Najveći neprijatelji Hrvata u svima vremenima su bili, jesu i ostali Srbi

Pin It

Lexikon ili Enciklopedija svih srbskih zločinstava na Hrvatima...Umjesto svakog drugog uvoda, evo moje prisege!

Prisižem i zaklinjem se u ime svih Svetinja, u koje se prisiže da ja Dragan Hazler ne mrzim nijedan narod ovog svijeta, što vrijedi i za Srbe. Ni u tragovima nisam rasist ni nacist, ni fašist ni komunist!!! Najviše volim Hrvatsku i Hrvatski narod, ali ne mrzim nijednu državu ni narod!!! Dragan Hazler

Ovo ne pišem iz nikakve mržnje prema Srbima, nego da navođenjem samo djelić iz brojnih primjera zločina počinjenih Hrvatima od Srba da bi Srbi uvidjeli besmisao takovih neprijateljskih, zločinačkih, pljačkaških, vandalskih i drugih sličnih ponašanja prema Hrvatima.

Ovima ne kažem da Hrvati nisu pravili Srbima podjednaka zločinstva, ali matematičkom točnošću se dade dokazati dvije istine:

1. Hrvati nisu nikada prvi započeli sa zločinima na Srbima, nego je to bio odgovor istim načinom ili osveta za zločin počinjen na Hrvatima u Hrvatskoj, koji ne zastarjeva.

2. Hrvati nisu nikada u povijesti odlazili ratovati u Srbiju i tamo zlostavljati Srbe na njihovim ognjištima, a Srbi od cara Dušana "silnoga" i ranije do Slobodana Miloševića dolaze u Hrvatsku ratovati i zlostavljati Hrvate. Toliko kao Uvod. Slijedi tek primjerice navođenje srbskih zločinstava počinjenih Hrvatima kroz povijest do danas.

Najveći neprijatelji Hrvata u svima vremenima su bili, jesu i ostali Srbi.

Srbi po svojim razrađenim planovima stoljećima ubijaju, progone, svestrano muče i ugrožavaju Hrvate i naseljavaju se na očišćene hrvatske prostore. Na primjer, Srijem i Bačka...

To je jedinstven slučaj u cijelome svijetu, kojega po razrađenim planovima provode Srbi protiv Hrvata - poznat je kao superzločinstva, a nije spriječavan od Međunarodne javnosti niti je kažnjavan. Sličan plan imao je nacistički zločinac Adolf Hitler za Židove.

Čak državnopolitička Srpska pravoslavna crkva promiče i pomiče granice Srbije do najudaljenijeg srbskog groba. Takvu pohlepu ne pozna nijedan narod ovog svijeta.

U Hrvatskoj za par stotina tisuća pravoslavaca ima relativno više Patrijaršija Srpske pravoslavne crkve, nego u Srbiji jer im je petokolonaška uloga stvaranje Velike Srbije na hrvatskome tlu i šire. Patrijaršija SPC u Zagrebu je za RH, za Sloveniju i za vascelu Italiju.

Svjedoci smo SANU memoranduma I (1987) i SANU memoranduma II obznanjenog ovih dana i naglaska srbskog predsjednika, inače četničko-fašističkog vojvode Tomislava Nikolića: "Uz sever i jug, moramo se pozabaviti zapadom - BiH i Hrvatskom".

Taj srbski model totalnog istrjebljenja Hrvata s njihovog životnog prostora preuzeo je idejni tvorac komunizma - Židov Karl Marx, koji je u svome kapitalnom djelu proglasio Hrvate nepoželjnim narodom na ovom svijetu i treba ih likvidirati.

Niti ubijanja, ni mučenja, ni silovanja, ni pljačke, ni uništavanja svih hrvatskih vrjednota i svetinja ni progon Hrvata, ni miniranje Hrvatske za trajni genocid na Hrvatima nije dosta Srbima, nego su razradili i provode drske planove o proglašavanju Hrvata genocidnim narodom. Po narodnoj poslovici: "Reći ću ti, da mi ne kažeš!"

