Maskenbal...naš svagdašnji....!!!?

Pin It

Iza nas su izborna i postizborna natezanja i prepucavanja .Vjerujem kako nam je svima pomalo dosta jer ono natezanje oko i na MOSTU bilo je podosta iscrpljujuće i na su sreću zavšilo je sa Milanovićem ispod mosta. Ne toliko zbog velike pameti Karamarka i njegove koalicije već više zbog Milanovićeve kolosalne bahatosti i gluposti .

Prištavi kreten je nema sumnje svjetski prvak u glupavosti ali barem smo ga se riješili , i njega i njegove ekipe crvenih kmera.

Izgleda to još uvijek nije jasno mnogima i u komunističkoj partiji i među njihovim svekolikim pristašama ,jatacima i sljedbenicima na protuhrvatskim putovima stopama šepavog bravara , Josipovićee Nove pravednosti ili referenduma SANU svejedno jer svima je zajednička mržnja prema hrvatskom narodu i neprihvaćanje činjenice postojanja Hrvatske države . Zamjetna je mržnja koju artikuliraju režimski mediji jer su valjda pomislili kako je ponovo 45ta i otvorena je sezona lova na Hrvate a i među raznoraznim sitnijim uhljebima vlada poprilična panika jer je vrlo izgledna mogućnost da ostanu bez dobro plaćenih izmišljenih radnih mjesta …a takvi ima podosta od lokalne samouprave preko županija , pa razno raznih agencija , fondova do nevladinih i građanskih udruga koje se obilno zasipaju državnim novcem .

Dobili smo mandatara , kako se čini dobili smo i vladu , a kakva će biti , kao i uvijek vidjet ćemo. Nekako sam mišljenja da smo već na dobitku jer gora od ove Milanovićeve ne može biti , jer toliko nekompetencije , toliko neznanja , arogancije i kretenizma nikada nije bilo na okupu u nekoj vladi i teško je za povjerovati da će te i takve standarde netko nadmašiti. Iako ruku na srce u Hrvatskoj je u tim disciplinama prilično jaka konkurencija…

Svi sada nešto iščekuju od nove vlade , uhljebi i partijski vojnici vjerojatno nogom u guzicu , a narod čeka nekakve naznake optimizma jer svima nam je dosta i krize i ktađe i ozimačine na se strane. Do sada smo imali razno razne tipove vlada jedne su se bavile gospodarstvom i vanjskom politikom , u prevodu to bi značilo gospodarskim kriminalom i veleizdajom , druge su naglasak stavljale na ideološko-politički aspekt hrvatske sadašnjosti i budućnosti i na se strane lovile i gonile ustaše i fašiste , svim silama nas pokušavale ponovo uvući u nekakve regione , kakva će biti ova Oreškovićeva vidjet ćemo.

Hoće li kao do sada u Saboru i Markovom trgu sjediti hrpa dobro plaćenih lopova i izdajica koji vode računa o svačijim interesima , prije svega o svojim a nikako o državnim i narodnim ili ćemo konačno dobiti jednu državničku , nacionalnu vladu koja će težište svog rada staviti na interese naroda koji ih plaća . Pitanja je puno a odgovora malo ili nimalo iako se po imenima koja se nude za razna ministarska mjesta može iščitati kako se neće dogoditi baš ništa , ili ništa dobro .Kako bilo da bilo vrijeme je maskiranja i maskenbala , a vrlo brzo mnogima će maske pasti…..

Popaj