Most ni na nebu ni na zemlji....!!!?

Pin It

Eto , taman kad smo pomislili da smo gotovi , spas se ukazao u obliku MOSTA , istina taj most nas baš i neće odvesti u bolje sutra jer su pederkasti Petrov i njegovih osamnaest apostola prezauzeti očajničkim pokušajima smještanja svojih guzica u neku od vrlo profitabilnih fotelja u vladi a manje im je na pameti boljitak države i naroda . Već viđeno , pa ipak je riječ o Hrvatima , Hrvatinama a to na žalost baš uvijek znači izdajice , lopovi i kukavice.

U međuvremenu su birači koji su im dali glas vjerojatno shvatili da je materijal od kojeg je sagrađen taj Most poprilično loš , eto jedna trula daska je već otpala , Hdzeov emigrant Prgomet se malčice zaigrao i pokazao i onima koji to nisu znali kakva je bitanga i probisvjet . U stvari on je prava slika i prilika HDZevog političara , godinama je čučao u toj stranci , dapače bio je zamjenik još većoj bitangi Karamarku a danas se poput jeftine kurve nudi svima , prvo naravno komunjarama protiv kojih je godinama rogoborio , nema priziv savjesti , ne kosi se to uopće sa njegovim svjetonazorom i moralnim načelima , naravno , kad ih nema.

Teško je shvatiti hrvatske birače , možda je bolje da i ne izlaze na izbore , razumijem one koji uporno glasaju za crvene , takvima ipak još Jugoslavija teče venama a u Hrvatskoj ih je nažalost podosta , ali oni koji glasaju za HDZ stranku koja je izdala sve nacionalne vrijednosti i interese , stranku u kojoj su bili i najveći hrvatski izdajnik Mesić i najveći udbaš Manolić , stranku koja baš svaki put kad osvoji vlast ode korak dalje i iznova nam dokaže svoje izdajničko i lopovsko opredjeljenje kao temelj stranačke politike i svaki put ti jadnici tvrde ma ne dam glas crvenima glasat ću za NAŠE , bolje da me NAŠI kradu i slične idiotarije….ma bravo. Samo za informaciju , nema NAŠIH i to već poodavno stalno biramo bitange i lopove , izdajice i idiote i očekujemo čudo…e pa neće se dogoditi . Ili ipak mislite da vas ljigavi Karamarko sa svojom družinom Vase kvržice može izvući iz dreka u koji su vas usput budi rečeno baš oni uvaljali .

Kako bilo da bilo Karamarko uspješno uništava HDZ i to i nije tako loša vijest , jer što prije ta izdajnička i lopovska stranka nestane to prije će se možda pojaviti neka NAŠA iskreno domoljubna , nacionalno orijentirana opcija kojoj ćemo moći dati svoj glas . Jedini je problem što će država prije toga otići k vragu …u međuvremenu još koji put glasajte za HDZ ili SDP svejedno , ili pak onako za promjenu zaokružite Petrinu koji liježe i budi se sa Titom u mislima….

Inače Evropa ima problem sa izbjeglicama i terorizmom , blago nama , dok nam je našeg bivšeg trgovca ribom Ostojića mi smo sigurni , on i njegova milicija su garancija da nam se neće dogoditi baš ništa ….dobro…. Francuzi su ovih dana dobili svoju porciju , a zasigurno će sličnih događaja biti više diljem "ujedinjene Evrope" ,sva sreća pa smo bili tako pametni i naglavačke uskočili u tu vreću govana slušajući bivšu ministricu za EU integracije Grabar -Kitarović koja nam je dovoljno uvjerljivo objasnila da to nije drek već med i mljeko , e sad je na redu porcija meda i mljeka u vidu bombaških napada i nisam baš siguran da će nam se jako dopasti . Svejedno smo tu kokoš nagradili za izdajstvo i izabrali ju za predsjednicu države , bravo tu će moći napraviti još više štete sve onako u HDZovom stilu.

Kad malo bolje razmislim sva ta sranja sa Muslimanskom državom i veseljacima kojima je omiljena razbibriga hodati unaokolo sa automatom i tridesetak kila eksploziva možda i nisu tako loša . Samo im treba dati adresu sabora i to kad je pun lopova svih boja koje smo u našoj gluposti izabrali. Možda bi nas oni riješili zla koje već dvadeseti pet godina uništava ovu zemlju kad mi već nećemo…..

Popaj