Pokazali su još jednom svoje pravo lice (dupe)

Pin It

Prošao je konačno i taj povijesni referendum koji nam je još jednom pokazao i dokazao tko su osobe i institucije koje svim silama nastoje omalovažiti pa čak i izvrgnuti ruglu svaku nacionalnu, povijesnu, kulturnu a na koncu i ljudsku vrednotu Hrvata. Za mnoge smo znali od prije da mrze sve što je hrvatsko a oni koji su bili malo veće kukavice sada su dobili hrabrost da konačno sa dna septičke jame neokomunizma isplivaju na površinu i šire svoj nesnošljivi smrad diljem ove naše lijepe Hrvatske.

Tako jedno obično ulizivačko go*no, nekadašnji beogradski promatrač ratnih zbivanja u Hrvatskoj devedesetih, danas jedan od naj cjenjenijih učmar-aga vladajuće neokomunističko-totalitarne bagre piše u nekom tamo prorežimskom jutarnjem listu kako je katastrofalno to što je 25% stanovnika Hrvatske presudilo svima što je to brak. Zaboravlja smrad da je isto tako 25% glasača izabralo i dovelo na vlast iste ove kojima se uporno uvlači u čmar za sitne novce hrvatskih poreznih obveznika koje prima za širenje mržnje prema svemu što diše hrvatski. Jest da smrdi ali njemu je ugodno jer se osjeća kao svoj u svome, mada sam siguran da bi on pisao jedako čak i badava jer drugačije nezna.

Predsjednik Jocipović veli da rezultati referenduma nisu iznenađenje nego prije razočarenje...

E moj druže Ivo, nisu referendumski rezultati razočarenje nego ste razočarenje ti i tvoja svita ali samo za onu četvrtinu birača koji su vas doveli na vlast jer još uvijek niste uspjeli slomiti Hrvate i uništiti Hrvatsku. Naravno, naj veći broj onih koji su razočarani tobom nalaze se u vašoj glavnoj izbornoj jedinici srbijanskoj akademiji "Znanosti i umetnosti" jer se njihov program SANU 2 nešto kilavo provodi u djelo. Mogla bi pasti jedinica iz zalaganja a mogao bi biti kažnjen i od vojvode Nikolića i to preko koljena.

Drug Milanović, nakon što su mu hrvatski ratnici pokazali da su daleko pametniji od njega i čitavog njegovog "trusta mozgova", bjesomučno sikće oko sebe govoreći kako je to sve uzalud jer ON se ne slaže i NIKADA se neće složiti sa onim što većina Hrvata želi.

Pa da znaš, druže Milanoviću, ni mi se nikada nećemo složiti s tobom i tvojim idejama ali zapamti jedno: hrvatski narod ovdje postoji davno prije tebe i tvojih ideologa. Tvoje vrijeme je već isteklo samo ti to još ne vidiš od svoje silne nadutosti i crvenila u očima. Ti si samo prolaznik a Hrvatska i Hrvati ostaju ovdje dovijeka.

Toliko laži i smrada smo vidjeli ovih dana u večini medija koji su se natjecali tko će više ocrniti sve one koji samo žele biti to što jesu-normalni ljudi.

Toliko pljuvanja i žuči nije bilo niti "71. Tolika hajka se digla na sve što je normalno i što želi i dalje ostati normalno. Odjednom se normalan čovjek koji samo želi imati obitelj i djecu ponašati se u skladu sa prirodom, tradicijom i na koncu-vjerom, proglašava totalitaristom, fašistom, homofobom, mrziteljem manjina svime što izopačeni um ove bagre može smisliti.

Pišu se gnjusne laži i stavlja nam se u usta sve ono što nam nije ni u primisli a kamoli da je izgovoreno. Ali nema veze, hajka je i bitno je što više pljuvati. Što više to bolje. Hvala vam drugovi "demokrati", pljujete k"o pičkice. Čekajte dok mi pljunemo ali ne u vaš obraz jer ga nemate.

Mi obično pljunemo u šake po starom običaju ali vi se tada sakrijete u mišje rupe ili u Beograd ili London po vašem starom običaju.

Nazivate nas totalitaristima i širiteljima mržnje, grobarima demokracije, a zapravo želite na taj način skrenuti pozornost sa vlastitog neokomunističkog i prosrbskog totalitarizma kojeg ste nam tako "demokratski" prezentirali noseći pederske parole pisane na čirilici znajući što hrvate naj više boli. Vaše viđenje demokracije zabranjuje koncerte Marka Perkovića Thompsona u Istri, zabranjuje štandove za sakupljanje potpisa za referendum protiv čirilice. Vi ste ti koji širite mržnju i netrepeljivost prema svemu što je hrvatsko, smeta vam pozdrav Za Dom spremni a slavite jednog on naj većih zločinaca u povijesti čovječanstva-tita.

Ne zanimaju vas, smradovi jedni, nikakva prava istospolnih zajednica nego ih koristite za postizanje svojih antihrvatskih ciljeva.

Mi smo ti koji su spremni pružiti ruku prijateljstva i razuma svakom istospolnom paru jer oni nama uopće ne smetaju niti ih mrzimo kako vi to želite prikazati. Vi ih samo koristite za svoje prljave političke poene a mi samo želimo da brak bude zajednica muškarca i žene a istospolni parovi neka sebi pronađu neki termin koji njima odgovara a koji će biti ekvivalent onome što mi nazivamo brak. To je to a ne one silne laži koje ovih dana širite o nama. Da zaista iskreno brinete o pravima homoseksualaca istom mjerom pljuvali bi i po židovima, muslimanima, protestantima i pripadnicima svih drugih vjerskih zajednica jer svi su oni već prije referenduma o braku rakli ZA.

Ali ne, vama je očiti cilj popljuvati sve što je katoličko i hrvatsko i to više i ne pokušavate sakriti. Zanimljivo je da su glasači u svim četničkim selima velikom večinom glasali PROTIV dok njihova, pravoslavna crkva veli ZA.

To nam je još jedan očiti dokaz da je zapravo sve upereno protiv hrvatskog nacionalnog bića a ne kao solidarnost sa gay parovima.

Igrate se sa strpljenjem Hrvata a ono je pri kraju. Sada ste probudili i onu šutljivu večinu koja nije glasala jedino iz razloga što im je pun ku"ac vas političara koji gledate samo sebe. Probudili ste šutljivu večinu i već se komeša a pomalo postaje i bijesna. Pametnome dosta.

Ali vi nemate pameti i nemojte kasnije reći da niste znali.

Do idućeg referenduma o čirilici...

Za Dom Spremni!

 

ČAPLJA