekad!), ali često ipak duhovit način se vrlo jednostavno, sažeto i informativno obrađuju olako prešućivane teme analnog seksa, higijene i zdravlja(Kolmanove 'čistoće', nap. a.) te svake vrste sfinkterskog užitka koji možete zamisliti-ili mu se nadati.

Nije na odmet naglasiti da je ovakva vrsta priručnika izuzetno potrebna u Hrvatskoj, zemlji koja sustavno zanemaruje (Jovanovićev, nap. a.)spolni odgoj, a o kojem najviše uvijek imaju za reći upravo oni koji vole zaobilaziti činjenice i za koje je spolnost tek jedan od aduta širenja straha, srama, ideologije grijeha i patrijarhata.

Da je penetrirano muško dupe u konzervativnom društvu zapravo politička aktivnost stara je teza koju smo naučili odavno (stoga, ne vjerujte kad vam kažu da ste baš posve pasivni ako volite primati….u dupe), ali Iskorak nas uvodi u vrijeme kad se o toj vrsti 'političkog angažmana' napokon govori nesputano, zabavno i, prije svega, činjenično točno, a sve s ciljem boljeg i zdravijeg uživanja u vlastitoj seksualnosti….“, itd.; blago nama!

Kad bi ovakvu 'tolerantnu' reklamu dodali, primjerice potencijalno mogućem referendumskom pitanju 'jeste li za brak gay-a s gay-em ili lezbe s lezbom?' uvjereni smo da bi rezultat glasovanja bio stopostotan te bi demokratskim glasovanjem aktualnog sastava Sabora odmah 'ušao' u 'Peđin' USTAV, zar ne!?

Literata Z.D. je u svom stručnom i detaljnom osvrtu ipak zaboravio napomenuti jedno, glede homoseksualne čistoće, važno upozorenje iz te veoma 'edukativne' ISKORAK-ove brošure, citat:

„Kada te netko ševi, njegov ku*ac dodiruje tvoju prostatu, te time čini orgazam intenzivnijim; malo ‘prljanja’ je teško izbjeći prilikom ševe, no puno je manje vjerojatno da će se desiti ako se pose*eš prije seksa!“

Eto, 'moj' prljavi Igore, a ti se uneredio(us*o, po*enjao!) usred časnog Doma hrvatskog Sabora, sram te bilo…tebe i tvoje političke sponzore, Gorana Beusa i Pusićku!

Dodatak:

Veoma lucidan je bio naš drug Nenad-Neša Stazić kad je iz saborske klupe dobacio kako je HDZ kratica za Homoseksualnu Dragovoljnu Zajednicu; a što je onda SDP?

-Pa, primjerice Savez Dupeglavih Pedera!?

A Kolmanov HNS?

-Pa, Hrvatska Nacionalna Sramota…i to veoma prljava!

damir kalafatić