Ukinuti Zakon o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca i infrastrukturnih pomagača 1.dio

Pin It

Umjesto svakog uvoda poitrebno je sljedeće pojašnjenje. Pripomena kao odgovor ili stav na 23 primljena maila s podržkom ili (i) razna pitanja za ukidanje Zakona o aboliciji i amnestiji srbskih ratnih zločinaca i njihovih pomagača, šaljem postupno nekoliko mojih članaka na taj predmet.

Ovdje ću samo dadati onu Isusovu: "Tko tebe kamenom, Ti njega kruhom!" Ako je kruh star, tvrd i suh i udarac njime boli. Međutim, hrvatski vlastodržci su abolirali i amnestirali srbske zločince svih zločinačkih stupnjeva i sadržaja, čak bez udarca kruhom. Taj "kruh" i sve drugo poklonili su hrvatski vlastodržci srbskim zločincima kao nagradu i zahvalnost, što su nas klali, ubijali, progonili, silovali, mučili, pljačkali i svestrano uništavali...

Ovo pravo hrvatskih vlastodržaca zasjenjuje blagodati Isusa Krista. Jednostavnom istinom izraženo: Ovo pravo hrvatskih vlastodržaca je zaista s onu stranu zdrave pameti i nijedan čovjek s koliko toliko pameti ne može ga baš nikako shvatiti, prihvatiti i razumjeti.

Za jednu ili za desetak kolateralnih žrtava na strani srbskog zločinačkog bloka kažnjavaju Hrvate svi sudovi: ICTY u Den Haagu, hrvatski sudovi, Sudovi u BiH i čak sudovi u zločinačkoj Srbiji, a srbski zločicci šeću slobodni i smiju se u brk naivnosti Hrvatskog pravosuđa, Hrvatskog sabora i Hrvatske vlade...

Zakon o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca i istovremeno kažnjavanje Hrvatskih branitelja za srbske kolateralne žrtve jest zaista s onu stranu pravosudne i političke pameti u Hrvatskoj. Taj nadglupi, nadpokvareni, nadnestručni i svestrano promašeni zakon o aboliciji i amnestiji srbskih ratnih zločinaca bi se moglo još nekako probaviti, da je obuhvatio obadvije zaraćene strane: srbsku zločinačku i hrvatsku obranbenu. ALI, srbske zločince abolirati i amnestirati, a Hrvatske branitelje izvrgavati sudskim mrcvarenjima i kažnjavanjima je zaista, zaista, zaista izvan svake pameti.

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Basel, 20. listopada 2012.

Po zamolbi autora D.J. raašiljem priloge za ukidanje Zakona o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca i njihovih infrastrukturnih pomagačaĐ D.H.

===================

-------- Original-Nachricht --------

Datum: Sat, 20 Oct 2012 12:09:59 +0200

Von: Ana

An: Dragan Hazler

Betreff: Re: WG: ZAHTJEV O UKIDANJU ZAKONA O ABOLICIJI

Postovani g. Hazler

Rado bih potpisala zahtjev za ukidanje abolicije ali mi nije jasno kome ga treba poslati.

Ako se radi o online potpisivanju nema linka.

Ana Kovacevic Pilepic

===========================

Draga i poštovana mlada gospođo Ana!

Što će Vam link, za iznošenje svoga stava o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca, kad imate podatke o pokretaču inicijative, a taj je gosp.: "Dubravko Jošić <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.>".

Niste Vi jedina, nego jedna ili jedan od 23 čovjeka, koji se se do sada obratili na mene s pitanjem ili s podržkom inicijativi. Dakako, ne mogu ovdje iznositi imena niti sadržaje primljenih mailova. Zato ću ostati kod samo svoga reflexa od 18. listopada i ovoga, što danas pišem Vama i šaljem ga još nekolicini najbližih suradnika.

