Ivo Josipović - Lignja......luzer stoljeća....!!!?

Pin It

Na svu sreću bljedolika kreatura koju smo imali za predsjednika pet godina danas je stvar prošlosti , taj potomak partizanskog "vaspitača" sa Golog otoka neće više pozdravljati stanovnike imaginarne države "Građanije" i svakom svojom izjavom vrijeđati njemu tako mrske Hrvatice i Hrvate.

Izgleda kako teoretičari i praktičari jugoslovensko-komunističke ideje u Republici Hrvatskoj u posljednje vrijeme imaju velikih kadrovskih problema , jer izbori za čelne ljude su im u najmanju ruku potpuni fijasko. Dirigirano su doveli nesposobnog , iskompleksiranog i pubertetski kapricioznog Zorana Milanovića na čelo Komunističke partije Hrvatske , što se pokazalo kao klasični auto gol. Taj blago retardirani prištavac uspio je na čelu stranke izgubiti sve izbore koje je mogao a posljednji u nizu je gubitak jugoslavena na čelu države.

A tek taj bljedi samozvani kompozitor kojem najbolje idu komponiranja u režiji ZAMPa je tek priča za sebe. Josipović odgajan i vođen kroz strukture moći u ovoj zemlji , a one su naravno još uvijek u rukama ekipe iz centralnog komiteta , naizgled iznenađujuće je pobijedio na predsjedničkim izborima prije pet godina . Naizgled ali nimalo slučajno , onako bljede , ljigave vanjštine bio je upravo idealan da se uklopi u sliku europskog predsjednika , koji je "tako fin i kulturan " da će mu sve hrvatske "babe Mande" dati glas . I naravno dale su , kao i svi oni kojima je pojam Hrvatske države , domoljublja i šahovnice trn u guzici već godinama. Naravno iza tog kulturnog paravana krio se čovjek koji iz dna svoje jugoslovenske duše mrzi sve hrvatsko , čovjek koji u pet godina svog mandata nije izgovorio riječ Hrvat , a sve što je činio bilo je usmjereno na štetu Hrvatske države i naroda.

Nova pravednost ljigavog Ive značila je bolju i pravedniju Hrvatsku za baš sve osim Hrvata a pogotovu hrvatskih branitelja kojima je spremao Ustavne promjene tako da ih bez problema može izručivati regionu i Srbiji. U njegovom mandatu doživjele su procvat razno razne "građanske udruge" koje se bave promicanjem civilnog društva , ma što to značilo, a u stvari parazitiraju na proračunu i koriste se za blaćenje svega hrvatskog , razaranje vrednota i tradicija hrvatskog naroda i obnavljanje nekakvog novog "bratstva i jedinstva" u okvirima regiona.

U toj Ivinoj Hrvatskoj dobro je baš sve ako je usmjereno protiv Hrvata , i Teršelićkina Documenta , i Pusićev GOLJP , i Frljićevo partizansko kazalište u Rijeci i niz drugih "boraca" za prava manjina , pedera i aboliranih četnika . Cijela gomila petokolonaša pod dirigentskom palicom jugoslavenske lignje pet godina nemilosrdno pljuje po svemu što miriše na hrvatstvo i domoljublje , na sve strane prebrojavaju ustaške zmije i nacionaliste.

Već prije godinu dana počela je neslužbena kampanja u kojoj je Josipović trebao dobiti i drugi mandat za predsjednika republike i završiti započeti posao rastakanja Hrvatske države i njenog konačnog utapanja u Region. Dvjesto pedeset milijuna naših kuna potrišio je ljigavac u tu svrhu , na raspolaganju je imao hrvatsku televiziju i sve ostale medije , cijelu vojsku "istraživačkih" novinara i hrpetine volontera , od stranačkih do onih ideološki bliskih . Toliko je Savez komunista uložio u našega Ivu i gle čuda , sve je bilo uzalud jer je nesposobni ljigavac uspio izgubiti izbore. Uz sve resurse na raspolaganju u pripremljenom ozračju nove pravednosti i druge republike , uz svesrdnu pomoć svekolikih jugoslavena , manjina , petokolonaša i svih onih kojima je Hrvatska država iz nekog razloga noćna mora pravedni Ivo je izgubio izbore . I neka je , na našu veliku sreću .....a njemu za uspomenu i utjehu treba pokloniti lentu u duginim bojama na kojoj piše LUZER STOLJEĆA .......

Popaj