Srbi su izabrali na primjer ustaše, koji su im se uspješno suprostavili i ne mogavši ih pobjeđivati, poslužili su se krajnim metodama sotonizacije, demonizacije i svih drugih nakaradnosti i poistovjećuju sve Hrvate s ustašama. Ove su unaprijed odredili za ubijanje bez suda, što znači da bez suda mogu ubijati sve Hrvate kao ustaše.

Svi narodi ovog svijeta zajedno, u svima ratovima protiv Hrvata i u miru, kroz cijelu povijest nisu poubijali toliko Hrvata, nisu prognali sa svojih ognjišta toliko Hrvata... i nisu denacionalizirali toliko Hrvata, koliko su sa svojim planskim zvjerstvima, sa surovim metodama, s podlim, klevetničkim, nametljivim i drugim metodama počinili Hrvatima samo Srbi.

Dodali se tome srbsko mučenje Hrvata, silovanja Hrvatica i Hrvata svih starosti, bezpovratno oduzimanje hrvatskog prostora, pljačke svevrstne hrvatske gospodarske, kulturne, arhivske i druge imovine od države, crkve i od obitelji, uništavanja hrvatskog materijalnog, kulturnog i prirodnog bogatstva i na kraju vjekovno klevetanje Hrvatskog naroda, zaključak je točan i jasan: Najveći najopasniji i trajni neprijatelji Hrvata su Srbi!

Ovu istinu o svevrstnim srbskim zločinstvima na Hrvatima nije dovoljno jedanput reći niti retorički ponavljati. To treba napisati u povijesne knjige i dodatno u Leksikon ili Enciklopediju svih srbskih zločinstava počinjeni Hrvatima počev od osvajača cara Dušana, samoproglašenoga "silni" kroz čitavu povijest do današnjih sprovoditelja zločinstava na Hrvatima genocidom i svima srodnim zločinstvima.

Nažalost ovu istinu ne razumi i ne prihvaća znatan broj Hrvatica i Hrvata jer su ih Srbi sa svojim prirođenim i naučenim klevetama i lažima, prepredenim laskanjima i svima drugim perfidnim načinima i metodama do te mjere obradili, da u srbskim mučiteljima, mazohistički gledaju svoje prijetelje.

"Ja sam te bre pomilovao!"

Svojevremeno se je u dijaspori prepričavao jedan vic: Hrvat iz Hrvatskog zagorja (može iz svakog kraja) i jedan Srbin se nešto prepiru o tome je li bolji Dinamo ili Crvena zvezda. Najednom Srbin u nemoći dokazivanjem opali pljusku Hrvatu. Ovaj ga zapita:

"Zakaj si me bratec udaril?

Nisam te bre udario, ja sam te samo pomilovao!

Joj oprosti bratec Srbin, ja sam mislil, da si Ti mene udaril."

Nažalost, ovaj vic je istinit za nezrelost Hrvata i može ga se preslikati na čitavu povijest zločinačkih odnosa Srba prema Hrvatima. Mi se njima izpričavamo, umjesto Srbi nama.

Ovo vrijedi za čitavu povijest Srba prema Hrvatima, a napose za povijest obadvije Jugoslavije s vrhuncem u Drugome svjetskom ratu i u Srbskom okupacijskom, genocidnom, silovateljskom, pljačkaškom i vandalskom ratu od 1990. do 1997. i dalje do danas kroz srbske ubitačne mine, a mi ta srbska gigazločinstva nazivamo Domovinski rat.

Tim nazivom štitimo svevrstne srbske zločince.

Zar naziv Domovinski rat za najstrašniju srbsku genocidnnu agresiju na Hrvatsku nije svojevrstna analogija gornjeg vica. Najstrašniju srbsku genocidnu agresiju nazivati Domovinski rat je izvan kriterija po zdravoj pameti ili nečim uvjetovano štićenje zločinačke Srbije i zločinačkih Srba. U tu kategoriju izvan pameti spada abolicija i amnestija srbima.

Sestre i braćo Hrvati, Hrvatske braniteljice i Hrvatski branitelji jemo li izgubili pamet i ponos pa nagrađujemo najstrašnij srbski genocidni i okupacijski rat prelijepim nazivom Domovinski rat?! Nije ratovala Slavonija protiv Dalmacije, da bi to bio Domovinski rat, nego je u Hrvatskoj ratovala zločinačka Srbija i Pupovčevi petokolonaški Srbi protiv Hrvatske. N.b.

