Agresivnim 'queer'-ovcima je i demokracija postala tiranijom!?

Pin It

„Ova je zemlja otvorila put novom totalitarizmu-bolje reći tiraniji, tu nije riječ o gay brakovima nego o nečemu puno važnijem, riječ je o ljudskom dostojanstvu“, smatra 'homofilni' etnolog i antropolog Sandi Blagonić. A sad nešto o Sandijevu evolutivnom stasanju, parafraziram:

Kao napredno dijete vrijeme je kratio gledajući crno-bijelu televiziju i lakirajući svoje nokte. Vrlo brzo je shvatio da je zarobljen u pogrešnom primitivnom-ruralnom okružju i da svoje revolucionarne snage mora posvetiti bijegu iz istog, odnosno emancipaciji.

Ponekad se naš Sandi osjećao kao princ (zapravo princeza) među 'prljavim svinjama' svoga tradicijskog okoliša. Marljivo je učio, posebno je pratio modne trendove, učio nove komplicirane riječi i tražio svoje mjesto pod suncem.

Već u prvom razredu pučke škole shvatio je što bi htio biti…..'antro-etnopolog' odnosno i antropolog i etnolog(dali i 'guzolog'?).

Riječ je dovoljno dugačka da se odmah vidi da nije prosta seljačina, dovoljno komplicirana da se sakrije kako u biti nema nikakvih ljudskih vrednota, i dovoljno široka da uvijek može, ovisno o prigodi reći da je više 'antro-etno', a manje 'polog', ili kako mu već odgovara, po potrebi.

Biti 'antro-etnopolog', i jedno i drugo, dobro je i stoga što se kroz taj poziv Sandi mogao osvetiti svima koji su ga u djetinjstvu vrijeđali, ponižavali i šikanirali dok je bio mali dečko još neodređene rodne orijentacije….ili dok je bio u 'queer' dilemi vlastite samoidentifikacije.

Inače, pogrdni naziv queer engleskog je podrijetla a u prijevodu znači čudan ili nastran ali se unatoč njenom značenju ta riječ i danas koristi kao naziv za cjelokupnu homoseksualnu, biseksualnu, transrodnu i interseksualnu (LGBT-)zajednicu kao i heteroseksualne osobe koje sebe vide ili žive svoj privatni život van hetero-patrijarhalnih normi.

Dakle, agresivni 'queer'-ovci poput Sandija nameću svoju nastranu normu kao kategoriju 'zdravog života' a heteroseksualce drže nastranima; eklatantna tiranija manjine!?

Uvijek je kao izučeni antropolog mogao popljuvati normalne, zdrave ljude da su 'antropološki seljaci', dok je sebe držao afirmiranim urbo-građaninom, kulturnim i finim. Štoviše, mogao je analizirati njihove glupe face, oblik glave i tijela te reći da su primitivni, prosti, prljavi i neodgojeni.

Kao pravi narcisoid sebe je smatrao naprednim i progresivnim 'dostojanstvenikom', jednostavno rođenim za prosvjetitelja zatucanih masa ognjištara i inih seljačina..

Kroz taj svoj, eto, sudbinski poziv mogao je cijelom auditoriju objasniti zbiljski nemoral u 'lijeganju' s osobom suprotnog spola.

Vrhunac svog queer-stasanja nalazio je u tome što se konačno mogao osvetiti onoj odurnoj mu Katoličkoj crkvi.

Oh, kako je on mrzio tu crkvu i te glupe kamenjarce-ognjištare koji idu u tu groznu građevinu i glasno pričaju.

Zaista ih nije mogao smisliti.

Korijen njegova stava o crkvi leži u tome što ga župnik u njegovu malom istarskom mjestu nikad nije pozvao 'na samo' kao druge dečke, mada je to žarko želio cijelo djetinjstvo. Čak je i prije izbora za ministranta ponekad namjerno 'zamusao' svoje profinjeno, blijedo lice i skinuo crveni lak s noktiju a znao je ponekad i zamijeniti izderane espadrile tenisicama ne bi li se dopao onom 'stričeku u halji'.

Eto, hvala Bogu, pokazao hrvatski narod premoćnom referendumskom pobjedom 3:1 što misli o toj nastranoj, queer-ideologiji ali ne samo bahatom Sandiju Blagoniću nego i svim sponzorima takve nastrane ideologije, raznim Milanovićima, Stazićima, Pupavcima, Jovanovićima, Opa(n)čićkama, Škrabalićkama, Pusićketinama i mnogim drugima; prirodno pobijedilo neprirodno!

Pokazao hrvatski narod svoju tradicijsku snagu svim agnosticima i bezbošcima da ničim nisu zaslužili povjerenje koje im je narod ukazao jer ga očito vode u ne samo materijalnu nego i moralnu propast…a pokazala im to i TORCIDA ujedinjena s BBBoys-ima zajedno kličući na maksimirskom stadionu 'Vukovar, Vukovar' i 'Za dom spremni'!

I ponovno će komunistički potomci reći 'govor mržnje'!

Dodatak:

Ne postoji ni službena niti ikakva druga definicija pojma govor mržnje.

To je drugi, moderniji naziv za političku cenzuru odnosno to je revalorizirana komunistička etiketa za sotonoziranje i ušutkivanje političkih neistomišljenika.

Svi koji su ovih dana javno govorili da će prvog prosinca glasovati 'za' u očima vlasti i mnogih od vlade plaćenih 'udruga civilnog društva' širili su tzv. govor mržnje; premda je svakomu normalnom čovjeku jasno(-izuzev Sandiju Blagoniću i njemu srodnima-)da tu nema nikakve mržnje ni rasističke tiranije.

Nekada, u Titino doba politički su neistomišljenici bili etiketirani državnim neprijateljima, a danas se od ove neo-komunističke vlasti etiketiraju širiteljima govora mržnje.

Treba prepoznavati ne samo znakove nego i govor vremena.

 

damir kalafatić