Napad na poklič 'ZA DOM SPREMNI' obrana je za učinjene zločine

Pin It

Poziv „Za dom spremni“ je  STOLJETNI POZIV  hrvatskom narodu da bude spreman u obrani svog Doma, Domovine i svoje obitelji od velikosrpskog agresora, četničke kame, žandarskog kundaka, Rankovićevog pendreka i Miloševićeve najave okupacije Hrvatske na pravcu: Virovitica, Karlovac, Karlobag.  Velikosrpska prijetnja agresije na  Hrvatsku zacrtana je još 1844. godine, u svom programu Načrtaniju Ilije Garašanina.

Profesor  Zdravko Tomac kaže: “Za dom spremni“ nije ustaški – to je domoljubni pozdrav i prije i poslije. Hrvatski narod ne smije pognute glave  prihvatiti lažne optužbe jer točno je da je poklić „Za poglavnika i Dom spremni“ bio ustaški pozdrav, ali isto je tako točno da je poklić „Za dom spremni“ domoljubni pozdrav koji se koristio prije i poslije ustaša kojim su Hrvati izražavali stoljetnu vezanost za svoj dom i domovinu. Taj pozdrav se masovno koristio i u Domovinskom ratu kad su četnici i agresori iz Srbije, u koje spada i cijelo sadašnje vodstvo Srbije, pokušali genocidnim zločinima oteti Hrvatskoj znatan dio naših teritorija...“ Da Garašaninov program nije slučajnost to su pokazali velikosrpsko-jugokomunistički ideolozikad su donijeli svoj program agresije putem Memoranduma SANU 1986. i drugog Memoranduma 2012. godine

Svaki pokušaj obrane od srpskog agresora proglašen je zločinom a zločincima oni koji su se suprotstavili tom velikosrpskom programu.

Spomen ploča u Jasenovcu postavljena poginulim HOS-ovcima je u znak pijeteta onim hrvatskim braniteljima koji su poginuli u obrani svoje Domovine, svog Doma i obitelji.

Da bi bilo jasno i onim Hrvatima koji, zbog stoljetne velikosrpsko-jugokomunističke  indoktrinacije hrvatskog naroda,  ne poznaju stvarnu hrvatsku povijest, uz tu „spornu“ ploču HOS-a potrebo je napisati i činjenice koje daju odgovor tko je zločinac i tko je činio zločine i zvjerstva na ovom hrvatskom prostoru.

Pokolj Hrvata počeo je još 1916. godine na Odesi, a nastavljen 5.prosinca 1918.i trajao je pune 22 godine, do 1941. a potom je 1945. godinen nastavljen i u raznim oblicima i intenzitetom trajao sve do oslobodilačke operacije „Oluje“ i osamostaljenja Hrvatske 1995.godine.

Činjenice o zločincima i zločinima na ovim hrvatskim prostorima Knjiga „Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina“, autora Josipa Jurčevića, donosi popis činjenica o mjestima masovnih pogubljenja nakon Drugog svjetskog rata.

Nakon provedenih istraživanja proizlazi da su komunisti počinili 89 posto zločina, a ustaše 0,13 posto.

Sada preostaje ideološkim jugokomunističkim vođama, na čelu sa  Slavkom Goldstainom i velikosrpskim ideolozima na čelu s Miloradom Pupovcem da pokušaju negirati Jurčevićeve dokaze. Bi oni vrlo rado ali stjerani su u kut skupa sa svojim sedamdeset godišnjim lažima.

Ivan Runje