U dijaspori i na prostorima Srbije, a vjerojatno i ponegdje i u Hrvatskoj se može čuti od Srba: "U bratskoj Hrvatskoj je vođen Domovinski rat i mi smo došli u Hrvatsku smiriti taj rat."

Pojam zločinci u Hrvatskoj se ne rabi za Srbe, nego za Hrvatske branitelje!

Branitelj Gospića Mirko Norac je osuđen od tzv. Hrvatskog pravosuđa kao ratni zločinac jer je obranio Gospić i počinio kolateralne žrtve na srbskim zločincima, pardon, na četnicima u civilu. Isto tako branitelj Osijeka Branimir Glavaš je ratni zločinac. Jednako tako naziva "Hrvatsko" pravosuđe branitelja Karlovca Hrastova i Hrvatskog branitelja na više bojišnica Merčepa. Nerijetko čujemo od podkupljenih(?!) ili protuhrvatskih "spikerica" i "spikera" HRT-a pojam ratni zločinci vezan za Hrvatske pravednike i ponajbolje branitelje i osloboditelje Hrvatske, za naše predrage generale Antu Gotovinu i Mladena Markača...

"Pobunjeni Srbi!"

Suprot istini o Srbima ratnim zločincima svi Hrvatski mediji, veći dio pogrješno odgojenog naroda pa i pravosuđe ni slučajno ne nazivaju rat Srba iz Srbije i Pupovčevih petokolonaških Srba na Hrvatsku i BiH pravim imenom:

Srbski rat na Hrvatsku (i na BiH!) s pridjevima genocidni, zločinački, okupacijski, silovateljski, pljačkaški, nego posve ublaženo, na primjer:

Balvan revolucija, Pobunjeni Srbi, Odmetnuti Srbi, Srpske snage, Srbske paravojne snage, Četničke jedinice, Paravojne jedinice, a srbske zločinačke oficire nazivaju hrvatski mediji: časnici, zanemarujući pritom da na izraz čast i časnici, točnije častnici imaju pravo samo Hrvatski branitelji i osloboditelji kao i ranije domobrani i ustaše, koji su branili Hrvatsku.

Zar to nije slika i prilika najužasnijeg oblika gornjeg vica: "Zakaj si me bratec udaril..."

Zločinački odnos Srba prema Hrvatskoj je preozbiljan, a nije procesuiran i osuđen

Ako je povijest učiteljica života, mi se moramo bar malo, ali istinito prošetati kroz nju. Hrvatska nije NIKADA, baš NIKADA u povijesti ratovala protiv Srba u Srbiji, a Srbija kao takova i kao turska podanička saveznica, kao četnička i kao komunistička ratuje protiv Hrvata u Hrvatskoj (ponavljam: U HRVATSKOJ!) počev od srbskog osvajača cara Dušana "silnog" (ratovao i ubijao Hrvate čak na Korčuli) do naših dana.

Iza cara Dušana, evo samo primjerice nekoliko naistaknutijih srbskih ratnika protiv Hrvatske, bilo mačem ili krstom političke Srbske pravoslavne crkve, uključujući srbsko-tursku kamu, nabijanje na kolce ili odvođenje Hrvata u tursko roblje, a Hrvatica u tursko-srbske hareme.

Evo samo nekoliko primjera jer za sve treba Leksikon ili Enciklopedija

Među tisućaama sličnih i još mnogo stašnijih srbskih zločinaca evo samo ovih: Car Dušan "silni" (klao Hrvate čak na Korčuli), Pećki patrijarh SPC Makarije, 1557: (Srbija do Trsta, Budima i Temišvara), poturica Mehmed paša Sokolović (Siget, Lepant...), srbsko-turski paša Predojević (Sisak), vladika Černojević, nastavljač Makarijev (naselio Hrvatsko-ugarsko Podunavlje, prozvano Srpska Vojvodina do Budima), Vuk Stefanović i kasnije Strossmayerov ljubimac Đuro Daničicć (nametnuli nam Srbskohrvatski jezik - JAZU SH rječnik), Ilija Garašanin "Načertanije", Dimitrijević - Crna ruka (atentat u Sarajevu), Aleksandar Karađorđević (diktatura na Hrvatima, ubijstvo hrvatskih zastupnika u Beogradskoj skupštini, civilne žrtve po cijeloj Hrvatskoj (oko 500), čak ubojsvo Gospićkih gimnazijalaca...