Molim bez uvrjede! - meni izgleda da se Vi mladi slabo snalazite u Vašim ulogama. Ja starac sam napisao stotine puta više osuda srbskih zločinstava svih vrsta, više od vas mladih, a ima vas, baš kao Vi mlada gospođo Ana, kojoj su srbski žločinci poklali, doslovce poklali uz strašno mučenje baku Anu Kovačević i djeda Milana Kovačević, a Vi pitate mene pred par tjedana, na koga se treba pritužiti. Nisam Vam odgovorio jer sam prezaposlen, ali ako Vas nema tko posavjetovati, pitajte gdju Višnju Starešina. Evo Vam još jedan prijedlog: Pokrenite Vi osobno inicijativu za TUŽBU protiv nekažnjenih srbskih zločinaca u čitavoj Hrvatskoj i u BiH ili barem na prostoru Slunjskog kotara, u kojem su srbski zločinci poubijali najstrašnijim metodama točno 297 Hrvata svih dobi od 6 mjeseci do 97 godina. Tek ću spomenuti: Ubijali su ljude snajperima (na pr. Begović, Modrušan Štefanac...) bacanjem živih ljudi u oganj vatre vlastitih kuća, koje su srbski zlocinci upalili (obitelji Morosavljević) najbrutalnijim klanjem ljudi, koje su sprovodili srbski zločinci na Hrvatima (Ana Kovačević, Milan Kovačević i još desetak slunjskih Hrvatica i Hrvata) natjerali su ljude na minsko polje (poginulo 12 Hrvata) i sve druge su poubijali raznim zločinačim načinima i strijeljanjem. Objavio sam taj popis sa svima podatcima barem 10 puta i podnio tužbu kod nekoliko sudskih razina u Hrvatskoj, ali eho je izostao.

Poduzmite vi mladi najbolje i najuspješnije korake. Srbski zločinci su u Slunju ne samo poubijali 297 ljudi, nego su popljačkali svu imovinu, popalili i minirali sve kuće, uz inimku onih, koje su srbski zločinci koristili, popalili su i minirali sve katoličke crkve i kapele, silovali nekoliko djevojaka i žena (samo jedna je imala hrabrosti to priznati), čak su minirali nekoliko katoličkih grobalja i postavili mine u kapelici Sv. Magdalene na Slunjskom groblju.

Spalili su i minirali 22 mlinice u Rastokama i najvećim slap (Buk), minirali glavni prometni most na Korani i nekoliko mostova na drugim rijekama kao na primjker na Mrežnici.

Uništili su svu arhivsku i drugu dokumentacuju, u državnim institucijama, u Crkvi, u obiterljskim kućama i stanovima... Sve su uništavali da se izgubi svaki trag postojanja Hrvata na prostoru Slunjskog kraja - Dekanata Slunjskog.

Nijeda srbski zločinac nije kažnjen za zločinstva u Slunju - Slunjskom dekanatu.

Što čekate Vi mladi, kojima su srbski zločinci poubijali vaše najmilije i što čekaju drugi Slunjani, koji tamo živite.

Ja sam se bavio ispitivanjem takvih zločinstava u Slunju. Čak sam pribavio identitet od 52 zločinca, koji su ubijali ljude i i sprovodili feritizam (pradivljaštvo).

Mene su iz Slunja istjerali. Dok sam bio tamo poduzimao sam svega i svašta. Čak sam nogirao Milorada Pupovca u njegovom četnikovanju u Veljenu. Moje hrvatsko djelovanje nije odgovaralo Slunjanima pa me je gradonačelnik Ivan Bogović istjerao iz Slunja.

Toliko mlada gospođo Ana.

Srdačan Vam pozdrav i svako dobro!

Dragan Hazler - hrvatski djelatrnik

Datum: 18. listopada 2012. 14:51Predmet: ZAHTJEV O UKIDANJU ZAKONA O ABOLICIJI i AMNESTIJI"

Basel, 20 listopada 2012.

 

======================

Obavijest za gdju Anu Kovačević Pilepić: OVO JE POČETAK!

Šalje: Dubravko Jošić

Datum: 18. listopada 2012. 14:51

Predmet: ZAHTJEV O UKIDANJU ZAKONA O ABOLICIJI

Hrvati i Hrvatice!

U pripremi je potpisivanje ZAHTJEVA O UKIDANJU ZAKONA O ABOLICIJI koji se

odnosi za državne službenike zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast te

službenike na radnim mjestima od osobite važnosti za RH .

Nema mjesta u tijelima državne uprave za one koji su s riječi i oružjem poticali agresiju na RH i koji su indirektno i direktno napadali jedinu nam Domovinu ....

Nadam se vašoj potpori!

