Bilo kuda, ustaše svuda

Pin It

Zapravo, nisam više siguran hoće li me doći hapsiti što sam se uopće usudio napisati riječ Ustaša ali valjda je još uvijek dopušteno koristiti termin Ustaša jer vidim da su u zadnje vrijeme brojnim "nevladinim" aktivistima i aktivisticama puna usta Ustaša, ustaškog..hm.. i ustašluka.

Neznam, ali imam neki osjećaj da je to samo izraz patološke ljubomore jer je poznato da nije baš svatko mogao biti Ustaša ili Ustanik.

Zna se da su Ustaše bili, osim oca, djeda, ujaka, strica i tetka..., isključivo birani momci, prije svega veliki domoljubi koji su bili spremni život dati za svoju Domovinu Hrvatsku, za svoj Dom. I bili su zaista spremni u svakom pogledu.

E sad, pošto ove kojekakve tetkice, pičkice i kojekakve šarene, prozirne spodobe pate od pomanjkanja hrabrosti, ženstvenosti, muškosti ili da skratim, pate od nedostatka osobnosti i osjećaja pripadnosti određenom spolu i naciji, priklonili su se onoj strani od koje će i jedni i drugi imati višestruke koristi. Onima gore pašu ovi dolje jer ovi dolje vole ulaziti u svačije dupe a to dupelizanje ovima gore itekako godi pa ih milostivo tetoše po šarenim guzama i daju im sve što požele od milicijske zaštite pa do nesumnjivo izdašnih financijskih sredstava a da o medijskom prostoru i ne govorimo. Zapravo, što se tiče milicije, mislim da se ovi dolje jako pale na uniformu i pendrek a ovi gore im ne žele uskratiti zadovoljstvo da onako strasno vrište čim osjete da im milicijski pendrek čuva dupe. Zapravo, da nebi bili odmah razotkriveni, prvo uzvikuju neke antihrvatske parole kako bi uzvikujući ih, oralno i mentalno zadovoljili one gore a kad dobiju mig od "macana" u uniformi sa tvrdim pendrekom na gotovs, znaju da su oni gore zadovoljeni i da može početi javno međusobno zadovoljavanje pogleda uprtih u krasne, tvrde pendreke milicajaca.

Tako otprilike izgleda jedno okupljanje "naprednih i tolerantnih" građana ove države koji bi naj radije htjeli da ih dečki u uniformama, dečki sa pendrecima, strpaju u marice i da konačno počnu koristiti te iste pendreke na opće zadovoljstvo svih.

Ali nije to tako jednostavno.

U današnjoj Hrvatskoj hapšenje i batinanje rezervirano je isključivo za one koji se usude razmišljati svojom glavom i čiji mozgovi nisu automatski asimilirali ono što im "oni gore" putem režimskih medija plasiraju.

U današnjoj Hrvatskoj hapšenje je rezervirano za one koji vole svoju Domovinu, njene istinske vrijednosti i ne boje se to javno izreći i pokazati djelom.

U današnjoj Hrvatskoj hapse se upravo oni koji su je stvarali i krv svoju za nju dali a hapsili bi i one heroje koji su svoje živote dali za slobodu i nezavisnost ali to im je komplicirano pa hapse njihovu djecu.

Nekada se hapsilo za pjevanje "Vila Velebita" a danas se hapsi čim se zapjeva "Lijepa li si"...

Koliko samo mržnje i neprijateljstva prema ljudskom rodu sadrži tekst pjesme "Lijepa li si"..toliko se ustaških krajeve lijepe naše spominje u toj pjesmi da je to strahota za svakog imalo tolerantnog čovjekoljupca. Zamislite samo, autor pjesme spominje nekakvu tamo Dalmaciju, more, Zagoru, za Slavoniju veli da je zlatna...strašno, a oni gore su bili sigurni da su je svu uništili..a ona opet zlatna.. Lika..ma kako neko može spominjati Liku a da ne spomene Ličku udarnu? Nedopustivo i neoprostivo. Čisti ustašluk. Da ne govorim o veličanju Herceg Bosne. To je krajnje fašističko ustašoidno dernečenje i to gdje? Usred jednog Zagreba, glavnog regionalnog centra u kojem vladaju mir, tolerancija i ljubav prema svima koji ne misle dobro svojoj Domovini Hrvatskoj.

I sad, pojave se neki Dinaridi, Hercegbosanci, pijani Šokci i Zagorci da remete takvu tolerantnu idilu postignutu teškom mukom na patnji, znoju i krvi tolikih nepodmazanih guzica.

I na kraju, jedno važno upozorenje.

Prvo našim Hrvaticama. Nemojte slučajno prati prozore jednom rukom. To je jako opasno, pogotovo ako vam je susjed 120godišnji partizan ili udbaš. Ne gine vam robija. Zato perite prozore objeručke.

A Hrvati, trebao bih reći da ni sličajno nekome ne pokazujete koliko vam je kukuruz porastao, ali neću.

Mi znamo tko smo i što smo. Mi Hrvati smo bili i bit ćemo za dom spremni, sviđalo se to pederima ili ne.

Ionako smo za one gore Ustaše.

Ustaše koje su im omogućile lagodan život...ali ne zadugo.

ZDS

ČAPLJA