Drugi svjetski rat: Zvjerstva Draže Mihailovića i svih fašističkih srbskih četnika protiv Hrvata na hrvatskim ognjištima. Pridružuju mu se protiv Hrvata komunisti svih naciomalnosti...

Dražo Mihailović i Stevam Moljević, objavljuju genocidni plan protiv Hrvata i drugih Nesrba na hrvatskom prostoru, na kojemu zvjerskom planu mu mogu pozavidjeti Adolf Hitler, Josif Visarionović Staljin i Josif Broz Tito.

Ustaše su se samo osvećivale Srbima srbskim metodama za nezastarjele srbske zločine!

Aleksandar Ranković masovno ubija Hrvate, stavlja na listu gonjenja 2,5 milijuna Hrvata i naseljava sa Srbima Hrvatsku Istru i hrvatske jadranske otoke, gdje nije nikada bilo Srba, a danas ih ima iznad prosjeka u RH i većina ih je nelojalna Republici Hrvatskoj.

Zašto Republika Hrvatska ne vrati u Srbiju sve Srbe, koje je Ranković naselio na hrvatske jadranske otoke i Istru, kao što je Jugoslavija proptjerala u Italiju sve Talijane, koje je Mussolini naselio u Istru.

Zašto Hrvatska ne traži povratak Hrvatskih krajeva, koji su bili hrvatski do tzv. ujedinjenja 1918. godine?! Avnoj je bio najneprijateljskiji skup četniko-komunista protiv Hrvatske!

SANU-memorandumi o "ugroženosti" Srba kao povod za rat na Hrvatsku

Rankovića i Broza... slijedi SANU Memorandum I po kojemu su "ugroženi Srbi ratovali" (1991-1997) i nedavno objavljeni SANU-memorandum II, po kojemu će "još ugroženiji" Srbi opet ratovati, a Hrvatska se ponaša mirno kao janje pred klanje. Štoviše, naivna(?) ili pokvarena(?) Hrvatska je abolirala i amnestirala sve srbske zločince, da bi mogla svoje pravosudne snage koristiti za procesuiranje i kažnjavanje Hrvatskih branitelja, koji su u čitavom srbskom genocidnom ratu protiv Hrvatske počinili 57 kolateralnih srbskih žrtava.

Radi usporedbe evo samo jedan od barem 50 sličnih srbskih zločinstava u Hrvatskoj, za koje nije zainteresirano Hrvatsko pravosuđe: Na prostoru Dekanata slunjskog uz bezbroj zločinstava svih oblika Pupovčevi petokolonaški Srbi su poubijali točno 297 Hrvatica i Hrvata, među njima i 6-mjesečnu dječicu i starice iznad 96 godina. NIJEDAN, ponavljam: nijedan, nijedan i nijedan srbski zločinac iz redova Pupovčevih Srba za svestrana zločinstva na tlu Slunjskog dekanata nije priveden pravdi i osuđen. Zar smo mi Hrvati zaista glupi ili...

Pisatelj ovih redaka osobno i ispred raznih udruga podnio je barem deset puta tužbe na sve Hrvatske pravosudne razine sa svima podatcima za hrvatske žrtve na tlu Dekanata slunjskog, među kojima su poimence i one Hrvatice i Hrvati (čak djeca i starci), koje su Pupovčevi Srbi bacali žive u vatru njihovih kuća, koje su najprije popljačkali, a onda zapalili. Užas!!!