=================================================================

-------- Original-Nachricht --------

Datum: Thu, 18 Oct 2012 16:14:45 +0200

Von: "Ilija Sikic Concepcy"

An: "Dragan Hazler" "Emilija Herceg" , "Damir Petkov"

Betreff: WG: ZAHTJEV O UKIDANJU ZAKONA O ABOLICIJI

Podržke INICIJATIVI, vidi u nastupu gore predstavljenih autora. D.H.

==================================================================

 

Datum: Thu, 18 Oct 2012 17:24:25 +0200

Von: "Dragan Hazler"

An: Dubravko Jošić

Betreff: Fwd: WG: ZAHTJEV O UKIDANJU ZAKONA O ABOLICIJI

 

Poštovani gosp. D. Jošić i drugi primatelji ovog sadržaja!

Podupirem inicijativu za ukidanje Zakona o aboliciji i amnestiji srbskih ratnih zločinaca. To pitanje je bilo vruće od početka obznane toga Zakona. Odmah sam tada prosvjedovao pa mi je odgovoreno da se slučaj srbskih ratnih zločinaca svih stupnjeva prepušta Međunarodnom sudu ICTY u Den Haagu. Praksa je pokazala sasvim suprotno. Najveći srbski ratni zločinci poput Vukovarske trojke su u Den Haagu tek simbolično kažnjeni, a jedan od njih (Radić) je oslobođen kazne, dok branitelji Hrvatske napadnute od zločinačkih Srba Ante Gotovina i Mladen Markač dobivaju prvostupanjsku presudu u dvocifrenim brojevima godina. Pravda i pravo su posve zakazali na prostoru Republike Hrvatske. Srbi ubojice Hrvata, pljačkaši, mučitelji Hrvata i silovatelji Hrvatica slobodno šeću hrvatskim gradovima bez kazne jer su abolirani i amnestirani. Zločinac iz Vukovara Stanimirović obnaša najviše dužnosti u vlastima Republike Hrvatske, a Milorad Pupovac, koji nije ničim ni pokušao spriječiti zločine njegovih petokolonaških Srba vodi velikosrbsku politiku u Hrvatskoj. Bori se za nadprava petokolonaških Srba u Hrvatskoj, umjesto da je kažnjen radi zataje i radi nespriječavanje svih zločinstava, koja su sprovodili njegovi Sebi.

Zakon o amnestiji i aboliciji srbskih zločinaca treba ukinuti i sve srbske zloičince profiltrirati kroz Hrvatsko pravosuđe.

Mr. sc. Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Basel, 18. listopada 2012.

Na obljetnički dan 1991. kad su Srbi - zločinci u okolici Vukovara atjerali Hrvate na minska polja i još i pritom obasuli oružanom vatrom.

 

Šaljem dalje na podpise:

Srdačan pozdrav,

Dubravko Jošić

 

Hrvatski sabor treba ukinuti Zakon o aboliciji i amnestiji i pravilno protumačiti Srbima iz Borova Erdutski sporazum

(Povod za ovu raspravu je prijetnja Srba u Borovu Tužbom protiv države Hrvatske)

Hrvatski sabor treba bez odlaganja izglasati Zakon prema kojemu obvezuje hrvatske Srbe na naknadu Hrvatima za počinjene zločine pljačkom i uništavanjem imovine Hrvata.

U Hrvatskoj žrtve obnavljaju kuće i crkve srpskim zločincima umjesto da to zločinci čine Hrvatima jer su oni bili rušitelji hrvatskoga i svoga.

Hrvatski su Srbi u svojoj brojčanoj većini služili agresivnoj i genocidnoj Srbiji u borbi protiv Hrvatske pa im Srbija treba plaćati sve obveze.

Sva svoja potraživanja iz radnih i ratnih prava hrvatskim Srbima treba nadoknaditi njihova majčica Srbija, kojoj su služili, a ne Hrvatska protiv koje su ratovali.

Svi zakoni i svi sporazumi su izmjenjivi, dopunjivi, poništivi ili potrebni za zadržati pa se Hrvatska tako treba prema njima odnositi.

Hrvatski sabor i Hrvatsko pravosuđe se mora pozabaviti revizijom ili dokinućem neispravnih i po Hrvatsku štetnih zakona, koji su inprovizirani diktatom ratnog i poratnog vremena.

