Svi oni kojima smeta ZA DOM SPREMNI neka vrate kune i od...u iz zemlje koju ne vole

Pin It

Hrvatska je puna dokaza o zločinima onih kojima smeta ZA DOM SPREMNI što je samo paravan iza kojega nastoje sakriti i baciti u zaborav nedjela svojih djedova,očeva i politikantskih mentora koji su im osigurali poprilično lagodan život i to opet uz pomoć ustaške Kune. 

Bili smo država apsurda a sada smo,pored toga, postali i država licemjera i to velikim slovima-LICEMJERA, jer nema većih i podlijih licemjera od onih koji u zadnje vrijeme svim silama nastoje ishoditi od hrvatske Vlade i ostalih institucija da se zabrani pozdrav ZA DOM SPREMNI a pogotovo "sporna" ploča u Jasenovcu,postavljena u čast i spomen mučki likvidiranim pripadnicima HOS-a.

Već svi sve znamo i o hrvatskom pokliču ZA DOM SPREMNI,njegovom nastanku, njegovom korištenju kroz dugu hrvatsku povijest kao što svi sve znamo i o zločinima partizana,komunista, boljševika, četnika i ostale antihrvatske bande, o zločinima koji se namjerno prešučuju i za koje se u javnosti uvijek pronalazi neko nesuvislo opravdanje kao da zločin nije zločin ako je učinjen "u ime naroda" i ako je počinjen nad Hrvatima.

Zapravo, ne smeta nikome normalnom stari hrvatski pozdrav nego je ZA DOM SPREMNI samo još jedno politikantsko sredstvo za ucjenu hrvatske Vlade od strane profesionalnog srbina pupovca i njemu sličnih parazita i ucjenjivača.

Što se onda može kriti u ne napisanim i ne izrečenim ucjenama, bar ne javno, ali je očigledno da se radi o tome?

Što još pupovac hoće? Znat ćemo uskoro jer je sasvim razvidno da u ovoj hrvatskoj Vladi nema nikoga sa mudima osim par pojedinaca kojima je pod hitno potrebna jača doza afrodizijaka, bar onoga domoljubnog jer su se dobrano smežurali...

Slušamo kojekakve izgovore,kao ako mi ne popustimo, neće dići ruku za ovo ili ono itd...pa krušnu mu mrvu, kada smo to počeli kalkulirati kad je u pitanju domoljublje?!?!

Jesmo li kalkulirali 91. kad smu goli i bosi pošli u rat? Jesmo li razmišljali što će biti sa nama i našim obiteljima ako izgubimo? NISMO.

Kada je u pitanju Domovina I Domoljublje, gospodo draga, nema kalkuliranja. Ili jesi ili nisi.

Nema tu kompromisa i uzmicanja. Nema te cijene. Cijenim dobro namjerne pokušaje od strane pojedinih HOS-ovaca da se napravi kompromis, da se pokaže dobra volja. Sve bi to bilo u redu da su na drugoj strani stola neki drugi ljudi a ne oni koji podržavaju i relavitiziraju zločine nad Hrvatima.

To su isti oni koji su nedavno u našem glavnom gradu mahali ni manje ni više, zastavama agresora a da im pri tome nije falila ni dlaka sa glave. Toliko o našoj dobroj volji. I previše. A o ne reagiranju nazovi hrvatskih organa reda, milicije, ne treba trošiti riječi. Sve smo već vidjeli i doživjeli pa njihovo ne činjenje onoga što bi u svakoj državi policija učinila uopće ne čudi.

Naš premijer, da je domoljub, prvo bi naložio da se poništi abolicija prema agresoru jer postoji bezbroj dokumenata i prijava o počinjenim zločinima nad Hrvatima tijekom Domoviskog rata, zločinima čiji počinitelji imaju ime,prezime,svjedoke i dokaze. Ali za sada ništa od toga.

Slijedeće bi naložio da se unište svi nadgrobni spomenici četnika na kojima epitafi jasno i ne dvosmisleno govore o tome kako su pali braneći "svetu srbsku zemlju" od ruke zengi i ustaša. Halo, Premijeru, ministri hrvatske Vlade, vladate li vi svetom srbskom zemljom, otađbinom ili Hrvatskom? Dajte se otrijeznite, prošetajte malo Hrvatskom, poslušajte malo svoj narod.

Kad bi von Plenky učinio ono što bi svaki normalan premijer učinio, više nebi bilo onih koji bi zahtijevali da se zabrani ZA DOM SPREMNI a kamoli da se makne ploča hrvatskim mučenicima u Jasenovcu. Svi bi oni ili napustili Hrvatsku kao bjegunci pred hrvatskim pravosuđem ili bi jednom zauvijek zašutili,pogotovo oni koji mašu agresorskim,jugosrbskim zastavama usred Hrvatske.

Kad već spominjemo Jasenovac, da ne bi više slušali laži, potrebno je pod hitno izvršiti detaljno iskopavanje čitavog područja i dati posla hrvatskim forenzičarima koji su jedni od boljih u svijetu. Puno toga bi se saznalo. Puno bi se lažljivih usta jednom zauvijek začepilo.

Ali...da uvijek ima ono-ALI. Politikantima to nije u interesu. Možda jednom kad i ako ikad budemo imali političare a ne politikante.

Ne radi se samo o Jasenovcu. Hrvatska je puna dokaza o zločinima onih kojima smeta ZA DOM SPREMNI što je samo paravan iza kojega nastoje sakriti i baciti u zaborav nedjela svojih djedova,očeva i politikantskih mentora koji su im osigurali poprilično lagodan život i to opet uz pomoć ustaške Kune. 

Zanimljivo je kako vole ustašku Kunu a ne vole poklič koji nisu izmislile Ustaše. Treba li ovome što dodati? Treba, sam jedno:

ZA DOM SPREMNI !!

ČAPLJA