Srbski zločini na Hrvatima u Hrvatskoj i u BiH su neizborojivi u ovakovim i srodnim raspravama. Ponavljam: Za dokumentarni popis i opis svih srbskih zločinstava počinjenih na Hrvaticama i Hrvatima u Hrvatskoj tijekom povijesti do sada treba Leksikon ili Enciklopedija. Tako pisano djelo poslužit će ne samo svijetu za upoznavanje Srba (Balkanskih Prusa, kako ih je nazvao Winston Churchill), nego i samim Srbima da se vide u svome zločinačkom ogledalu, da se ispričaju, ispovijede za sva svoja zločinstva počinjena Hrvatima (i drugim narodima!) i donesu čvrstu odluku, da će se popraviti i nikada više zločinački griješiti.

Redakcija za Leksikon ili Enciklopediju srbskih zločinstava i zločinaca

Pozivam Udruge Hrvatskih braniteljica i Hrvatskih branitelja kao i hrvatske povjesničare i sve srodne struke da organiziraju Redakciju za Leksikon ili Enciklopediju srbskih zločinstava u Hrvatskoj (i u BiH) i poimenični popis i opis srbskih zločinaca svih oblika.

Taj Leksikon ili Enciklopedija će najviše pomoći Srbima u Srbiji Pupovčevim petokolonašima u Hrvatskoj da se vide u vlastitom ogledalu i da se iz zločinaca preobraze u normalne ljude.

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Basel, 15. rujna 2012.

=================================

Prilažem članak o srbskim silovateljima u Hrvatskoj i u mučiteljskim srbskim logorima za kindapirane Hrvatice i Hrvate, koje je tzv. Hrvatsko pravosuđe pustilo da pobjegnu:

Objavljeno 07.09.2012. u 14:32 Slobodna Dalmacija

Otišao u Srbiju odmah po podizanju optužnice

Žene u Domovinskom ratu: Tužimo državu jer je pustila silovatelja da pobjegne

Udruga žene u Domovinskom ratu najavila je danas da će tužiti državu jer je, kako tvrde, dopustila da od hrvatskog pravosuđa pobjegne D.I. (51), nepravomoćno osuđen za silovanje u okupiranom Vukovaru 1991., dok je drugi nepravomoćno osužđni silovatelj R.I. (59) pobjegao odmah po podizanju optužice.

Predsjednica udruge žene u Domovinskom ratu Marija Slišković je na konferenciji za novinare naglasila da se žrtva silovanja, kao i oni koji su pomagali žrtvi, osjećaju nesigurno i da se boje za svoj život zbog činjenice da su nepravomoćno osuđeni silovatelji na slobodi.

Podsjetila je da je suđenje dvojici nepravomoæno osuđenih silovatelja trajalo punih deset godina.

R.I., koji je u ponedjeljak na Županijskom sudu u Vukovaru nepravomoćno osuđen na osam godina zatvora, pobjegao je odmah po podizanju optužnice, vjerojatno u Srbiju, a D.I. je to učinio dan nakon izricanja presude na suđenju u kojemu je aktivno sudjelovao, kazala je Slišković.

"Strašno je to što je dan kasnije boravio u Vukovaru, gdje je mogao nauditi žrtvi, a i nama koji smo joj pomagali. Jučer je organizirana predstava za javnost sa specijalcima i obijanjem vrata, ali bilo je već prekasno", rekla je Slišković.

Ustvrdila je da je D.I. sud napustio u ponedjeljak, tijekom stanke prije izricanja presude, ali da je taj i cijeli sljedeći dan proveo u Vukovaru i nije joj jasno zašto ga policija tada nije uhitila, s obzirom da je osuđen na pet i pol godina zatvora.

"Ovih dana dogovorit ćemo se detaljno s odvjetnikom, ali u svakom slučaju, ići ćemo s tužbom prema Republici Hrvatskoj", najavila je Slišković, koja ističe da dugo suđenje u ovom slučaju, kao i činjenica da je optuženima za silovanje omogućeno da se brane sa slobode, a jednom od njih da nakon izricanja presude pobjegne iz države dokazuje da institucije ne rade svoj posao.

Podsjetila je da je D.I. policajac pod suspenzijom, da je cijelo vrijeme primao polovicu plaće te da mu je odvjetnika osigurao Sindikat policije, dok je žrtva bila prepuštena sama sebi i pomoći udruge.

(Hina)