O navedenim naslovima slijedi rasprava:

Darovana abolicija i amnestija je bila pogrješka zakonodavca

Autor Zakona o aboliciji i amnestiji zločinaca iz Srbske nacionalne manjine Dr. Franjo Tuđman je učinio kardinalnu pogreješku jer je darovao oprost univerzalnim srbskim zločincima, a nije abolicijom i amnestijom obuhvatio i Hrvate, koji su u obrani svojih života i života svojih najmilijih, svojih domova i ugrožene počinili pojedine kolateralne žrtve na srpskim civilima, pretežno onima iz teritorijalne obrane.

Zato imamo slučaj da 40 hrvatskih žrtava u Širokoj Kuli kraj Gospića, koje su počinili srbski zločinci ne istražuje nitko niti je bilo koji Srbin za njih kažnjen, a za devet kolateralnih žrtava iz srbske teritorijalne obrane prilikom oslobađannja Medka, kažnjen je ponajbolji mladi častnik HV Mirko Norac na dugogodišnju kaznu i time mu je upropašten čitav život.

To je dokaz da u Hrvatskoj nema pravde, nego pravosudno nasilje na Hrvatima.

Opće je poznato da je Hrvatski sabor u vrijeme srbske genocidne agresije na Hrvatsku objavljivao nezrele pa i štetne zakone za Hrvatsku samo da bi se dokrajčio srpski okupacijski i genocidni rat protiv Hrvatske i uspostavio mir.

EU i SAD su štićenice srbskog terora jer ga i one sprovode u Aziji

Iz istog razloga samo da se završi rat i uspostavi mir, Hrvatska je pristala na razne štetne zabrane, ustupke, ugovore i sporazume.

U takve spada primjerice američka zabrana oslobađanja Banja Luke i Bosanske posavine od srbsko-četničkih zločinaca, nametnuti Daytonski sporazum i pristanak na mirnu reintegraciju Vukovara, Baranje i Zapadnog Srijema - regulirano Erdutskim sporazumom. (vidi priloženi tekst!)

Posljedica iz tih pogrješaka, napose iz Zakona o aboliciji i amnestiji je uz ostalo, da srbski zločinci šeću po Hrvatskoj kao slobodni građani, a Hrvate se za poneku srpsku žrtvu iz osvete i za kolateralne srpske žrtve kažnjava na višegodišnje robije od domaćih sudova (Norac, Hrastov, Glavaš...) i čak od Međunarodnog suda za ratne zločine u Den Haagu.

Hrvatski generali u Den Haagu, najzaslužniji osloboditelji Hrvatske i najzaslužniji za spas Hrvatskog naroda od srbskofašističkog genocida su poraz Europskog i Hrvatskog pravosuđa.

"Ko u vladi tome u paradi"

Srbi su odkad postoje inicijatori i proizvođači ratova ne samo lokalnih, nego i svjetskih ratova. Padom Kosova 1389. Srbi su tek počeli ratovati oružjem za Tursku, a politikom i pravoslavljem za Veliku Srbiju.

Od Rastka - Save Nemanjića preko Dušana Silnoga, poturčenoga Srbina Mehmed paše Sokolovića i brata mu patrijarha Makarija...Gavrila Principa, Draže Mihailovića i Slobodana Miloševića Srbi ratuju, nabijaju ljude na kolce, siluju, pljačkaju...uništavaju i nikada krivci niti sukrivci za rat.

Udružuju se ne samo s Turcima, nego i s crnim vragom da bi pobijedili.

Nikada Srbi nisu bili krivci niti kažnjeni za rat. To je loše za ratne izazivače Srbe i za žrtve njihovih ratova.

Krivci za rat moraju biti kažnjeni, da bi oni (Srbi) iz toga rata naučili lekciju zauvijek i radi satisfakcije žrtvama, koje su Srbi počinili.

Najveća je pogrješka, koja se ponavlja kroz čitavu povijest. Srbi ratuju za sebe i za svakoga, koji ih u rat pozove "Ko u vladi tome u paradi!" Kad u ratu pobijede onda tlače i izrabljuju žrtve. Kad rat izgube onda kao "pravednici" uzvikuju "Ko nas bre zavadi?!"

I za zadnji, Miloševićev rat Srbi nisu kažnjeni nego nagrađeni

Najveći zločinac s hrvatske Peruče i bošnjačke Srebrenice Ratko Mladić jede janjeninu i prostači po Srbiji, a hrvatski generali, koji su se borili protiv toga giga zločinca i njegovih zločinačkih Srba i za spas Hrvatske i Hrvata ispaštaju u Den Haagu.

Hrvatski generali u Den Haagu je najsramnija kapitulacija Hrvatskog i Europskog pravosuđa pred političkim sudom u Den Haagu.

Taj sud u Den Haagu (za zaštitu srbskih zločinaca!) nije poduzeo baš ništa da privede na obtuženičku klupu najvećeg ratnog zločinca Ratka Mladića, ali si je dao mnogo truda da uhiti najuzornijega hrvatskog generala - Antu Gotovinu, hrvatskog viteza s čašću osloboditelja i spasitelja Hrvatske.

Hrvatski sabor treba ukinuti Zakon o aboliciji i amnestiji

Hrvatski zakonodavac je oprostio zločine univerzalnim srbskim ubojicama, mučiteljima i progoniteljima Hrvata, silovateljima hrvatskih žena i djevojaka, pljačkašima i uništavateljima hrvatske gospodarske, kulturne i sakralne imovine, sijačima ubitačnih mina i raznih eksploziva na čitavom okupiranom teritoriju, kojeg su srbski zločinci nazvali SAO krajina.

Neoprostivo je Hrvatskom saboru za objelodanjenje Zakona, koji štiti srbske zločince.

Nema te države u svijetu, koja bi oprostila ovakovim zločincima. To je učinila samo Hrvatska kroz nemarne pospance i tajkune u Hrvatskome saboru, koje "vodi žedne preko vode" Savo Štrbac, Vesna Teršelič i Zoran Pusić...

Tko misli da je taj politički oprost urodio nečim pozitivnim ili poukom za ovako savršene srpske zločince u velikoj je zabludi i nema diplomu zrelog čovjeka.

Ovaj oprost Zakonom o aboliciji i amnestiji je nagrada srbskim zločincima da u zločinstvima prikriveno ustraju poput spora u mikrosvijetu, da zločinstva usavrše i prošire te se tako pripreme za nova i perfidnija zločinstva, za nove "Balvan revolucije", koje već petokolonaški Srbi u Borovu najavljuju.

U traženju nadprava Srbska nacionalna manjina iz Borova prijeti Tužbom protiv države Hrvatske i najavljuju "Balvan revoluciju".

Svaka pravna država u svijetu bi s ovakovima zločincima obračunala s najstrožim pravosudnim instrumentarijem, a država Hrvatska tajkunizira, drijemlje, rasprodaje imovinu, živi na dug hrvatskih unuka i stvara bratstsvo i jedinsvo s velečetnikom Borisom Tadićem i maločetnikom Miloradom Pupovcem, iza kojih velikosrbi i petokolonaški Srbi planiraju novu "Balvan revoluciju"...

Nisu Srbi u Borovu radili 7 (sedam) godina za Hrvatsku, nego za Srbiju pa je red da im Srbija podmiri potraživanja, a ne Hrvatska. Ako je potrebna tužba, onda protiv Srbije, a ne protiv Hrvatske.

Glede Zakona abolicije i amnestije, pogrješka hrvatskog zakonodavca bila je utoliko veća, što srpski zločinci i njihovi infrastrukturni pomagači nisu zatražili oprost i pokajali se za počinjena zločinstva, nego im je abolicija i amnestija darovana, čak naturavana. Oni su nagrađeni za zločinstva.

Hrvatski zakonodavac je "jedino zakazao" u tome, što im nije još darovao zahvalnice i medalje za savršenstvo u ratnim zločinstvima, oblik i množinu zločinstava počinjenih Hrvatima i što im nije darovao veća prava, nego ga imaju ili bi trebali imati Hrvatski branitelji.

Hrvatski sabor mora ukinuti taj Zakon o aboliciji i amnestiji svekolikih srbskih zločinaca i infrastrukturnih teritorijalaca jer po svima međunarodnim normama nema oprosta niti zastare za ratne zločine.

Za dom i za voljenu domovinu Hrvatsku! - Uvijek spreman!

Dragan Hazler